Een marteling. Zonder verdoving een niet passende kroon op het implantaat die niet alleen niet goed paste en niet goed geplaatst werd. Hij moest er wel 4 keer opnieuw op. Minstens 2 keer zo lang in de stoel gezeten dan nodig was met extreme pijn tijdens de behandeling en nu achteraf. Zit nu nog aan de tramadol met een zeer gezwollen kaak. Voorafgaand werd gezegd dat het er zonder pijn opgedraaid kon worden. Het bloed zag over m’n hele kaak en het zweet gutste over m’n rug. Ik vermoed dat het nu zelfs aan het ontsteken is omdat ze de wond die ze gemaakt hebben (wat niet nodig was als het passend was) hebben afgesloten met de kroon.
mooi op tijd aan de beurt. en goed geholpen.
Vriendelijk, deskundig, snel en adviserend.
alles mooi op tijd.
In het verleden werd ik vaak veel later geholpen dan op de afgesproken tijd. Dat heb ik altijd als erg vervelend ervaren, vanwege eigen werkafspraken. Tegenwoordig word ik op tijd geholpen en dat is fijn!
Zoals gewoonlijk keurig geholpen
Er word goed gecommuniceerd met wat er word gedaan tijdens de behandeling, ik voel mij hierdoor op mijn gemak bij mijn tandarts.
Vind het niet fijn om elke keer nieuwe gezichten te zien
snel contact voor het maken van afspraak beperkte wachttijd behandeling deskundig en vriendelijk
Het regent flink ik besluit niet op de fiets te gaan maar met de auto, onderweg merk ik dat ik me verslikt heb in de drukte op de weg vanwege dit weer, ik bel om aan te geven dat ik het niet ga redden en krijg tien minuten speling Top dat ga ik redden. Uhm dus niet ik sta een eind verder weer vast met nog 3 stoplichten te gaan in 1 min Dat lukt dus niet, weer bellen en hoor dat er rekening mee gehouden wordt en dat ik niet de enige ben, rustig aan wordt me gezegd, blij als ik ben dat ze er niet moeilijk over doen schaam ik me diep. Eenmaal daar is iedereen even vriendelijk en hoef ik maar even te wachten en wordt ik tussendoor geholpen, fantastisch!
snel en degelijk
Vriendelijk en luisteren naar mijn wensen
Nemen altijd de tijd voor al je vragen .Ook mag je vaak snel tussendoor als je klachten hebt.
ik kon snel terecht voor mijn probleem. oude vulling was eruit gevallen.
Prima tandarst en goed service
Zeer blij met deze Tand-Arts & Assistente
Goed zoals altijd
Prettige kennismaking, heb kunnen vertellen wat ik wilde vertellen. Daarnaast heeft de tandarts veel gevraagd. Een behandeling heeft nog niet plaatsgevonden, dus daarover kan ik nog niet oordelen.
prima vriendelijke goede behandeling prima op tijd geholpen.
Vriendelijk,meelevend en kundig!
professioneel met persoonlijke aandacht
Uitstekend MTC
Deskundig en prettig geholpen door Marci.
Op tijd geholpen Vriendelijk en voorkomend personeel. Snel en goed geholpen. Zeer tevreden.