Beoordelingen Amsterdamseuitjes.nl

8,0
29 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,8
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Mirella

16-10-2018
8,0

Uitje Canal Escape

Ervaring:
We hebben de canal escape gedaan ter gelegenheid van het afdelingsuitje van de Arbo dienst van het AMC. Het was een geslaagde middag! Paar opmerkingen: (1) de snack voor onderweg vonden wij wat karig, een rol mentos delen met z'n 5e. Ieder een Mars, Snickers of muesli-reep lag meer in de lijn van verwachting. (2) Het was een warme dag en we waren van 2 tot 5 uur op het water, velen hadden daarna erge dorst. Een idee om drinken voor onderweg te regelen (er was wel een drankje vooraf) of aan te geven dat er zelf voor drinken moet worden gezorgd. Verder was het een geslaagd uitje.

Arno

06-10-2018
7,8

Uitje Escape City

Pieter

05-10-2018
7,5

Ervaring:
Uitje de Zoo escape Amersfoort, was niet te selecteren

Spel was leuk, enkel de tijd in 1ste spelfase was te kort om ook te kunnen genieten van de dierentuin. Hierdoor hebben we veel klachten gehad, dat er geen tijd was om dieren te bekijken.
De 2de spel fase had de goeie tijd omdat in dit gedeelte niet veel te zien was.

Tevens graag een speluitleg in de koffer doen, omdat de gehele uitleg erg veel was. En daardoor uiteindelijk niet geheel duidelijk was.

Ook hadden veel vragen geen betrekking op de dierentuin. dit hadden we ook graag gezien dat dit meer op de dierentuin gefocused was.

Sharmila

04-10-2018
9,5

Uitje Rijksmuseum Mysterie

Ervaring:
Het was leuk en gezellig. Tijd was te korte voor ons.

masja

03-10-2018
6,7

Uitje Rijksmuseum Mysterie

Ervaring:
Bij de ontvangst is de koffie en thee vergeten. Een team kon het spel niet spelen omdat er een appelstrof in de naam verwerkt was en de tablet dat niet accepteerde, dit kon niet worden verholpen. Alle teams kampte met het probleem dat meerdere antwoorden die je kon invoeren steeds de tablet uit ging en de tijd weer opnieuw ging lopen waardoor je dus maar een antwoord kon geven ipv meerdere. Jullie hebben onderaan in deze enquête iets over de AVG staan. Dan denk ik dat het zeker niet de bedoeling was dat er foto's van andere mensen en hun teamuitje naar ons worden toegezonden en ik vraag me dan ook af of andere bedrijven onze foto's hebben gehad. Algeheel verliep het een beetje rommelig. Verder vonden we het een super leuk teamuitje!

Pascal

27-09-2018
7,7

Uitje Canal Escape

Ervaring:
Prima geregeld in het geheel genomen! Klein puntje van aandacht misschien, zie het als positieve feedback hoor: 1. Reactiesnelheid van internetaanvraag naar client 2. Er was wel ergens een momentje dat ik dacht 'Waarom komt er geen reactie?' zeker met een deadline over het doorgeven van het juiste aantal personen etc. En 3. De 'wissel' van collega's, eerst Ruben, dan Sylvana en uiteindelijk Christel, het werd wel goed opgepakt, maar verliep niet helemaal soepeltjes.

Sharon

13-09-2018
9,1

Uitje CityRace Amsterdam - de TukTuk, te voet en 'op maat'

Ervaring:
Mario was te gek tijdens het uitje! Hij kreeg iedereen vanaf moment 1 enthousiast en was een top begeleider. Duidelijk in de communicatie en een top gozer.
Minder was dat de dieetwensen die ik doorgegeven had voor het diner, niet waren doorgegeven bij de lunch. Drankjes zouden we zelf afrekenen, maar hier was de locatie niet geheel van op de hoogte. duidelijk van te voren aangegeven dat in het hotel 2 aparte bedden moesten zijn, helaas was dit één bed. beter was geweest als het hotel de bedden een meter uit elkaar had gezet.
dit zijn verbeterpunten, maar dit heeft zeker de sfeer niet bepaald. over het algemeen was het gewoon erg goed en hebben we ons vermaakt. positieve reacties van de medewerkers en daar draait het allemaal om. Bedankt!

yacintha

03-09-2018
7,9

Uitje Ontdek de Mol

Ervaring:
De uitleg is soms te lang voor leerlingen, dat kan beter iets beknopter.
Voor de boodschappenopdracht een suggestie: leerlingen nemen de boodschappen niet mee. Weggooien is zonde. Pas de boodschappenlijst aan, zodat er zaken gekocht moeten worden die naar de voedselbank kunnen, dat is een win-win situatie. Als de voedselbank in de buurt is tussen eindspel en afsluiting, laat in de opdracht dan zorgen voor het wegbrengen van de boodschappen. De controle moet dan wel eerder.

Marijke

29-08-2018
8,5

Uitje Grachten SloepenRace - zelf varen!

Ervaring:
Enige (kleine) puntje van kritiek: het is heel makkelijk om aan het begin van de grachten fout te varen en dan mis je een groot deel van de rest van de tocht (en dus de vagen) en dat is jammer. De informatie is op dat punt niet zo duidelijk, dus misschien kunnen jullie dat verduidelijken.

Mieke

17-07-2018
7,8

Ervaring:
Het betrof een uitje voor het personeel van de vestiging Haarlem van het NOVA College.
We hebben diverse activiteiten gedaan met de verschillende groepen.