bij klein euvel snelle reparatie

bobine vervangen

Snel en geslaagd

Ik werd snel geholpen met m’n camper omdat we op vakantie gingen, diagnose goed.

• Klantvriendelijkheid

afspraak voor proefrit, geen service, vieze auto, zo genaamd verkeersboete

Zeer slecht geholpen bij dit bedrijf. Wij waren serieus geintereest in een audi Q4 en hebben een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. Helaas heeft de garage mijn vrouw 40min laten wachten voordat ze naar aandringen geholpen werd. De auto kreeg ze na nog eens 10min wachten te smerig mee. tijdens onze rit van nog geen uur zouden ze haar huidige mini op waarde schatten voor een inruilprijs. Bij terugkomst bij de garage was ik (man van) mee. we hebben de auto neer gezet maar er was niemand die naar ons toe kwam. na nog eens 15min te hebben gewacht hebben wij de kinderstoeltjes eruit gehaald en zijn gegaan. Helaas het was een mooie auto. 3 weken later worden wij gebeld door dezelfde vrouw wie onze afspraak heeft gemaakt, dat we zijn bekeurd en er een snelheidsboete op de mat lag van 164,- euro. Toen ik deze opvroeg bleek het een locatie te zijn waar wij nooit waren geweest. gelukkig hadden wij een foto met het groene kenteken wat ook het bewijs was dat wij het niet zijn geweest. Nooit meer deze waardeloze garage

• Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Als je iets hebt met de auto, of een lampje het niet doet kijken ze meteen. Geweldige service.

• Klantvriendelijkheid

Kunnen problemen oplossen waar anderen mee blijven zitten!

Duidelijke communicatie, vakkundige monteurs. Ik had een probleem dat niemand anders op kon lossen. Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken. Tijdens de diagnose op de hoogte gehouden van de vorderingen, en met een duidelijk plan van aanpak verder gegaan. Uiteindelijk is het probleem gevonden en opgelost. Factuur duidelijk en schappelijk.

• Klantvriendelijkheid

Fijne meedenkende garage, zonder lange wachttijden

Vandaag mijn trouwe SkodA Octavia ( 391000 km 1.4 Tsi benz.) weer laten keuren. Is hier al een paar jaar in onderhoud. Keuren was binnen een week mogelijk en hierbij ook soepel meegewerkt aan een stukje eigen inbreng van een kleine reparatie van de linker buitenspiegel. Fijn meegedacht en altijd een eerlijk advies Inmiddels hier 2 auto's in onderhoud. Een familielid overweegt nu ook klant te worden.

• Kwaliteit N.v.t.

Gewoon een keurig bedrijf

Prettige en persoonlijke garage

Hoewel niet direct in de buurt, daar onze auto gekocht. Prettige en eerlijke antwoorden, geen gladde verkooppraatjes. Ook vragen en verzoeken achteraf worden goed afgehandeld.

vriendelijk en professioneel

Staan altijd voor je klaar en geven eerlijk advies

Vriendelijke vlotte afhandeling

Zie boven.

Goed klantencontact

Goede communicatie naar klant. Uitgebreide factuur met uitgevoerd werk.

Goede ervaring.

Luisterend oor aan de balie. Afspraken worden nagekomen. Als er wat is telefonisch contact. Bij brengen auto wordt ik thuisgebracht en bij auto gereed wordt auto gebracht en rijdt ik de brenger terug naar garage. De uitgevoerde werkzaamheden worden met mij doorgenomen.

• Klantvriendelijkheid

Ik ben supersnel en goed geholpen. Heel erg meedenkend en supervriendelijke vakmensen die mij (een vrouw met 0 kennis van auto’s) met een gerust gevoel weer de weg op hebben geholpen!

• Klantvriendelijkheid

Doen wat nodig is, en wat je vraagt.

Wij laten onze auto hier keuren en dat wat nodig is. Ze doen wat je vraagt, en doen dat wat nodig is, zonder opdringerig te worden. Op vrijdag avond storing in onze auto. Zaterdag ochtend gebeld, we konden dezelfde ochtend al komen. Auto uitgelezen (bleek defecte bobine) Auto gerepareerd, afgerekend en we reden dezelfde ochtend alweer. Top!

• Klantvriendelijkheid

mijn radio werkt weer zoals het hoort. dank daar voor

zie boven

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede ervaring met deze garage

Erg fijne medewerkers en altijd goede en snelle service

altijd bereidwillig

heel goed

• Klantvriendelijkheid

Fijne mensen, snel en deskundig

Goed bedrijf, fijne mensen, snelle en deskundige uitgevoerde werkzaamheden.

• Klantvriendelijkheid

Meedenken en flexibel in de planning

Een fijn adres in de regio.

Grand Cru

Werken allemaal perfect mee om problemen op te lossen, grote klasse

Fijne garage.

Fijne garage goed geholpen.

• Klantvriendelijkheid

net bedrijf met nette, vriendelijke medewerkers

goede uitstraling en gepoetste auto terug.

Aanspraak garantie

Zeer snel en fijn geholpen.

Goed en vriendelijk autobedrijf

Hartelijke ontvangst, auto boven verwachting afgeleverd, alles werd duidelijk uitgelegd en de administratieve afhandeling verliep snel en soepel.

Heel goed

Deskundig en service gericht