Heel goed

• Afspraken nakomen

Deskundig, snel en prettig !

Alles is perfect gegaan; alle lof voor de klantvriendelijke, snelle en deskundige wijze van advisering en begeleiding.

• Afspraken nakomen

In de vakantieperiode wordt moeiteloos zonder vertraging de werkzaamheden door een andere medewerker opgepakt

Vakkundig en behulpzaam geholpen

Prettig gesprek gehad en goed en vakkundig geholpen.

Boven verwachting!

Maurice heeft me enorm geholpen in de begeleiding naar mijn nieuwe woning. Heel transparant, schakelt snel en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

• Afspraken nakomen

We zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid van Arno en zijn team.

Arno en zijn team hebben ons wederom goed, snel en deskundig geholpen. Een persoonlijke benadering, eerlijk en oprecht advies en een snelle afhandeling. Onze dank voor jullie team!

• Afspraken nakomen

Van bruggen denkt met mij mee

No nonsens benadering met kennis van zaken. Geeft vertrouwen. Jan Geerling is ook nog eens een aardige man die altijd bereikbaar is of snel reageert.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, goed en op maat gemaakt advies.

Ik was bang dat ik met minder geopende armen ontvangen zou worden. Maar niets was minder waar, ik ben nu zeker van het hypotheekbedrag en weet wat ik moet om het nog hoger te maken. Ik weet zeker dat ik binnenkort een mooi appartement of zelfs huisje ga kopen via Van Bruggen adviesgroep.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Snel en deskundig advies.

Fantastisch

Wat begon als een simpele oriëntatie voor een hypotheek en kennismaking met Coen eindigde gelijk met een bezichtiging. De klik was er gelijk en Coen heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat wij zo snel mogelijk een huis konden kopen. Met succes, want binnen 3/4 maanden in de huidige markt is het ons ook gelukt om ons droomhuis te vinden. Voor deskundig advies, een goed gesprek en iemand die het beste met je voor heeft, ben je zeker aan het goede adres. Wij willen Coen via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en wij komen zeker terug

• Afspraken nakomen

Professioneel en vriendelijk geholpen!

We hebben een fijn gesprek gehad en schromen niet als we nog vragen hebben om deze te stellen aan de adviseur!

Professioneel en goed advies

Salar heeft ons heel goed geadviseerd. Hij is goed voorbereid voor het gesprek en heeft een hoop kennis van zaken. We zijn erg blij met de hulp van Van Bruggen Adviesgroep en we kunnen ze zeker aanraden!

Goed advies

Goede uitleg om verantwoorde beslissing te kunnen nemen

• Afspraken nakomen

Snel en kwalitatief goed advies

Na het kopen van een woning ben ik supersnel geholpen met een tophypotheek! Mirjam is terzake zeer deskundig en wist de juiste financier voor mij te vinden.

Voldoet aan de verwachting

Prettig gesprek gehad, goed geïnformeerd. alles volgens afspraak, tijd en afhandeling.

• Afspraken nakomen

Ze denken met je mee naar een goede oplossing en een juiste beslissing en ze zijn vriendelijke je voelt je er op je gemak

Oriënterend gesprek

Oriënterend gesprek was duidelijk.

Geweldige begeleiding!

Super service! Deskundige uitleg, vriendelijk en namen altijd de tijd om alles duidelijk te te leggen. Dankzij de begeleiding verliep het hele proces soepel en stressvrij. Ontzettend tevreden!

Vakkundig

Ik kan van Bruggen adviesgroep Goningen van harte aanbevelen. Ik doe al jaren zaken met hem en elke keer weer maatwerk en goede begeleiding

Super vriendelijk geholpen

Dhr nam zich zeer rustig de tijd om alles uit te leggen. Heeft alles duidelijk met ons doorgenomen en was daarbij super super vriendelijk. Ik heb dit gesprek als zeer prettig ervaren!

• Afspraken nakomen

Het was een aangename samenwerking

Veel persoonlijk contact en alle hulp was beschikbaar die nodig was.

Deskundige man.

Zeer de moeite waard

Top service!

Vakkundig , snel, meedenkend !

• Afspraken nakomen

Arjen heeft ons het helen proces uitstekend geholpen!

Met dank aan de deskundigheid, vriendelijkheid en het geduld van Arjen, hebben wij met veel vertrouwen het hypotheekproces doorlopen.

• Afspraken nakomen

Goed en vrijblijvend advies gekregen

Best beoordeeld uit 57

- Van Bruggen Adviesgroep Ridderkerk | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep Vleuten De Meern | 9.5

- Van Bruggen Adviesgroep 's-Hertogenbosch | 9.4

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.