Conform afspraak prima en vlot zonnepanelen geinstalleerd

Op de maanden van tevoren afgesproken datum hebben de monteurs van Saman 6 zonnepanelen geïnstalleerd. Het ging veel sneller dan ik zelf verwacht had en er is keurig gewerkt.

Keurige vaklui

De Saman medewerkers zijn niet alleen vakkundig maar ook keurig en duidelijk over wat er moet gebeuren. Fijne partij.

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde werk. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep

Duidelijke verkooptraject en vakkundige installatie

In verkoop duidelijk verschillende mogelijkheden en systemen besproken. Ook de heren die installatie hebben gedaan zijn zeer netjes te werk gegaan. Veilig met een steiger het dak op gegaan. Kabels binnen netjes weggewerkt en duidelijke uitleg van software. Kan ik iedereen aanraden!

Tevreden, communicatie kan sneller

We hebben onze fotovoltaïsche installatie in september 2022 besteld en op 8 maart 2023 ontvangen. De communicatie met Saman was meestal goed, alleen moesten we af en toe opnieuw vragen om de gewenste informatie te krijgen. Je moet er echter ook rekening mee houden dat er bij FV veel dingen veranderen, zoals de omzetbelastingregeling of de omschakeling naar MicroOmvormer. Dit kan ten minste gedeeltelijk de vertragingen verklaren. Het aan ons gefactureerde bedrag is bijna exact hetzelfde als de kostenraming die een half jaar geleden werd gemaakt. De monteurs hebben het systeem perfect geïnstalleerd, ondanks het slechte weer in maart met sneeuw die 's ochtends viel en de bijbehorende koud. Soms moet je twee keer kijken om zelfs maar de nodige leidingen te ontdekken. Het systeem produceert ook de gewenste energie - voor zover na drie dagen te beoordelen . We zijn (volledig) tevreden tot op heden, nog in een zeer vroeg stadium.

Reactie van het bedrijf

Beste Dhr. Conrads, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep

Kundige monteur

Monteur heeft kundig de installatie gecontroleerd. Is vriendelijk en beleefd. Heeft gevraagd aan ons of wij nog vragen hadden. Een en ander besproken en toen kwam er nog een mank naar boven. Direct actie ondernomen voor installatie van een extra meter voor Sundata.

Reactie van het bedrijf

Beste Jenny, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen dit enorm! We wensen u een prettige dag. Met energieke groet, Saman Groep

Erg goed

De monteur was erg vriendelijk en behulpzaam, erg aardig persoon

Reactie van het bedrijf

Beste Lilianne, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel comfortabele jaren toe met uw CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Snel geleverd, ondanks zeer drukke tijden

Gewoon alles in orde.

vriendelijk en kundig

De jaarlijkse werkzaamheden volgens het abonnement betreffende onze HR-ketel werden onlangs uitgevoerd door een vriendelijke en erg kundige jongeman. Tijdens het uur dat Ralph bezig was, had hij een groot gedeelte van de ketel uit elkaar gehaald en vertelde wat hij allemaal heeft uitgevoerd. Zijn advies, ook omtrent de installatie van een CO-meter, zullen we volgen.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, uw compliment zet ik zeker door naar Ralph. We wensen u veel zorgeloze jaren met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Vriendelijke Vakkundigheid

Vriendelijk, klantgerichte uitleg in begrijpelijke taal. Minpuntje dat ik zelf meerdere keren heb gebeld om de (twee-) jaarlijkse afspraken te kunnen maken.

Reactie van het bedrijf

Beste Jannie, Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de klantgerichtheid en dat u een duidelijke uitleg heeft gehad. Bedankt voor het delen van uw feedback. Dit is enorm waardevol voor ons. Onze excuses dat u zelf meerdere malen heeft moeten bellen voor een afspraak. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Dit zal ik ook delen met de desbetreffende afdeling. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep

Uitstekende service

Uitstekende service en advies na defect omvormer. Omvormer van negen jaar oud viel binnen verlengde garantie.

