Leuk geholpen.
Deskundige en vakbekwame mensen die je en goede service en ff de tijd voor je nemen
Alles snel geregeld inclusief de factuur
Efficiënte en vriendelijk vakmensen met kennis van zaken die meedenken.
Vriendelijk en duidelijk
Een hele goede service en vriendelijke medewerkers
Duidelijke communicatie, goed overleg, vriendelijk personeel.
Bellen je op als er meer aan de hand is met de outo, voor ze het maken.
Band lek gereden, kon meteen gemaakt worden. Was met een half uur weer buiten. Ook niet duur
Vriendelijke medewerkers
Zeer fijne en goede contacten
Ik werd snel geholpen. En dicht bij mijn WERK en je kan een leenauto meekrijgen
Is een goede garage, ze bellen altijd netjes als er te veel kosten aan zit te komen. Ze geven goede tips .
Mark en zijn team zijn super geweldig goede service en prijsafspraak betrouwbare vakgarage
De ontvangst met goede koffie is zeer plezierig en correct. Tijdens de werkzaamheden word ik op de hoogte gehouden van de voortgang. De afspraken worden nagekomen, de auto is binnen de afgesproken tijd klaar. De sfeer in de garage is zeer klantvriendelijk, als vaste klant voel ik mij zeer welkom. Aanbevelingswaardig!
Mooie auto op de site gezien. Met proefrijden mochten we hem mee naar huis om thuis onze dochter te laten zien Vriendelijk geholpen en geen gladde verkoop praatjes Kortom dik voorelkaar
Beste familie Jongsma, Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebben gehad bij ons. En bedankt voor de zeer positieve review, wij wensen jullie heel veel veilige kilometers! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Esgee
Zeker klantgericht personeel
Netjes en correct behandeld
Kom hier al jaren dus ben uiterst tevreden!
Bovenstaande is niet echt een volzin maar het dekt voor mij wel de lading. Je merkt het bij binnenkomst, de manier waarop je wordt aangesproken, de uitleg die je krijgt bij de uit te voeren werkzaamheden, het komt no-nonsense en solide over. Daarnaast worden de werkzaamheden keurig uitgevoerd en merk ik, ondanks dat de auto vrij nieuw is, dat er onderhoud aan de auto heeft plaatsgevonden. Dank wederom en tot de volgende beurt!
Gewoon goed geholpen.
Al jaren klant en ze doen hun best om de de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Het happeren in de motor is nu als het goed is opgelost.
altijd hulpvaardig en uitstekende service