Deskundig advies

Wij hebben een zeer prettig gesprek gehad en alle antwoorden op onze vragen gekregen!

• Afspraken nakomen

Heldere uitleg met concrete berekening wat er financieel mogelijk is.

Heldere uitleg met concrete berekening wat er financieel mogelijk is.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer alomvattend en professioneel advies

Mijn vriendin en ik zijn uitmuntend geholpen en van advies voorzien voor onze hypotheek. Bij een volgend huis komen wij ongetwijfeld terug voor nieuw advies.

Fast and accurate

We found our dream house very fast in a short period considering all the processes from buying to delivering the key, they explained everything accurately and prepared all the paper works without any hassles.

Correcte mensen met kennis

Goede uitleg over hoe je een huis kunt kopen en goede begeleiding om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Netjes geholpen door Max nu hopen dat er wat moois voorbij komt. Zelfs alles binnen 2 dagen op de mail veel eerder dan verwacht super service.

Prima advies

Helder advies en objectief

Tevreden klant

Ik ben erg tevreden met het contact en deskundigheid Van Bruggen Advies Groep.

Fantastisch, hele duidelijke uitleg

Voor een hypotheekadvies gesprek bij van der bruggen adviesgroep geweest en hartelijk ontvangen. De informatie die gegeven werd was erg duidelijk en helder. In zoveel mogelijk 'jip en janneke' taal werden we ingelicht, waardoor het voor iedereen te begrijpen was. Wij zouden zeker terug gaan naar dit bedrijf. Zeer aan te raden!

Prima, duidelijke uitleg,goed advies

Vriendelijke ontvangst, goed gesprek, alles goed op papier gezet, en uitstekend advies. Totale samenvatting netjes per e-mail verkregen.

• Afspraken nakomen

Professioneel en fijn in omgang

Heel goed bedrijf waar je deskundig advies krijgt. Zeer makkelijk in omgang. Nemen de tijd voor je. Hier kun je terecht voor alle financiële zaken, verzekeringen en belastingaangiftes Groeten Angelique & Marc

• Afspraken nakomen

Eerste kennismaking als zeer prettig ervaren.

Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. En alles werd zeer duidelijk uitgelegd.

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen door Marco goeie uitleg over alles en zeer klantvriendelijk

• Afspraken nakomen

Zeer adequaat geholpen met een eerlijk advies.

Zeer snel geholpen, afspraken nagekomen en een open en eerlijk advies gekregen.

top

waar andere het niet zagen zitten i.v.m. de complexe structuren van mijn bedrijf en mij denigrerend te woord stonden, heeft van Bruggen adviesgroep er alles aan gedaan om een hypotheek uit te werken en wat ook gelukt is.

fijne adviseur

goede afspraak ,vriendelijk rustig, en ruim voldoende tijd . maar vooral kundig .

Prettige deskundige dienstverlening.

Ik ben zeer vriendelijk en van deskundig advies voorzien. De afspraak was snel gemaakt en er wordt naar je wensen geluisterd.

• Afspraken nakomen

Heel prettig en professioneel advies op maat.

Heel prettig en professioneel advies op maat.

prettige samenwerking

Ik ben altijd snel en goed geholpen

Perfect!

Ik kan iedereen Moussa aanraden. Het hele proces met Moussa is fijn verlopen. Hij staat altijd klaar om mee te denken zowel als aankoopmakelaar als hypotheekadviseur. Zijn adviezen zijn vakkundig, helder en transparant waarbij hij ook ontzettend goed en snel bereikbaar.

Very informative and helpful

Instructional

• Afspraken nakomen

Uitstekend geholpen, fijn gesprek.

Janny heeft mijn vragen snel en adequaat kunnen beantwoorden. Ik kreeg de bevestiging die ik nodig had om een goede keuze te maken m.b.t. het eerder stoppen met werken. Fijn gesprek.

• Afspraken nakomen

Oriënterend gesprek gehad over hypotheken. Uitgebreid geïnformeerd en helder e.e.a. uitgelegd.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Duidelijke uitleg, nemen alle tijd.

Op voorhand aangeven wat de geldverstrekker nodig heeft. Ook duidelijke uitleg van een overbrugging hypotheek.

Uiterst betrouwbaar en klantvriendelijk

Het is niet de 1e keer dat ik deze Van Bruggen Adviesgroep inschakel. Zonder hun was ik niet aan een ander huis begonnen. Ze loodsen je door alle problemen van begin tot finish en staan altijd klaar om je gerust te stellen met feiten en cijfers die duidelijk zijn voor je. Super!!!

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring met Van Bruggen Adviesgroep is een heel goede.

Ik ben uitstekend geholpen alsook prima geadviseerd in de zaken waarvoor ik om raad vroeg. Kan niet beter, dus.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.