Na plm 30 jaar was het vorige zonnescherm, ook van Van der Molen, aan vervanging toe. Wat een prachtige collecte, wat n keuze! Ik ben heel fijn en vlot geholpen. Nieuwe zonnescherm is mooi strak tegen de muur gemonteerd, ziet er fantastisch uit! (en met afstandsbediening, ook heel handig)
Wij hebben goede ervaringen met De Kamper Zonwering in Veenendaal. In de showroom uitstekend geholpen door Nico en de montage van de producten is ook heel goed verlopen. De monteurs denken bij de montage ook goed mee als er verschillende mogelijkheden zijn om een product te monteren.
De motor van onze Somfy gordijnrail werkte niet meer na iets meer dan 5 jaar. Ik kon in mijn papieren niets terugvinden over de duur van de garantie. Na een telefoontje een defectenmelding ingediend. Bij telefonisch informeren na het weekend bleek dat er door uw medewerker toch met de vertegenwoordiger van Somfy over garantie onderhandeld werd. Kort daarna bleek Somfy toch garantie te geven en de motor is kort daarna door een monteur gratis weer geplaatst en ingeregeld. In één woord: Geweldig.
Service gericht, fijn en snel contact.
OVER HET GEHEEL GOEDE ERVARINGEN. ZOWEL IN HET VOORTRAJECT ALS BIJ DE MONTAGE VAN HET SCHERM.
8 mei hebben Maurice en Noa onze screens geïnstalleerd. Leuk team, vriendelijk en professioneel. Na montage ook prima voorlichting gegeven over werking en onderhoud. Ontzettend tevreden met het resultaat!
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Ambiance IJmond team
Prima geholpen met alles , advies etc etc
Prachtige raam decoratie. Professionele geplaatst.
Snelle en correcte opvolging van vragen en dito plaatsing van onze nieuwe zonwering. In het offerte traject werden alle opties netjes uitgewerkt en alle vragen die we daar over hadden werden snel en volledig beantwoord. De plaatsing vond sneller plaats dan we hadden durven hopen en werd keurig uitgevoerd. We zijn tevreden.
Het bedrijf komt stipt zijn afspraken na, denkt mee in dat je vraagt en biedt oplossingen/suggesties. Onsappartement (penthouse) rondom van binnen en van buiten door hen voorzien van zonwering. Top, zalig
Zeer ervaren monteurs met oog voor detail, zoals het wegwerken van bijv. de stroomkabel! We zijn zeer tevreden met het geplaatste zonnescherm en hordeur!
Prettige ontvangst, uitstekende informatie over de verschillende producten en mogelijkheden, ruime keuze en assistentie daarbij! Uiteindelijk met de bestelling van een prachtig zonnescherm huiswaarts en enkele weken later vakkundige installatie door professionele monteurs! Kortom, we zijn dik tevreden klanten!
Goedemiddag Eef, Wat een geweldige review, dank u wel. Fantastisch om te horen dat u inmiddels twee keer zo’n positieve ervaring met ons heeft gehad. Van het prettige ontvangst en het advies in de showroom tot aan de vakkundige installatie door onze monteurs. We zijn ontzettend blij met uw tevredenheid en wensen u nog vele zonnige dagen toe onder uw nieuwe zonnescherm. Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Ambiance zonwering Kolsters komt afspraken na en heeft een snelle service. Bedankt voor de snelle reparatie van onze plisé rolhor.
Probleem met uit- en weer inrollen van de zonwering. Nadat de eerste reparatie nog niet het gewenste effect had opgeleverd vandaag teruggekomen om het alsnog op te lossen. Prima service
Wij zijn goed geadviseerd door Raymond,en de mannen die het rolluik hebben geplaatst waarom vriendelijk en vakkundig!.Bedankt.
Wij zijn zeer tevreden over de informatie en begeleiding in de winkel. De montage door Leon en Moo is met veel geduld en liefde voor het vak, verzorgd! Het hangt er heel mooi bij!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de review in te vullen. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en super bedankt voor de mooie score.
We were fully satisfied with the service of Ambiance Ijmond from the first contact through the planing (2 visits at our house for double checking the colours) till the installation. Silvio and Maurits did a splendid job, they were carefull and cleaned the area after themselves. Thank you for your dedication!
On behalf of Ambiance IJmond, we would like to sincerely thank you for your trust in our products and services.
Luxaflex horren voor twee openslaande ramen aangeschaft. Allereerst prima voorlichting in de winkel, snelle offerte, snelle opmeting en goed geïnformeerd via de e-mail over prijzen, data en tijden. Snelle en keurige levering en installatie, wederom na prima informatie via e-mail. Dus wederom een zeer goede ervaring. Complimenten.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat ook deze ervaring weer helemaal naar wens was. Van de duidelijke voorlichting en communicatie tot aan de nette levering en installatie van de Luxaflex® horren, het klinkt alsof alles soepel is verlopen. We stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs en geven de complimenten graag door aan het team. Met vriendelijke groet, Kevin Bliek
Super aardig personeel. Zowel van de showroom als de monteurs. Goed advies, reageren snel en komen alle gemaakte afspraken na. Zeer snelle levering en ons zonnescherm is netjes en vakkundig geplaatst. Hier heb je echt nog het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd.
Goed advies gekregen over rolluiken en er werd mee gedacht in oplossingen. De monteurs die de rolluiken kwamen installeren waren erg vriendelijk en wisten wat ze aan het doen waren. Al met al dik tevreden!
Alles naar wens verlopen
Wij zijn prima voorgelicht welke raambekleding het beste is en wat alle opties zijn. Daarna een mooie offerte gekregen en alles keurig geplaatst.
In de showroom werd ik goed voorgelicht. Nog dezelfde week werd er bij mij thuis bekeken of de gevel voldoende stevig was om de zonwering te houden, waarna besloten werd extra steunen en een windsensor te plaatsen. De jongens die hem uiteindelijk kwamen installeren werkten heel netjes en dachten goed mee. Ik moest helaas weg, maar toen ik thuiskwam hing de zonwering keurig, was alle rommel opgeruimd en bleek dat ze de stroom op de eerste verdieping aan hadden gesloten zodat er geen lelijk gat in de woonkamer ontstond.
Mooi doek, goede kwaliteit.
eerlijke goede verkoper en goede monteurs goed product en goede planning, met andere woorden uitstekend!
- Ambiance Zonwering Resec | 9.4
- Ambiance Zonwering Kolsters | 9.3
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!