Vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.
Mooie jong gebruikte auto gevonden voor een eerlijke prijs.
Aankoop en montage trekhaak. In 1 dag en leenauto ter beschikking. Heel fijn. Vriendelijke medewerkers.
Altijd goede service en snel
Zoals gewoonlijk fantastische service
Snel, klantgericht en perfecte service
Goede service en vriendelijk.
Ik word altijd ontvangen als een gewaardeerde cliënt en op de hoogte gehouden van de eventuele gebreken aan mijn auto zonder dat er drang achter zit om te vervangen. Serieus advies zonder winstbejag
Uitstekend!
Bij een kleine beurt en APK moest ik de helft van de APK-kosten betalen. Dat was niet de bedoeling en daar ben ik niet blij mee. Graag jullie reactie.
Echt een super goede service, daar kunnen andere nog wat van leren. Vakgarage De Snep een aanrader
De eigenaar kwam op zijn vrije dag om ons te verwelkomen nadat we een superleuke auto hadden gezien. We zijn fantastisch geholpen, niets was teveel en het voelde heel goed. Hij weet waar hij over praat en wat hij doet. SUPER. We hebben de auto dan ook gekocht.
Je wordt snel en goed geholpen als je een probleem hebt met je auto.
Goede te woord gestaan Alles conform afspraak Duidelijke uitleg van de uitgevoerde zaken jij
goed en snel geholpen
Top service, enorm klantvriendelijk en denken mee! Raad hun zeker aan!
Op zaterdag was mijn man bij de garage terwijl we op maandag op vakantie zouden. Maandagochtend is onze auto als eerste gerepareerd. Helemaal top!
Afspraken correct opgevolgd en auto weer netjes terug gebracht
Snel een nieuwe reserve sleutel geregeld en geprogrammeerd. Wel duur zo’n nieuwe sleutel
Mijn ervaringen zijn altijd goed.
We worden hier altijd heel goed en vriendelijk geholpen.
Voldoende
Persoonlijke service, Bert en Michel kennen je, je hoeft dus nooit te vertellen welke auto je hebt als je belt. Denken mee als je een auto nodig hebt en je wordt altijd goed geholpen.
APK was snel ingepland, vriendelijke service en de kosten vielen mee.
Prima garage met kundig personeel en betaalbaar!