Out of the box, spannend en gaat ervoor

Deze hypotheekadviseur (Husien) dacht daadwerkelijk vanuit ons en kwam daardoor op een andere hypotheekvorm. Dit was niet de meest makkelijke weg maar hij ging de hindernissen zeker niet uit de weg. Met als gevolg de best passende hypotheek voor ons! Zijn we erg blij mee.

• Afspraken nakomen

Neemt snel alle zaken over

Via Independer uitgekomen bij Van Bruggen Adviesgroep. Na een uitgebreid eerste (gratis) gesprek besloten met ze in zee te gaan. De lagere prijs speelde hierin een grote rol, maar ook de beloofde extra service zoals meehelpen met de belastingaangifte vonden we erg prettig. We hadden van tevoren al onderzoek gedaan, en hadden daardoor al een hypotheekverstrekker op het oog. Samen met de adviseur zijn ook andere alternatieven besproken, om toch voor onze voorkeur te gaan. Daarna is alles vrij snel gegaan. De aanvraag voor de hypotheek, de overlijdensrisicoverzekering en de taxatie zijn na het eerste vervolggesprek al op dezelfde dag ingediend. Een dag later kregen we al te horen welke documenten we nog op moesten sturen voor de hypotheek. Een dag na het opsturen van de medische verklaring kregen we al te horen dat de verzekering geaccepteerd was. Alleen op de taxatie hebben we even moeten wachten, maar dat kwam omdat de opdrachtbevestiging vanuit het NWWI pas een week later kwam. Aangezien die een dag later ook al is uitgevoerd is de verwachting dat het bindend hypotheekaanbod uiteindelijk binnen 3 weken na het tweede gesprek rond zal zijn.

• Afspraken nakomen

Het was een klantgericht gesprek

Mike Nijsen was kundig en kon snel inschatten wat de kern van het gesprek moest zijn. Ik ging met een tevreden gevoel weer naar buiten, met goed advies

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel en meedenkend advies

In een uitgebreid gesprek waar wij erg op ons gemak werden gesteld en het gevoel kregen dat geen vraag te gek was hebben wij uitgebreid advies gekregen over onze situatie, inzicht gekregen wat we kunnen veroorloven en wat we kunnen verwachten.

• Afspraken nakomen

Duidelijk en helder vriendelijk gesprek

Vriendelijk en professioneel geholpen

Wij waren super nieuw in het kopen van een huis maar door de hulp zijn wij nu weer een stap verder.

geweldig goed

zie boven

Precies wat we zochten!

We hebben tijdens ons vrijblijvend gesprek precies gehoord wat we wilden horen. Duidelijke informatie/uitleg/mogelijkheden en opties. Geen overbodige informatie, juist omdat zo’n eerste gesprek al veel informatie geeft, bleef het voor ons goed te volgen en stapten we opgelucht de deur uit. (Bij een ander gesprek van een andere adviseur stapten we verward en teleurgesteld de deur naar buiten)

• Afspraken nakomen

Hebben nog niets gepresteerd en nu al vragen om een beoordeling!?!?

Erg voorbarig en niet gepast om nu reeds een beoordeling te verlangen Beetje belachelijk Om nu reeds een enquête te houden bij klanten die tot op heden alleen informatie hebben verstrekt en verder niets vind ik commercieel niet van enige deskundigheid getuigen,dus verveel mij voorlopig niet met deze onnozelheid M.vr.gr. Jos Schraven

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste meneer, we sturen iedereen die een eerste gesprek heeft gehad een uitnodiging om een review achter te laten. Zo krijgen we zoveel mogelijk feedback van klanten waardoor we onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Mijn excuses dat u dit vervelend vind.

Goed gesprek

Ben uitstekend geholpen het was een helder gesprek. Een aanrader.

• Afspraken nakomen

Gewoon goed stabiel, no nonsens bedrijf

Na 20 jaar Bert, nu zijn opvolger Rick, ook heel tevreden over. We zijn bij van Bruggen altijd tevreden geweest

Eind goed al goed

Ik ben blij dat deze ingewikkelde casus uiteindelijk toch nog goed is afgelopen.

In een woord geweldig!

Het is duidelijk dat Van Bruggen Adviesgroep hun expertise en kennis op het gebied van financieel advies en hypotheken hebben laten zien. Het is fantastisch om een adviesbureau te vinden dat niet alleen deskundig is, maar ook in staat is om op een duidelijke en begrijpelijke manier met je te communiceren. Wij hebben de professionaliteit en vriendelijkheid van Rolf de adviseur gewaardeerd, evenals de duidelijke uitleg die we van hem hebben ontvangen. Het is ook nuttig dat het advies dat we hebben gekregen aansluit bij onze financiële doelen en ons vertrouwen geeft in het nemen van de juiste beslissingen

Expect advice on mortgage

I received expect advice on mortgage from Van Brüggen!! They explained me entire process for my situation which definitely helped me.. I would highly recommend their services!!

Fantastische super professionals!!

Kan hier kort en duidelijk over zijn. Een fantastisch team die verstand van zaken heeft en alles tot in de puntjes verzorgd. Hulde!! Robby Stal

• Afspraken nakomen

Communicatie onwijs snel en goed. Denken mee op hoog niveau. Zijn Van Bruggen Adviesgroep erg dankbaar.

Perfect geholpen

Zeer kundig, denken echt mee en zijn zeer goed bereikbaar!

Top ervaring

Heel vriendelijk en gastvrij. Geeft goed advies en adviseert de beste keuzes.

duidelijke uitleg

fijne medewerker die duidelijk uitleg geeft

Vlotte afhandeling

Konden snel afspraak maken. Snel actie ondernomen. Inzicht in tarieven mag wel wat worden vergroot

goede uitleg vriendelijke/spontane adviseur

• Afspraken nakomen

Moet nog even wachten tot mijn dossier klaar is

GOED

Al jarenlang vertrouwd en tevreden geholpen met Financiele Zaken.

Duidelijke en deskundige uitleg

Heel prettig gesprek gehad met Mike Nijssen. Legt alles goed uit en is heel duidelijk. Fijn dat hij altijd bereid is om langs te komen of te reageren op vragen.

• Afspraken nakomen

Deskundig en niet te commercieel

Deskundig advies over financiële kwestie. Intake gesprek gaf al zo veel veel informatie dat een vervolggesprek misschien niet nodig was. Adviseur gaf duidelijk aan wat een vervolggesprek zou kunnen opleveren en drong dat niet op.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.