Altijd vriendelijk, vakmanschap
Uitstekende garage. Mijn opa kocht ooit bij garage Klein zijn Toyota Corolla. Die auto rijdt nog steeds soepel. Met plezier ben ik nu ook klant. Ik ervaar prima service voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn ze altijd in voor een praatje.
Prettige sfeer, professionele houding. Meedenken klantvriendelijk kortom top
Staan altijd voor je klaar
zoals afgesproken alles weer top
Auto geleverd zoals beloofd service is top en vriendelijk personeel echt een aanrader om een auto te kopen
Lieve kundige mensen, fijne proefrit gehad en eerlijke verhaal over de auto gehad!
Ik heb via Autobedrijf Bouman een auto gekocht. De aankoopservice, het onderhoud en de garantie zijn super. Ik kan Marc en zijn team van harte aanbevelen!
Vooral niet opdringerig. Erg persoonlijke en vriendelijle benadering. Wat prachtig bij aflevering van auto met een grote strik. Voelde echt als een kado.
Bmw 1 serie gekocht, netjes te woord gestaan. Bedrijf kende ik al van horen zeggen en staat als betrouwbaar bekend. Nu zelf een auto gekocht en erg tevreden. Prima prijs kwaliteit, netjes afgeleverd. Voor ons als zeker prettig ervaren.
Ben hier al jaren vaste klant, moet er wel een eindje voor rijden, maar een betrouwbare garage is dat wel waard.
adequaat
prima geholpen door autobedrijf Bouman. goede uitleg en goed advies op vriendelijke wijze. Zeer tevreden.
Op zoek naar een goed geprijsde occasion kwam ik bij Auto Hommel terecht. Toen de verkoper mij ook een flinke prijs voor mijn inruiler gaf, was de deal snel gesloten. Als bonus boden ze me bovendien aan te proberen wat krasjes te verwijderen voor aflevering. Bij het ophalen was ik zeer blij verrast, die paar krasjes waren onvindbaar! Top!
deskundig personeel dat met de klant meedenkt en zo tot een goede oplossing komt
Goed en vriendelijk
Heel goede service vriendelijk en behulpzaam personeel tegen een redelijke prijs
Autobedrijf Reijrink al bijna 23 jaar onze garage vanwege hun geweldige service.
Duidelijke communicatie en goede prijs. We zijn erg tevreden over onze aankoop. Een fantastische auto!
We hebben hier een fijne auto gekocht. Tijdens de garantie waren er enkele kleine probleempjes en deze zijn heel netjes en zonder kosten opgelost. Prima service!
De service is goed en vriendelijke mensen.
nieuwe auto gekocht ze denken met je mee ze zoeken oplossingen voor je altyd vriendelijk ze hebben echt aandacht voor je
Er werd een eerlijk advies gegeven en beslist niet aangedrongen. Kreeg alles op papier mee zodat we rustig thuis alles konden nakijken. Ging mee met de proefrit om alles in de praktijk uit te leggen waar je op moet letten met het rijden van een hybride auto (we hebben bij meerdere dealers proefritten gemaakt maar dit heeft geen enkele dealer aangeboden)
De service is altijd goed, kom hier al jaren met groot plezier. Veel vakmanschap en ze nemen altijd tijd voor je