Beoordelingen Albatros Banden

9,3
53 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Communicatie 9,3
  • Persoonlijk advies 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Aanbod 9,3
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Ben uit: Zandvoort

18-04-2017
10

Ervaring:
Albatros in IJmuiden is altijd mijn steun en toeverlaat wanneer wanneer er iets aan mijn auto moet worden gedaan! Prettig persoonlijk contact en ze denken altijd met je mee. Deze mensen verstaan hun vak en hun kennis gaat veel verder dan alleen banden en velgen!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Santpoort

21-03-2017
9,0

Ervaring:
Vlak voor mijn vakantie twee banden (LV en LA) totaal plat na bezoek wasstraat. Op transport laten afzetten naar Albatros voor vinden oorzaak. Banden goed en de oorzaak werd gevonden in de ventielen (met drukmeting).
Perfect geholpen en geadviseerd.

Aanbeveling: ja

Michael uit: Heerhugowaard

02-03-2017
9,5

Ervaring:
Ik ken Albatros al bijna 10 jaar! kom daar altijd mijn banden doen, maar ook voor onderhoud van onze oude twingo. Voor onze nieuwe megane moesten we een paar sensoren hebben voor de winterbanden set. Dat was een stuk goedkoper dan bij de renault dealer. Het systeem werkte helaas niet direct (kon albatros niks aan doen) Maar Tom ging net zolang door totdat het gefixt was! en geen kosten rekenen! Dat noem ik nog een service!! dat wist ik al maar het werd nu weer bevestigd! We wonen inmiddels niet meer om de hoek, maar ik rij er graag een stukje voor om. Ik ben jullie dankbaar!

groet, Michael

Aanbeveling: ja

Frank uit: Medemblik

17-02-2017
10

Ervaring:
Binnen 24 uur ben ik zeer goed geholpen met een set nieuwe banden, als ze op voorraad waren kon ik dezelfde dag nog langskomen. Besteld en volgende dag gelijk kunnen monteren.
Goed advies gekregen over verschillende type banden. Al met al een zeer tevreden klant.

Aanbeveling: ja

petra uit: ijmuiden

22-11-2016
10

Ervaring:
Super garage. Vriendelijk personeel en fijne snelle service.

Aanbeveling: ja

uit: Velserbroek

04-11-2016
8,8

Ervaring:
Ik kom al vele jaren regelmatig met auto's bij Albatros voor banden en onderhoud. Vorig jaar hulpvering onder een camper laten zetten en nu ook nieuwe banden voor mijn motor laten monteren. Albatros is prettig in het contact en gaat serieus op specifieke wensen in. Al meerdere malen direct op weg geholpen bij een accuut probleem, bijv. vlak voor een vakantiereis.Als iets goedkoper kan wordt dit aangegeven. Een garage die vertrouwen geeft is voor mij veel waard.Kortom; een echte vakgarage.

Aanbeveling: ja

Ronald Jan uit: Bloemendaal

04-11-2016
10

Ervaring:
Goed werk, aardige mensen en een prettige sfeer!

Aanbeveling: ja

Eugene uit: Assendelft

04-11-2016
9,6

Ervaring:
Al heel lang een zeer betrouwbaar adres. Houden zo

Aanbeveling: ja

Joost uit: Hemstede

03-11-2016
8,8

Ervaring:
Vriendelijk, betrouwbaar, professioneel. Luistert goed naar de klant en geeft een passend advies. Betaalbaar.

Aanbeveling: ja

Carlo uit: Driehuis

25-10-2016
9,4

Ervaring:
Professioneel bedrijf met veel deskundigheid en zeer klantgericht. Ze geven een wel overwogen advies welk type band het beste past bij jouw situatie. Ook het aanbod is hierbij heel goed. Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja