Beste Mark, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde werk. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Dhr. Conrads, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Jenny, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen dit enorm! We wensen u een prettige dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Lilianne, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel comfortabele jaren toe met uw CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, uw compliment zet ik zeker door naar Ralph. We wensen u veel zorgeloze jaren met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Jannie, Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de klantgerichtheid en dat u een duidelijke uitleg heeft gehad. Bedankt voor het delen van uw feedback. Dit is enorm waardevol voor ons. Onze excuses dat u zelf meerdere malen heeft moeten bellen voor een afspraak. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Dit zal ik ook delen met de desbetreffende afdeling. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Chris, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de service. Dit waarderen wij enorm. Fijn dat uw omvormer is vervangen en dat het systeem weer naar behoren functioneert. Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Saman Groep
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen dit enorm! We wensen u een prettige dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste meneer/mevrouw van Wijk, Bedankt voor uw review, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de geplaatste panelen. Dit is niet de manier waarop wij willen werken. Uw bevindingen zet ik daarom door naar de projectleider welke de uitvoering verzorgd heeft. Hij neemt hier nog telefonisch contact met u op. Ik wens u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Wim, Vriendelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Dick, Hartelijk bedankt voor uw review en feedback. Ik zie dat er onlangs een vervolgbezoek was voor het corrigeren van uw installatie. We wensen u veel comfortabele jaren toe met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen en warmtepomp. Wij waarderen uw mooie review enorm! Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Saman Groep
Beste P.B, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en dat de zonnepanelen naar wens zijn gelegd en aangesloten. Wij wensen u een mooie opbrengst toe. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Cor, Vriendelijk bedankt voor uw review, goed om te lezen dat alles naar wens geleverd en geplaatst is. We wensen u veel zonuren toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Janwillem, Hartelijk bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw geschreven e-mails. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij te werk willen gaan. Hiervoor bieden we onze welgemeende excuses aan. Wel fijn om te lezen dat de werkzaamheden verder naar wens zijn uitgevoerd. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Piet, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, daar worden wij echt blij van. We wensen u heel veel plezier met uw zonnepanelen en een hele mooie opbrengt. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Dennis, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat het probleem is verholpen en dat u tevreden bent over de service. Uw review zal ik ook delen met mijn collega's Fleur en Kevin. Dit zullen zij enorm waarderen. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Adriaan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u vol lof bent over de gehele afhandeling! Dit geeft ons energie. Veel plezier gewenst van uw installatie en op naar een zonnige periode vol mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep
Beste Victor, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over de Saman Groep en met name onze monteurs. Dit geeft ons energie! Wij hopen dat u veel plezier zal ervaren van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Beste MAH, Hartelijk dank voor het delen van uw review. Dit waarderen wij enorm. Vervelend om te lezen dat u de samenwerking met de Saman Groep zo heeft ervaren. Dit is niet zoals wij willen werken. Graag deel ik uw review met onze afdeling Service en Onderhoud. Zij komen graag in contact met u om het vervolg van de gewenste werkzaamheden te bespreken. Indien u hier nog vragen over heeft, laat u het gerust weten. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Beste meneer, Wat goed om te horen dat een positieve ervaring met ons heeft gehad. Dit doet ons erg goed en krijgen we enorm veel energie van! Wij danken u voor uw fijne en mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, De Samangroep
Saman Groep; wij geven energie! Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken. Door nieuwe oplossingen te bieden die bijdragen aan een verantwoordelijker energiegebruik op aarde. Door u altijd het beste energie-advies te geven. Door kwaliteit te leveren in technische oplossingen die volledig beantwoorden aan uw eisen van duurzaamheid en comfort. Door ons elke dag opnieuw met trots, passie en vol energie in te zetten.