Goed advies

Goede begeleiding en samen oplossingen bedenken mocht er iets tegenzitten.

Super geholpen

Puur Slecht dus geen enkele ster

Puur Slecht dus geen enkele ster

Al 5 woningen gekocht met jullie hulp

Inmiddels vaste klant bij van Bruggen in Zoetermeer. Volgens mij al sinds 1995. Onze vrienden en kennissen hebben ook de weg naar Ton Tettero gevonden.Wij zijn zeer tevreden hoe hij meedenkt en alles op tijd regelt.

• Afspraken nakomen

Heel klantvriendelijk, zeer snel actie ondernemen en alles voor je regelen. Heel positief!

• Afspraken nakomen

Voor ons hypotheek oversluiten heeft toch wat meer tijd gekost. Ondanks de goede service hebben wij onze nieuwe hypotheek mogen ontvangen.

Heel vriendelijk en behulpzaam

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Cor-Jan leverde topadvies en was zeer professioneel.

CorJan heeft een uitstekende service geleverd! Hij was deskundig, professioneel en altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Zijn advies was helder en op maat, waardoor ik met vertrouwen mijn hypotheek heb afgesloten. Zijn communicatiestijl was vriendelijk en hij hield me goed op de hoogte van elk stap in het proces. Ik beveel CorJan van harte aan voor iedereen die een betrouwbare hypotheekadviseur zoekt!

Heel goed!

Ten eerste hebben wij een goede ervaring met de adviseur en ook met de dame die alle stukken opvroeg. Er is heel snel en efficiënt gewerkt van alle kanten, waardoor de hele procedure snel doorlopen is.

super

Vanaf de start gelijk een goede klik. Door Rob Rosman over alles direct op de hoogte gebracht. Dat werkt perfect. Kun je ook direct reageren. Verder heeft hij alles direct opgevolgd en geregeld. In één woord "super". Ik zou hem zeker aanraden voor een ander.

Vriendelijk en deskundig

Ondanks dat ik geen gebruik heb gemaakt van het advies wat ik kreeg, Was het een goed gesprek

Toppie

Toppie

• Afspraken nakomen

Vriendelijke ontvangst Helder en duidelijke communicatie Vakkundige uitleg en advies. Snelle acties

• Afspraken nakomen

Altijd goed en fijn advies

• Afspraken nakomen

Prima advisering en meer doen dan feitelijk werd gevraagd.

Liep gewoon binnen en werd direct geholpen op een vriendelijke en deskundige wijze.

• Afspraken nakomen

Ik was snel goed op de hoogte.

Mijn vragen werden vriendelijk,vlot en deskundig afgehandeld. Een heel aangename ervaring.

Snel en deskundig

Zie boven

Redelijk

Weinig creativiteit. Standaard alles volgen. Missen kijken out of the box

duidelijk en passend advies

na pensioen advies ook een overlijdens verzekering afgesloten. Zeer tevreden.

Sebastiaan

Vakkundig en eerlijk advies. Altijd bereikbaar en alles snel geregeld. Een echte aanrader.

• Afspraken nakomen

Ze hadden er weinig zin in

Met een wat complexere vraag was er weinig puf om meer uit te zoeken. Ondanks dat ik alles had aangeleverd was er geen voorbereiding getroffen. Ze was verrast dat ik alle linkjes mee instanties had afgewerkt. Geen van bruggen groep meer voor mij.

Duidelijk advies

Het gesprek wat we hebben gehad was helder en duidelijk. De insteek van het gesprek was om gebruik maken van onze overwaarde betreffende ons appartement. Helaas waren er geen opties om dit te realiseren. Vr groet A.M.Duivenvoorden

Scherp, doortastend, vriendelijk!

Ik ontmoette in ons eerste kennismaking gesprek een zeer grondig voorbereidde adviseur, die meteen tot de kern kwam. Ze was eerlijk en kritisch, precies waar ik behoefte aan had. Mijn herhaalde vragen werden met geduld beantwoord en ik kan altijd bij haar terecht. Ik ben heel blij en het hadden ook 5 sterren mogen zijn, maar dan is er helemaal niets te winnen.

Easy & really friendly experience

Mike is really helpful and shares a lot of knowledge. I have already started to recommend his business to my friends who are starting to look for mortgages :)

• Afspraken nakomen

Ik word supergoed geholpen, alles wordt heel duidelijk uitgelegd. 100% aan te raden.

Best beoordeeld uit 57

- Van Bruggen Adviesgroep Ridderkerk | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep Vleuten De Meern | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep 's-Hertogenbosch | 9.4

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.