Fijne omgeving en mensen!

Fijn!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Vlot, vriendelijk en deskundig.

Goede ervaring bij al mijn bezoeken aan deze praktijk. Telefonisch contact verloop ook altijd goed en vriendelijk.

Goed personeel

Eerlijke werkwijze

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Mondhygiëniste is een topper

snel en vakkundig

Ik ben tevreden

Vriendelijke, ik krijg goede advies , vertrouwelijke sfeer

Goede ervaring netjes goed en beleefd geholpen

Hele goede ervaring

Deskundige en persoonlijke behandeling.

Mariëlle Schoenmakers zorgt er voor dat mijn gebit in goede conditie blijft. Haar interesse in je als persoon is heel fijn.

Iedere keer een andere tandarts

Sinds Herman de Raaf zelf niet meer praktiseert hebben wij iedere keer een andere tandarts. Regelmatig een niet Nederlandse tandarts die wel zijn best doet maar toch vaak gebrekkig Nederlands praat. Door het tekort aan tandartsen is er mogelijk geen keus maar probeer dan in ieder geval naar enige consistentie te streven in de behandelende zorgverlener.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Vanaf 2014 in behandeling bij toentertijd de praktijk van Dr. Mosk , wat nu samenwerkende Tandartsen Schiedam heet. Doorgestuurd door Dr. Ham van tandarts praktijk Ordental, deze heeft Met Dr. Koudstaal van het Erasmus en Dr. Mosk van Samenwerkende Tandartsen en een Arts van Orthodontia Oudendijk Rotterdam samengewerkt. Ben toen in het Erasmus geopereerd aan mijn kaak, het is een lange rit van jaren geweest. Met mooi resultaat. Ik ben zeer tevreden over Samenwerkende tandartsen, ze hebben mij een mooie mond terug gegeven. Zeer professioneel en kundig, ik beveel andere deze tandarts aan.

Vriendelijk en duidelijk

...

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Geholpen door weer een andere tandarts

Mijn dochter werdt geholpen door camilla

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

Vriendelijk en vakkundig

Deskundig vriendelijk en een luisterend oor

Zoals altijd een prima behandeling en flexibel

Ik ben weer snel en goed geholpen. dank.

hoeft geen extra omschrijving

Prima feedback over mijn mondhygiëne en advies erover

Fijn contact, goede adviezen

Correct beleefd en lief

Ga met een relaxed gevoel naar de tandarts toe en zeker ook weer weg .

Super!!

Zoals eigenlijk altijd super! Ik had kiespijn en kon bijna meteen komen. Snel en vakkundig geholpen en goed advies gekregen.

Prima tandarts

Is kundig, heeft afgelopen jaar een brug geplaatst. Nu voor controle. Tandsteen verwijderd.

fijne vriendelijke praktijk met deskundige mensen

ik moest een half uur wachten i.v.m. een pijn client er tussen door, dus alle begrip daarvoor (bij pijn wil je graag snel geholpen worden). Claudia is ene super mond hygieniste, deskundig en een heel prettige blijmoedige persoonlijkheid (behandeling nooit zo fijn, maar door hoe zij is/doet, toch bijna een feestje;-)

Zeer positief

Al lange tijd goede ervaring met deze tandarts praktijk

Professioneel en vriendelijk!

Goed geholpen door uiterst vriendelijke mondhygiënist. Zeer kundig! Werken keurig op tijd met aandacht voor de patiënt.

Positief

Positief

Goede duidelijke complete uitleg gehad over implantaten. Mensen waren erg vriendelijk.

prima service

goede service

Controle verliep vlot

Professionele controle met een goed advies over het behoud van het gebit. Dat is nog weleens anders geweest. De vorige tandarts wou bv nog een kies trekken die nu behouden wordt.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 6

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.