Reactie van het bedrijf

Beste Chris, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de service. Dit waarderen wij enorm. Fijn dat uw omvormer is vervangen en dat het systeem weer naar behoren functioneert. Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Saman Groep

Reactie van het bedrijf

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen dit enorm! We wensen u een prettige dag. Met energieke groet, Saman Groep

Saman heeft een probleem met koopappartementen

Het heeft tot enkele dagen geleden geduurd voor wij wisten waar onze gekochte panelen op het dak lagen. Ze waren eind 2022 geplaatst. Zelfs nu nog kun je je afvragen of de opgegeven plek wel juist is. De plaats is namelijk niet logisch. Verder zijn de omvormers niet in de meterkasten geplaatst maar in een niet voor publiek toegankelijke zolder.

• Deskundigheid/vakmanschap* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste meneer/mevrouw van Wijk, Bedankt voor uw review, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de geplaatste panelen. Dit is niet de manier waarop wij willen werken. Uw bevindingen zet ik daarom door naar de projectleider welke de uitvoering verzorgd heeft. Hij neemt hier nog telefonisch contact met u op. Ik wens u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep

Keurig en net bedrijf. Komt afspraken netjes na.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Vriendelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Goed werk, maar afwerking kan beter

Het zou fijn zijn als er meer aandacht is voor de oplevering en eindcontrole. Als klant en leek weet je niet precies wat verwacht mag worden. Dat ontdek je vaak pas achteraf. Kom dus nog eens langs

Reactie van het bedrijf

Beste Dick, Hartelijk bedankt voor uw review en feedback. Ik zie dat er onlangs een vervolgbezoek was voor het corrigeren van uw installatie. We wensen u veel comfortabele jaren toe met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Ik zou er zo weer een bestelling plaatsen

Goed contact ivm de offerte gehad. Bestelling gedaan van zonnepanelen en warmtepomp. Op afspraak geleverd naar tevredenheid. Ook met vragen achteraf goed en netjes ondersteund. Prima service

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen en warmtepomp. Wij waarderen uw mooie review enorm! Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Saman Groep

B

Goed bereikbaar. Zonnepanelen goed gelegd en aangesloten.

Reactie van het bedrijf

Beste P.B, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en dat de zonnepanelen naar wens zijn gelegd en aangesloten. Wij wensen u een mooie opbrengst toe. Met energieke groet, Saman Groep

Wij zijn erg tevreden met geleverde kwaliteit.

Tevreden met snelle levering en plaatsing van de installatie. Zeer tevreden met de nette manier waarop de installatie is geplaatst.

Reactie van het bedrijf

Beste Cor, Vriendelijk bedankt voor uw review, goed om te lezen dat alles naar wens geleverd en geplaatst is. We wensen u veel zonuren toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Was naar tevredenheid ,maar een ding niet ik heb een mail gestuurd met dingen die ontbraken bij mijn bestelling ,en een paar vragen er is daar niet op gereageerd, Zeer jammer want voor de rest was ik zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Beste Janwillem, Hartelijk bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw geschreven e-mails. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij te werk willen gaan. Hiervoor bieden we onze welgemeende excuses aan. Wel fijn om te lezen dat de werkzaamheden verder naar wens zijn uitgevoerd. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep

Prima, professioneel, accuraat

Zowel de medewerkers die voor de offerte kwamen, als de technici die de panelen plaatsten maakten een prima indruk. En ze werkten vlot. Zoals je mag verwachten van een gekwalificeerd bedrijf. Het alternatieve kabeltraject buitenom dat de technici boden, voor het eerdere en minder fraaie aanbod om die door de woonkamer te laten lopen, was welkom. Klein puntje achteraf wil ik nog noemen, dat een stukje kabel helaas midden dwars over het platte dak is gelegd. Het had wat mooier geweest als die meer aan de kant, langs de dakrand was gelegd. Nu moet dat stukje met gewichten (dakpannen) op het EPDM-dak worden gehouden. Dat kan hinderlijk zijn bij het eventueel noodzakelijk betreden van het dak. Hier had ik zelf misschien beter op kunnen letten.

