Er werd alle tijd voor mij genomen. Uit alles maakte ik vakkundigheid op. Al mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord. En ook voor de keuze van het montuur had ik het idee dat er naar mij gekeken en geluisterd werd. Zeer prettig.
Mooie collectie,goed geholpen,hele fijne sfeer en heerlijke koffie.
Onze dochter van 5 jaar heeft een bril uitgezocht, ze vond het super spannend maar dat was snel over door de vrolijke en professionele opticien! Ook na een klein ongelukje met de bril werden we keurig geholpen!!
Deskundig en vriendelijk
Kort geleden voelde ik mij totaal NIET begrepen door een collega H. Ik heb via de formele weg geklaagd hierover. Vandaag heb ik een mooie bos bloemen van jullie ontvangen en is de kwestie verder heel netjes afgewikkeld. Ik zie dit niet als een overwinning, maar als een goede manier waarop zaken die de klant mogelijk als een benadeling of onheuse behandeling ervaren, op te lossen. Chappeau. Ik ben trots om klant van jullie bedrijf te zijn. Zal deze ervaring in een uitermate positieve contex door communiceren met mijn familie, kennissen en vrienden. De vriendelijke groeten. Nogmaals dank.
Ben hier vanmorgen geweest en super vriendelijk geholpen door een jonge man. Mijn neuspads van mijn Tom Ford bril waren afgebroken, deze zijn netjes vervangen. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten. Super service!!
Vandaag voor het eerst naar deze winkel geweest na slechte ervaring in Den Helder. Wat een verademing, ik kreeg echt het idee/ gevoel dat men klantgericht aant werkdaar is. Nog los van de koffie ect, besteedt men prima aandacht aan “de ogen”.
Eerste keer bij EYE Care Purmerend geweest, ben woonachtig in het buitenland, zeer vriendelijke medewerkers en bereid ook direct te helpen en zeer professioneel oogmetingen te verrichten met de meest moderne apparatuur. Alle tijd en aandacht wordt besteed aan het onderzoek, de mevrouw die mij hielp was zeer professioneel, plezierig en de omgang en niets was te veel bij het stellen van vragen etc. Na het onderzoek, bij het uitzoeken van 4 monturen, werd hier ook op een plezierige en kundig wijze advies gegeven en de voors- en tegens van diverse monturen goed uitgelegd. Na de keuze en het advies over de te nemen glazen van Zeiss werd alles nogmaals expliciet uitgelegd en besproken. Al met al was dit voor een niet vaste klant een uiterst plezierige ervaring. Tenslotte werd de verwachte levertijd ruim gehaald, top. Ik zou Eye Care Purmerend bij iedereen aanbevelen.
Tijd, aandacht en vakkundigheid voor oogmeting en het uitzoeken van een bril: niet te overtreffen!
Ik was op zoek naar een opticien die naast het doen van een goede oogmeting ook een oprecht en eerlijk advies zou geven over een montuur. Ik ben uitgekomen op iets heel anders dan ik gedacht had, maar ik ben er superblij mee. En wat het belangrijkste is, de glazen doen wat ze moeten doen, dus dat is ook helemaal top.
Al eerder goede ervaringen met aankoop computerbril en Sereniteit zonnebril, nu vriendelijk, zeer prettig en vakkundig geholpen aan multifocale bril.
perfect bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel
Nemen de tijd voor zorgvuldige oog meting, goede service.
Goed geholpen met zeer goed advies
Ik ben meerdere malen in de winkel in Amstelveen geweest en werd iedere keer snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Geweldig!
twee keer eerder bij EyeCare geweest om gratis mijn bril direct te laten repareren. Nu klant geworden,ogen laten op controleren en een nieuwe bril gekocht,met varia focus glazen.
5 sterren lukt niet om aan te vinken. Is wel 5 sterren waard
Prima geholpen zowel met keuze in montuur als de meting en strekte advies. Wel iedere keer een ander die mij hielp.
Vakkundige mensen vriendelijk
Prettig geholpen. Ik kon vragen stellen en die werden naar tevredenheid beantwoord. Goed advies gekregen.
Altijd een gezellig ontvangst en de juiste service! Hier ga je weg met een goed gevoel!
Wij zijn heel erg goed geholpen. Hele goeie service.
Fijn geholpen en mijn man had ook een meting. En dat is allemaal correct verlopen. En als ik weer gemeten moet worden kom ik zeker ook bij EyeCare. Dus zo als ik het nu heb ervaren heeft u er 2 klanten bij.
Altijd zeer vriendelijk hulp en veel aandacht, top service!
Warm bad met koffie en fantastisch advies Sander is n vakman met passie en n lach super
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!