Beste Stefanie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers met de Audi A3! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers met de Audi A6! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Berry, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Ilse, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Een auto thuis afleveren is geen probleem voor ons :-) Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Tarik, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Trudi, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Vervelend dat u in Geldermalsen niet goed geholpen bent. We zullen dit intern bespreken. Fijn dat het in Tiel alsnog is goed gekomen :-) Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw up! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Jaap, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Luca, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Luuk, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de koffie heeft gesmaakt. U bent altijd welkom voor een bakkie! Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Nikkie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw SEAT! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Lars, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Uw zoon boft maar met zo'n vader ;-) Wij wensen u en uw zoon heel veel fijne en plezierige kilometers in de CITIGO! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste CM Vinke-Hoekman, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw felgroene CITIGO! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Geert, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Hugo, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste B. Crab, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Jan, Wat een ontzettend leuke review, daar worden wij vrolijk van! Fijn dat de aankoop van uw Q3 zo goed bevallen is. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Martijn, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Maroloes, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Bas, Fijn dat u de aanschaf van uw Audi zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Marilyn, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Arjan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zullen de complimenten aan Berk doorgeven. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Dick, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers in uw Crafter! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Rini, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
Beste Maurice, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel fijne en plezierige kilometers! Met vriendelijke groet, De Waal Autogroep
De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.