Prima montage

De montage heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden, en is prima gedaan. Zeker de monteur die het elektrische gedeelte. heeft gedaan (Jeroen?) Verdiend een compliment voor de nauwkeurige en nette montage. (Iets wat ik bij door anderen bedrijven gemonteerde panelen nogal wat minder vond wat betreft montage en afwerking.) Ook waren de aanwezige personen erg (klant) vriendelijk. Ik zal anderen aanraden om een beroep op Saman te doen. Met vr groet Piet Moes

Reactie van het bedrijf

Beste Piet, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, daar worden wij echt blij van. We wensen u heel veel plezier met uw zonnepanelen en een hele mooie opbrengt. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep

Snel en vakkundig op 2 maart ( Kevin )

22 feb Cv onderhoud Saman, cv lekte. Dagen erna: cv lekt nog steeds. Saman weer geweest: zou een verstopping zijn. 2 maart Saman weer geweest : was toch géén verstopping maar een wartel zat los en een afvoerpijpje zat niet goed. Probleem gelukkig opgelost. Dank Fleur en Kevin !

• Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste Dennis, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat het probleem is verholpen en dat u tevreden bent over de service. Uw review zal ik ook delen met mijn collega's Fleur en Kevin. Dit zullen zij enorm waarderen. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep

Alle lof voor de Samang-groep voor totale aanvraag, be- en afhandeling en plaatsing zonnepercelen!

Alles al verwoord in de samenvattende aanvangszin!

Reactie van het bedrijf

Beste Adriaan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u vol lof bent over de gehele afhandeling! Dit geeft ons energie. Veel plezier gewenst van uw installatie en op naar een zonnige periode vol mooie opbrengst! Met zonnige groet, Saman Groep

zeer goed

de monteurs waren sympathiek, deskundig en hebben goed uitleg gegeven

Reactie van het bedrijf

Beste Victor, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over de Saman Groep en met name onze monteurs. Dit geeft ons energie! Wij hopen dat u veel plezier zal ervaren van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep

té laat, té weinig

na het reguliere onderhoud op 01.09.22, werd er niet gereageerd op de werkbon - geen opvolging. pas nadat wij Saman gecontacteerd hadden, werd er actie ondernomen. nu, 6 maanden later, is eindelijk maar 1 actie afgerond: nieuwe elektrische filter geplaatst in Brink hetelucht-verwarmingsketel - dat is gewoon een bestelling die geplaatst moest worden... de andere actie: RGA ondersteuning plaatsen, werd niet aan de monteur gemeld. Nieuwe foto's werden gevraagd van de situatie, maar die stond al in de originele werkbon van 01.09.22... Saman is té groot geworden. slechte interne communicatie, slechte opvolging, blijkbaar geen of weinig aandacht aan bestaande klanten, etc...

Reactie van het bedrijf

Beste MAH, Hartelijk dank voor het delen van uw review. Dit waarderen wij enorm. Vervelend om te lezen dat u de samenwerking met de Saman Groep zo heeft ervaren. Dit is niet zoals wij willen werken. Graag deel ik uw review met onze afdeling Service en Onderhoud. Zij komen graag in contact met u om het vervolg van de gewenste werkzaamheden te bespreken. Indien u hier nog vragen over heeft, laat u het gerust weten. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep

supersnel en netjes geinstalleerd

Keurig op afgesproken tijd begonnen,alles zeer snel en netjes in overleg met klant geïnstalleerd.

Reactie van het bedrijf

Beste meneer, Wat goed om te horen dat een positieve ervaring met ons heeft gehad. Dit doet ons erg goed en krijgen we enorm veel energie van! Wij danken u voor uw fijne en mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, De Samangroep

Over Saman Groep

Saman Groep; wij geven energie! Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken. Door nieuwe oplossingen te bieden die bijdragen aan een verantwoordelijker energiegebruik op aarde. Door u altijd het beste energie-advies te geven. Door kwaliteit te leveren in technische oplossingen die volledig beantwoorden aan uw eisen van duurzaamheid en comfort. Door ons elke dag opnieuw met trots, passie en vol energie in te zetten.