100% service van goede kwaliteit

nette en snelle hulp

altijd goed

Tevreden. Ik breng mijn auto. Dan wordt er een eerste check gedaan en wordt mij gemeld wat de kosten van de beurt zijn en welke onderdelen aangepakt/vervangen moeten worden. Ook wordt gelijk gemeld wat de kosten zijn. Deze kosten wijken nooit af van de werkelijke factuur.

Heldere afspraken, goed contact

Voor de eerste keer hier een auto ingeruild. De nieuwe auto afgenomen inclusief garantiepakket 1 jaar Bovag. Helder inruilvoorstel en afspraken, bij aflevering was ook alles uitgevoerd zoals afgesproken. Tot nu toe zeer tevreden over de aankoop. Ze nemen de tijd om te luisteren en vragen te beantwoorden.

Alles in EEN-naam: VAKMENSEN, VAKWERLPLAATS

Mensen met verstand van- en voor jouw maschine. Van oldtimer tot E-wagens, alles uit een hand. Waar vindt je dit vandaag de dag.... Gewoon een echt zeeer goede service, werkplaats en hart voor techniek op de juste plaats voor jouw (of mijn) auto ! Deze PITSOP is jouw auto meer dan waard ! De geheim tip van 2026 ! @Ter Maat: ga zo door ! Service met de juiste letter geschreven ......

• Klantvriendelijkheid

Goed begeleid bij het kopen van onze auto

Zeer professioneel

Snel en makkelijk om een afspraak te maken. Altijd uiterst vriendelijk en uitstekend geholpen. Aanrader om je voertuig hier in onderhoud te hebben!

• Klantvriendelijkheid

Top garage, uitstekende service!

Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. Duidelijke communicatie. Absolute aanrader!

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden en altijd behulpzaam!

Snel vakkundig en persoonlijk!

Zeer goede Vakgarage

Ik wordt altijd super fijn geholpen. Goed advies en goed werk!

Snel en correct geholpen

Open oor voor mijn probleem daarna zie boven

Prettig en vakkundig bedrijf

Duidelijkheid en vakbekwaam

auto apk gekeurd

auto weg gebracht voor apk nieuwe banden en remschijven en ik kan weer rijden

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service, klantgericht

Omdat mijn kampeer zaak ermee ophield zocht ik een garage voor het onderhoud van mijn vouwwagen. Ik kon binnen twee weken terecht en werd vriendelijk geholpen. De werkzaamheden werden omschreven op de rekening zodat helder was wat was uitgevoerd. Er werd rekening gehouden met mijn wens om de wagen wat vroeger op te kunnen halen, zodat ik hem direct terug kon brengen naar de stalling.

• Klantvriendelijkheid

Goede service en vriendelijk personeel.

Worden altijd snel en vakkundig geholpen.

Probleem razendsnel opgelost

Dinsdag gebeld over n kapotte rechterspiegel. Deze is meteen besteld. En woensdagmiddag even langsrijden en werd ie opgeplakt. Top

Jarenlange ervaring

Zeer kundig en plezierige behandeling.

Goede vakgarage

Staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig heb goeie monteurs en altijd behulpzaam

• Klantvriendelijkheid

Gewoon een eerlijk en deskundig bedrijf !

Top advies ! Ze bewaken het onderhoud van je auto super. Ze herstellen alleen wat echt nodig is en brengen je netjes op de hoogte van komend onderhoud.

• Klantvriendelijkheid

Zelf klacht opgelost, Pheifer vergoed.

In januari dit jaar een Skoda Kodiaq gekocht bij Vakgarage Pheifer in Sneek. Zij hadden toen al erg hun best gedaan om deze auto voor mij in een week tijd afleveringsklaar te krijgen. O.a. nieuwe achterremblokjes gemonteerd, dus top geregeld. Een bijgeluid bij linker bochten, wat geconstateerd werd bij mijn proefrit, kon derhalve niet worden verholpen. Natuurlijk wel Autotrust garantie, maar omdat de afstand groot is zou ik daarvoor waarschijnlijk een ander steunpunt moeten benaderen. Wat weer diagnosekosten zou opleveren. Na veel onderzoek op forums en topics, kwam ik tot de conclusie dat de linker versnellingsbaksteun versleten moest zijn. Deze heb ik zelf vervangen door een imitatie exemplaar, en het geluid is weg! OPGELOST! Omdat men bij Pheifer wist van dit bijgeluid, en ik met foto's en een video, de vervanging van de steun kon laten zien en kon aantonen dat dit de oorzaak was, heeft Pheifer mijn onkosten van de steun volledig vergoed! Ook al had ik deze, gezien de Autotrust garantie voorwaarden, w.s. niet vergoed gekregen. Top geregeld! Fijn dat er nog zulke garages zijn die willen helpen, en met service garant willen staan voor een prettige rijbeleving. Ook als ze in dit geval niet zelf tot een oplossing van dit euvel konden komen.

Uitstekende service

Vlot en vriendelijk geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Staan klaar waar nodig, goede hulp en service.

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden en persoonlijke benadering

Onze wagen kreeg zijn 1E onderhoudsbeurt, daarbij had ik enkele aandachtspuntjes doorgegeven en deze heeft men opgelost. Tevens is de factuur, de gedane reparatie persoonlijk doorgesproken en heeft men nog uitleg gegeven m.b.t. instellingen van het voertuig.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

top

Onverwachte storing. Snel opgelost in een opgewekte sfeer.

Best beoordeeld uit 341 leden

- Vakgarage René Blankenstein | 10