Super service en heel blij met m’n nieuwe auto

Ik heb de koop van mijn nieuwe auto (occasion) als heel prettig ervaren. Niels was zeer duidelijk met de info en ook in het vervolgtraject wat er moest gebeuren, dank daarvoor. Zeker aan te raden voor anderen!!

Zeer netjes behandeld

Zeer netjes behandeld Super vriendelijke mensenzeker een aanrader

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Een uiterst prettige ervaring.

Van het eerste contact tot en met de aflevering hebben we met Mark Biemans leuk contact gehad. Vriendelijk, meedenkend en professioneel met ons meegedacht over de aanschaf van de Id3.

Fantastisch bedrijf

Wij zijn heel tevreden over hoe we behandeld zijn Ook de afronding van de koop Later nog een mail ontvangen hoe de auto bevalt Grote klasse

Goede uitleg

Perfect geregeld

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Keurig geholpen en geadviseerd bij de aankoop van de auto!

Verkoper had/nam alle tijd om mij te adviseren etc.

Gewoon top geholpen

Zoals in de titel gewoon helemaal top geholpen van belangstelling hebben tot aankoop en ermee wegrijden. Snel en deskundig geholpen door Geert.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

heel goed geholpen

Al mijn vragen werden geduldig beantwoord en uitgelegd! Hele vriendelijke verkopers!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

zoals een auto hoort afgeleverd te worden !

een auto koop je niet iedere dag en daar weet garage de Waal wel op in te spelen je word als gast behandeld nemen rustig de tijd en alles van de auto word goed uitgelegd het was een geweldige ervaring hartstikke bedankt !!

Duidelijk, meedenkend, vriendelijke verkoop

Fijne contact, eerlijk en goede aftersales!

Heel fijn!

Geert en Robert zijn echt top mannen! Bedankt voor het probleem oplossen en leuke gesprekken!

• Waar heeft uw review betrekking op? Onderhoud of Service

Vakkundig, gastvrij en betrouwbaar

Bij de eerste stap in de showroom werden we gastvrij ontvangen. Geen opdringerige verkoper die gelijk op ons afkwam maar wij kregen alle vrijheid om rond te kijken. Na het besluit om de auto die we op het oog hadden te kopen werden we vakkundig geïnformeerd. Het contact wat wij hadden tussen de koop en aflevering van de auto was heel prettig en betrokken. Alle ruimte voor vragen die ook weer professioneel werden beantwoord. Complimenten voor Tom en Albert-Jan die ons fantastisch hebben geholpen en uitleg gegeven over onze nieuw auto. Wij zijn super blij met onze Seat Leon.

Voortreffelijk

Bedankt voor de goede service! Tom heeft me prima geholpen!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Gewoon een geweldig bedrijf met perfecte service.

Geweldige bedrijf waar je van op aan kunt die nakomt wat ze zeggen en er is niets te veel.

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop nieuwe auto

Zeer vriendelijk personeel.

Leuk en vriendelijk personeel

goede service en advies

goede ervaring met de aankoop van een e golf

Zeer prettig

Open, prettig, behulpzaam. Verkoper Mark was zeer prettig en goed te benaderen met de vragen die wij stelde.

Geweldig goed!

Heel erg fijn contact gehad met verkoper Tom. Gewoon weg super!

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van De Waal Autogroep te Zaltbommel.

Mijn oude Volkswagen Golf steeds tot grote tevredenheid in onderhoud gehad bij De Waal Autogroep te Zaltbommel totdat die aan vervanging toe was. Mark heeft mij op een fijne manier geholpen bij de keuze en aanschaf van mijn (voor mij) nieuwe auto. De Waal Zaltbommel is een fijn bedrijf, ze zijn klantgericht en doen wat ze zeggen.

Super goede service!

Van het begin af aan super netjes geholpen.

Feestdag

Een zo goed als nieuwe occasion na jaren "ouwe barrels" is op zich al genieten, maar als je dan je eigen auto gepoetst en wel mag onthullen door er een groot laken af te halen wordt het wel extra feestelijk. Een uitgebreide uitleg van alle knoppen, toeters en bellen was er ook en die was meer dan welkom. Tot nu toe had ik nooit automatische airco, cruise control, Android Auto of achteruitrijcamera aan boord. Vanwege "ouwe barrels" dus. Dat mijn Seat Arona ook zo goed als zichzelf kan inparkeren desgewenst werd ook gedemonstreerd, een heel bijzondere gewaarwording, dat zal in de toekomst wel normaler worden denk ik, maar voor mij is het geheel nieuw. Ik ben met een brede lach op het gezicht naar huis gereden.

Prima auto

Uitstekend geholpen. Mooie auto

Super vlot geregeld

Hele fijne mensen,complementen aan alle De Waal medewerkers ,nette showroom

• Waar heeft uw review betrekking op? Aankoop gebruikte auto

Heel leuk, vriendelijk en deskundig. Kan niet beter.

Zoals in die ene zin is geschreven is het al voldoende. Er is slechts een minpuntje er zaten geen Nederlanstalige instructie boekjes bij. Maar daar wordt aan gewerkt want ze zijn er wel voor de California 6.1 camper.

Geweldige ervaring!!

Wanneer je opzoek gaat naar een andere Volkswagen is het zeer de moeite waard om een bezoek te brengen bij de Waal Autogroep. Van het ontvangst tot aan de aflevering is een geweldige ervaring. hier denkt men nog met je mee, en doen wat ze je beloven.

Best beoordeeld uit 8 leden

- De Waal Autogroep Zaltbommel (Outlet) | 9.8

- De Waal Autogroep Tiel | 9.6

- De Waal Autogroep Culemborg | 9.4

- De Waal Autogroep Gorinchem | 9.4

- Audi De Waal Geldermalsen | 8.9

- De Waal Autogroep Druten | 8.8

Over De Waal Autogroep

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.