Vriendelijk ontvangst en snelle onderhoud beurt
Deskundig snel en duidelijk
Een vervelende elektrische storing aan onze auto zou nu verholpen moeten zijn. Het is nu even afwachten of dat werkelijk zo is. Er is nu nog één ding wat nog steeds niet werkt, maar verder lijkt het grootste probleem te zijn opgelost.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik ben erg goed geholpen. De eigenaar is erg vriendelijk en betrouwbaar, denkt mee in wat er nodig is. Service is snel en vakkundig
Was een goede ervaring. Vriendelijke mensen en financieel netjes van prijs
Tijdens het wachten een lekker kopje thee kunnen drinken en wat zitten werken. Top geregeld allemaal
Ik ben ongeveer 10 jaar bij deze garage. Altijd goed geholpen.
Gewoon goede service. Makkelijk benaderbaar en het wordt snel geregeld of je krijgt een snelle reactie
Eerlijke en deskundige garage
Snelle service, betrouwbaar, top garage.
prima uitleg, vooraf prijsopgaaf bij benadering. uitgevoerd werk zeer goed. vriendelijke bediening en uitstekende service
Prettige garage, flexibel en denken altijd mee.
Altijd vriendelijk en flexibel bij wijziging afspraken. En een vervangende auto is zeer prettig!
Zeer vriendelijk telefoon en persoonlijk.
Altijd vakkundig advies prettig personeel Komen afspraken altijd na
Snel op zaterdag dimlicht vervangen ondanks te weinig personeel.
Er bleek onverwacht veel te doen aan onze klassieker en ze deden er alles aan om de werkzaamheden binnen redelijke tijd uit te voeren.
Verder geen commentaar
Prima geregeld
Hele fijne garage en wat belangrijker is ze weten wat ze doen !! Prijzen zijn redelijk en zoals het hoort Ik rij er 65 km om er te komen dus dat zegt genoeg
Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Fijne sfeer en mooi bedrijf.
Altijd service gericht en geen onnodige reparaties. Denkt met de klant mee
Heel goed, volgend jaar weer!
Maar als mn ASX dan toch de jaarlijkse beurt moet hebben, dan maar hier. Vriendelijke mensen bij de receptie die weten waar ze over praten. En de auto nog door de wasstraat en van binnen ook schoongemaakt. Ik kom hier dus graag en denk dan ook regelmatig nog terug aan wijlen Bram, die toch wat moois heeft achtergelaten.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!
Goed en snel geholpen zonder afspraak