• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Onvoldoende

Eigenlijk beter niet kunnen gaan .ontzettend teleurstellend. Vluchtig in de mond gekeken en dat was het.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

Vriendelijke tandarts die alle stappen uitlegt.

Al was de boodschap minder, de behandeling was respect vol

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Goede behandeling vooral de communicatie.

Goede behandeling vooral de communicatie.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Altijd vriendelijk. Goed geholpen. En zeer vriendelijk tegen kinderen.

Ik vind het slechts dat ik moet voor de 2de keer naar eerste help voor anti biotica

5 Jaar geleden hed ik mijn tanden bij Smile clinic uitgetrokken de tandarts gaaf me geen antibiotica. Het was vrijdag en zaterdag was ik met een blauwe dikke gezicht naar de eerste hulp die had me een antibiotica gegeven. Afgelopen week was ik weer bij het zelfde tandarts voor implantatie geweest ook het was weer zonder antibiotica en weer naar spoed hulp. Ik heb tijdens mijn behandeling gevraagd of ik heb een antibiotica nodig? Hij zei nee dit is niet nodig. Ik ben diabetisch en de risico van infecties die kan uit de hand lopen en de consequenties kan snel escaleren tot een levens gevaarlijke resultaten.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 0

Altijd vriendelijk en zeer kundig

Van de receptie medewerkers tot de tandarts en assistente, iedereen is zeer vriendelijk. Tandarts Amjad is buitenom heel kundig ook heel hartelijk, en erg goed met de kinderen. Denkt breder mee dan enkel de tandheelkunde. Zeer goede ervaringen dus!

Vlug en heel goed geholpen

Keurige behandeling

Goede behandeling en service.

Fijn

Easy en goed gedaan

Vakwerk

Op en top perfectie.

Je wordt nergens beter geholpen. Prothese afgeven en in de middag ophalen.

Goede ervaring, zoals meestal, zowel balie, als hygiënist als tandarts. Was ook wel alleen controle. Ik kom nog terug voor de tandtechniker. Hoewel ik niet dichtbij de praktijk woon en een dagje (of wat) ouder ben, wil ik voorlopig m'n best doen bij deze praktijk patiënt te blijven. Het geven van beoordelingen vind ik niet altijd fijn (elke behandelaar, leverancier, etc. vraagt dat tegenwoordig na ongeveer iedere kleine aankoop of behandeling) Ik begrijp het belang voor jullie praktijk, maar ik was (ben) na deze controle éven een weekje met vakantie. Ik meld me graag t.z.t. weer als ik tips voor verbetering of een klacht heb. PS. Naamkeuze bij behandelaar hieronder klopt niet (meer?) helemaal - toch?

Prima!

Het was een korte controle, ik werd vriendelijk ontvangen. Aardig personeel!

Goede zorg

Fijne praktijk, deskundig

Vriendelijke mensen

De mondhygiëniste was heel vriendelijk. Ik ben behandeld door een stagiere. Zijbwas ook heel aardig en deden het werk nmm goed.

Een vriendelijke, rustige jongedame heeft me geholpen. Dit was de eerste keer dat ze me behandelde. Voor herhaling vatbaar.

Alles wat er wordt gedaan wordt eerst verteld

Heel goed

secure behandeling

Een prettige en zorgvuldige behandeling.

Prima ervaring met Jos

Gevoel dat ik in goede handen ben

Vriendelijk personeel

Als (voormalig) angstpatiënt ga ik weer zonder vrees naar de tandarts.

De bekwame en kalme medewerkers zorgen in een rustgevende omgeving dat ik geen voor-angst of slapeloze nachten meer heb als ik een afspraak bij de tandarts heb.

geweldig

heel fijn

Was altijd zeer angstig sinds ik hier kom ben ik nagenoeg van mijn angst af! Vriendelijk geruststellend en zeer vakkundig Team.