Tandtechnicus Frank heeft mij uitstekend geholpen.Heel mooi voortand gerestaureerd.Heel tevreden.
Al is het nooit fijn bij de tandarts toch fijn dat je goed behandeld bent.
Goed geholpen, er wordt altijd duidelijk verteld wat er aan de hand is, wat er gaat gebeuren en wat mogelijk is. Ik kan alleen de tandarts doorgeven, waar ik zeer tevreden over ban, maar ik ben ook tevreden over Carmijn.
Prettig en vakkundig geholpen.
Fijne mondhygiëniste.
Inmiddels een aantal verschillende gezichten gezien maar keer op keer super geholpen. Wat veel geduld hebben jullie!
Ivm verhuizing bij deze praktijk in geschreven. Voelde me welkom. Werd duidelijk verteld hoe het gaat in deze praktijk. Fijne tandarts. Vertelde wat ze ging doen. Helaas zagen ze op foto dat ik een klein gaatje heb tussen mijn kiezen. Moet hier nog voor terugkomen. Gezien het 1e fijne contact, hoop ik dat het vullen ook goed gaat komen. Bij de vraag wie mijn behandelaar was, staat tandarts Dorst er niet bij. Vandaar onbekend ingevuld.
Het gaat goed zo
Ik had het idee dat de tandarts geen tijd had. Keek snel in mijn mond en klaar. Ik heb geen klachten over mijn tanden. Maar nu ging het wel heel snel.
Snelle en deskundige behandeling. Vriendelijk en uitleg van handelingen, als prettig ervaren.
Snel geholpen
een goede ervaring
Nooit bang voor de tandarts of mondhygiëniste. Vakkundig en behulpzaam, vriendelijk en alles duidelijk uitleggen. Janet, Adeshe en Diana zijn echt geweldig. Jammer alleen dat de balieassistente Ciska er niet meer is. Dat was echt het visitekaartje voor de praktijk. Dinsdag 25 maart was er geen balie maar Diana, Janet en Adeshe vingen de patiënten op naast hun eigen drukke werkzaamheden. Dat is toch fantastisch.
goede snelle service, vriendelijke telefoniste
Goede behandeling, wel plotseling 1 kies trekken en 1 tand vullen. Niet verwacht dat bij controle direct tot behandeling werd overgegaan.
leuke ontvangst en men had geduld met mij.
Nette vlotte behandeling
Zie boven
Zie boven.
Vakkundig, correct en volgens afspraak. En vriendelijk bovendien.
Prima behandeling gehad, een vulling vervangen.
Kijken of er geen gaatjes zijn of andere mankementen, en daarnaschoongemaakt
Rafi is heel vriendelijk en deskundig. Mijn tanden zijn weer netjes.