De eerste beurt gehad. Transalp tot volle tevredenheid terug.
Netjes geholpen en geadviseerd. Dit zonder verplichtingen om iets aan te schaffen. Voldoende kennis van verkoopster over verschillende gekochte artikelen. Kleding en helm. Ze nam ruimschoots de tijd.
Zeer goede en nette motor zaak Ook zeer goed geholpen en kon goede zaken doen Echt een aanrader
Online al de keuze gemaakt voor het type motor. Daarna met Erik overlegd over inruilvoorstel en aankoop. We kwamen snel tot elkaar en de koop was rond. Geweldige ambiance waar de verkoper Erik nog de tijd heeft voor een praatje. Hier voel je je als klant nog koning, top.
Van proefrit tot aankoop goed geholpen. Motoport Goes is zeker aan te raden!
Fijne ervaring, wij komen weer terug.
Afgelopen zaterdag ben ik erg prettig geholpen bij MotoPort Goes. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door Richard en zijn collega. Wat meteen opviel was de ontspannen en professionele sfeer in de zaak. De collega van Richard nam de volledige afhandeling voor zijn rekening en deed dat op een rustige en duidelijke manier. Alles werd goed uitgelegd, met name over de nieuwe BMW motor die ik gekocht had. Zijn kennis en enthousiasme gaven mij veel vertrouwen in mijn keuze. De zaak zelf is indrukwekkend: ruim, overzichtelijk en met een enorm aanbod. Op zaterdag hangt er een gezellige sfeer, mede dankzij de aanwezigheid van een foodtruck buiten – een leuke toevoeging die het net dat beetje extra geeft. Kortom, een fijne ervaring bij MotoPort Goes. Zeker een aanrader voor motorrijders die op zoek zijn naar goede service en een breed assortiment.
Onlangs heb ik mijn Ducati Diavel V4 gekocht bij MotoPort Goes en ik ben vanaf het eerste contact tot en met de aflevering ontzettend goed geholpen. Mijn ervaring in de winkel was ook erg positief. Een ruime en nette zaak met veel keuze, en al het personeel is vriendelijk en klantgericht. Richard begeleidde het hele proces persoonlijk en professioneel. Communicatie was duidelijk en snel. De inruil van mijn BMW S1000 R verliep eerlijk en soepel. Nadat we het financieel eens waren, kon ik nog een proefrit maken, waarna de koop snel rond was. De aflevering was keurig geregeld en zelfs diezelfde dag ontving ik nog een vriendelijke follow-up. Kortom. Een fijne ervaring van begin tot eind. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een motor en goede service belangrijk vindt.
Motoport is wat mij betreft nummer 1. Denken met je mee, zijn vriendelijk en helpen je met je vragen en problemen. Ik moet een stuk omrijden en heb andere motorzaken om mij heen die bij lange na niet zo bereidwillig zijn om je te helpen zoals motoport dus ik rij wel een paar kilometer om :).
Zeg je Motoport Leek dan zeg je Erik Wagenaar. Met zijn jarenlange ervaring is het een verademing om zaken mee te doen. Erik is een motorrijder in hart en nieren en voelt als geen ander aan waarmee je geholpen bent. En altijd een eerlijk advies dus wat mij betreft: vragen naar Erik.
Weer prima geholpen, adequaat, vriendelijk, behulpzaam. niets te wensen over.
Had cushrubbers nodig voor achterwiel, maar wist niet precies welk type.. Maar prima geholpen met vinden juiste artikel…
Ik huur geregeld bij Motoport Veldhoven en word daar goed en vriendelijk behandeld. De mevrouw van de verhuur heeft er verstand van. TOP!!!
Netjes gehopen en de rekening was lager dan vooraf was verteld. Mooi bedrijf met vriendelijke mensen.
Aangenaam verrast
Wederom vriendelijk en vakkundig geholpen in de onderdelenshop.
Nieuwe motor gekocht na het inruilen van mijn huidige motor. Proefrit mogen maken op een splinternieuwe demo met 0 km op de teller. Goed advies gekregen en prima inruilprijs.
Het personeel van Motoport Leek is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben mij meerdere malen geholpen met de zoektocht naar een goede motorfiets. Als er problemen zijn dan lossen ze dat super netjes op en ze komen afspraken na. Betrouwbaar adres.
Spontane actie op de zaterdagochtend, handig om online te kunnen boeken, in de winkel prettige ontvangst en snel en goed geholpen. Kom zeker terug!
Service, zoals service bedoeld is, ongeacht wat je hier ook koopt. Hier treft u ondernemerschap van de koude grond, voeten in de klei en kennis van zaken. Kwaliteit boven kwantiteit en vriendelijkheid boven alles.
Vriendelijke medewerkers met persoonlijke benadering en aandacht voor wensen en mogelijkheden. Uitstekende keuzebegeleiding en volop gelegenheid tot proefrijden van de verschillende "kandidaat"-motoren.
Zolang ze bestaan altijd grandioos geholpen.
My colleagues recommended this shop, so I wrote an email about reserving a helmet for me. I went to pick it up the same day, everything was ready. They were extremely helpful during the helmet fitting, all my questions were answered immediately, and they even found a really nice pair of gloves for me. Next time I will take a visit again to find the right coat for myself.
Ik ben direct goed geholpen en uitstekende klantvriendelijkheid. Ik heb een Honda cbr 600 f aangeschaft en mijn triumph (met schade) aangeboden als inruil. Na het uitleggen van de stand van zaken werd mij ook geadviseerd om de voor mij voordeligste oplossing te kiezen. Ik heb een perfecte ervaring gehad en zou motoport Veldhoven ten zeerste aanbevelen als iemand vraagt naar een betrouwbare motorzaak.
ik zag een grote schroef in mijn achterband zitten , rockanje gebeld deze kwamen de motor ophalen en weer terug brengen , band was op voorraad ,ik ben zeer tevreden met de gang van zaken
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.