Prima geholpen met mijn vraag.

Professioneel en goed geholpen met mijn vraag.

• Afspraken nakomen

Mijn contact met Van Bruggen is prima. Duidelijke uitleg, neemt de tijd, beantwoordt vragen snel en accuraat. Plezierig in de omgang.

Behulpzaam en deskundig

Rob heeft mij heeft goed begeleid met het aankopen van mijn eerste woning. Duidelijke uitleg, vriendelijk en geen telefoontje was te veel. Top!

fijne samenwerking!

Ton heeft me geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek voor mijn huis. Vanaf het allereerste contact was hij zeer professioneel en deskundig, en hij legde alles geduldig en duidelijk uit. Hij was zeer betrokken bij mijn persoonlijke situatie en begreep mijn financiële doelstellingen volledig. Hij kwam met opties die het beste pasten bij mijn financiële situatie en hielp me bij het maken van een weloverwogen beslissing. Ton maakte ook het hele proces heel soepel en efficiënt. Hij zorgde voor alle documenten die nodig waren voor de aanvraag van de hypotheek en begeleidde me door het hele proces.

• Afspraken nakomen

luisteren goed en geven in eerste gesprek al een juiste richting

Uitstekende service

Ze helpen je snel en bij vragen geven ze een duidelijke uitleg.

Zie hieronder

Een fijn oriënterend gesprek, zeer kundig persoon.

Super fijn gesprek gehad

Gisteren een heel fijn gesprek gehad op kantoor in Valkenswaard. Heel open en eerlijk. We werden echt op ons gemak gesteld. Alles werd goed uitgelegd. En we kregen dezelfde avond de info ook nog op de mail.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Arjen did a great job of explaining all the necessary details

In the first introductory call, Arjen made us feel comfortable and explained everything in detail.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A
  • N/A

Geeft duidelijkheid in de uitleg.

Op de manier waarop we de uitleg kregen was verhelderend. Al was het wel veel. Maar goed we weten wat we kunnen dus de zoektocht naar kan gaan beginnen.

Vriendelijk en adequaat.

Het eerste contact en gesprek was vriendelijk en er is tot nu toe adequaat gereageerd. Blijken met de materie bekend. Nu de verdere stappen. Hoop dat het tot een goed resultaat gaat leiden.

Prettig en flexibel adviesgesprek

We konden op korte termijn langsgaan en ze waren zeer flexibel qua tijden. Dank vooral aan Barbara, die ons uitstekend geholpen heeft en alle tijd nam om ons alles uit te leggen!

• Afspraken nakomen

Hele prettige ervaring, al jaren!

Wederom ga ik mijn hypotheek afsluiten bij van Brugge in Goes. Zeer betrouwbare adviseur, invoelend, deskundig en heeft alles goed uit kunnen leggen zodat ik het ook echt snap. Heel blij mee. Reageert snel en is zeer zorgvuldig.

Super!

Jasper heeft ons begeleidt tijdens het proces voor het aankopen van een nieuwe woning. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van vorderingen, vertelt duidelijke informatie en komt afspraken na. Al met al een erg goede ervaring!

Zonder van de tijd

Specifiek gevraagd om een gesprek met een financieel planner en aangegeven waar ik vragen over had. We hebben iemand gesproken, maar dat was zeker geen financieel planner. En kennelijk heb ik ook een vreemde taal gesproken, want steeds maar weer de vraag wat ik nu precies wilde weten. En dan ook nog aangeschreven worden voor de beoordeling van mijn ervaring in de verkeerde aanhef. 3 x slag is uit, zeg maar.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend om te horen dat u ons gesprek zo ervaren heeft! We hebben naar mijn gevoel een prima gesprek over uw complexe vraag gehad. Waarbij de grootste uitdaging was dat u eigenlijk nog geen vastomlijnd idee had over de toekomstplannen. Wel of niet een nieuwe woning aankopen of gaan huren? En naar welke regio en in welke prijsklasse? En wat gaat de overheid doen met de eigenwoningbelasting? Ik heb getracht daarin hulp te bieden en wat meer lijn in uw plannen te krijgen. Waarbij we uiteindelijk de afspraak maakten dat u met meer gedetailleerde documenten zou terugkeren. Ik hoop voor u dat u uiteindelijk een voor u goede keuze kunt maken.

Vriendelijk maar weinig inhoud

De medewerker leefde zich goed in in onze persoonlijke situatie. Echter kwam het erop neer dat we beter over een paar maanden nogmaals konden kijken, vanwege onze situatie die dan iets is veranderd. We hadden het fijn gevonden als er in ieder geval een berekening gedaan zou zijn voor de situatie nu, zodat we een indicatie hebben. Nu wisten we helemaal niet waar we aan moesten denken.

Deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar

Deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar

• Afspraken nakomen

Prima en uitstekende service!!

Ze, Carla en Jasper, hebben mij op en prettige manier geholpen met diverse verzekeringen en de nieuwe hypotheek!!!

• Afspraken nakomen

Meteen paraat, goed meedenkend, persoonlijk contact

Ik kan daar altijd terecht en wordt goed geholpen!

• Afspraken nakomen

Zeer prettig en ontspannen gesprek

Prettig gesprek Ontspannen sfeer Veel kennis van zaken

• Afspraken nakomen

goed en gedegen advies en correcte afhandeling.

advies in begrijpelijke taal en snelle werkwijze

Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar

We zijn bijzonder klantvriendelijk en daarnaast op een zeer professionele manier ontvangen. Onze vragen werden zorgvuldig beantwoord, er werd ruim tijd genomen en waar nodig werd er doorgevraagd om een zo n betrouwbaar mogelijk beeld van onze situatie te krijgen. Dat maakte dat wij vertrouwen hebben de deskundigheid van van Bruggen Adviesgroep

Goed en betrouwbaar

Heel goede ervaring

Persoonlijk en deskundig

Fijne financiële hulp en sparringspartners. Duidelijk, persoonlijk, vriendelijk, gewoon hoe je als klant behandeld wil worden.

Uiterst behulpzaam

Erg behulpzaam, zoeken een weg voor jouw, ook in lastige situaties

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.