Punctueel, vlotte behandeling
Prettig, goede uitleg en vriendelijk.
Ik heb vertrouwen in de behandelingen die ik onderga bij Mondzorg Beek.
Netjes geholpen
Er werd zeer voorzichtig gehandeld en dat was prettig, geen last van mijn tandvlees na de behandeling
Mijn man en ik zijn meer dan tevreden met de zorg van tandarts mevrouw Tullemans.
Ik ben goed geholpen, maar ik moest wel 20 minuten wachten. Dat vind ik wat minder.
Fijne ervaring en zeer deskundig advies
Mondhygiëniste was professioneel, Vriendelijk. Het ligt niet aan haar. Maar de receptionisten waren onvriendelijk. Ik had om 13.30 afspraak. Was ruim tevoren optijd maar de receptie was onbemand. Ze kwamen pas om 13.30 aan. Dan mochten we ons pas aanmelden. Met een rij van 20 mensen. Dus je bent even bezig nog met aanmelden. Toen ik hierover iets zei. Kreeg ik een antwoord van 2 receptionisten dat hun ook moesten eten. Snap ik dat hele kliniek gezamenlijk gaan eten. Leek mij onvriendelijk. Dan maar de afspraken wat later maken. En de deuren sluiten. Hier door overweeg ik naar een andere tandarts. Mijn vaste tandarts is toch met pensioen. Dus ik weet niet wie ik zou krijgen. Vorige x had ik een andere tandarts die gebrekkig nederlands kon. En de mondhygiënist gaat daar ook verlaten. Is de 2e die weg gaat.
Snel en goed geholpen
Wij komen al jaren bij de heer Korver. Hij weet onze persoonlijke voorkeuren bij een eventuele behandelingen. Hij is een mensvriendelijke, aardige tandarts, ondanks de pijnlijke momenten, ha haha. zie bovenstaande zin.
Ik kon snel terecht en werd plezierig geholpen. Kreeg ook heldere uitleg.
ik heb tandarts vrees en ik vind het best eng om bij de tandarts te zijn voor behandelingen, ik kom niet graag bij de tandarts niet omdat ze niet goed zijn maar omdat ik het gewoon eng vind, ik wordt hier goed behandelt en ben tot nu toe blij hier.
Tandarts en assistent waren zeer vriendelijk en werkte met veel geduld en voorzichtigheid. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Ik heb helaas ooit ook anders ervaren.
Vriendeljk en professioneel geholpen
zie boven
professionele hulp en duidelijk uitleg
Ik kwam bij Anneke voor een reiniging van mijn gebit. Ze doet haar werk heel secuur en heel netjes en voorzichtig. Aanrader!
Goede Tandartsen, mooie nieuwe behandelkamers.
Zoals gewoonlijk, na het bezoek aan de preventie assistente met een schone en frisse mond aan de arbeid.
Zie boven
men neemt de tijd. er wordt geluisterd naar mij.