Onderhoudsbeurt volgens gegevens uitgevoerd en weer netjes en schoon afgeleverd.
Goede service, klantvriendelijk en deskundigheid. Betaalbare prijs
Goede service, zorgen ervoor dat je weer een jaar storingsvrij kan rijden. Bij hoge kosten nemen ze eerst contact op
Onze nieuwe tweedehands elektrische auto is door garage De Jong afgeleverd. Keurig schoon met nog een gratis wintercheck erbij! Tevens ongevraagd goed advies gekregen voor het rijden en laden van onze auto.
Altijd een goede ervaring door deskundige automonteurs!
We worden altijd keurig geholpen.
De monteurs zoeken haarfijn op wat de oplossing van het probleem is waardoor je volledig vertrouwd kunt rijden. Ontzettend blij dat ik Garage de Jong in Ruinen als vertrouwde garage heb. Absolute lof!!
Zaterdagochtend auto gebracht met plotselinge herrie. Was remblok. Leenauto mee en maandagmiddag was reparatie gedaan. Vlot, vriendelijk. En goed!
Goede garage, top service, klantvriendelijk, auto snel en goed klaar.
Ik had nieuwe wisserbladen nodig en kwam zonder afspraak. De wisserbladen waren voorradig en werken in een paar minuten ter plekke gewisseld, ook werd gelijk de oliestand gecontroleerd. Top!
TOP!
Onlangs accu laten vervangen van mijn Honda. Snelle service en kon erop wachten. Was nog even lastig met de Honda software maar ook dat is goed gekomen.
Prima, gaat altijd goed. Vertrouwen in dat alles goed komt
Garagebedrijf de Jong is een bedrijf die de klant en auto persoonlijk kent. Dat vind ik bijzonder prettig omdat dat voor mij vertrouwd en betrouwbaar overkomt. Ik ben verhuisd, moet nu bijna een uur rijden naar de garage maar “ mijn” garage is me heilig, en het is me dus meer dan waard.
De Jong staat altijd klaar, denkt mee en lost problemen op.
Prima service.
Nadat mijn auto stil stond op de snelweg, kon ik al snel mijn auto weer ophalen. Daarbij ook nog een ‘lesje elektrische auto’ mogen volgen
vakman
Alles is prima onderhouden. Alleen ruitenwisser achterruit zit nog niet goed
Bij garage De Jong is de af handeling van reperatie,s altijd goed. Je krijgt je auto keurig gewassen terug. En er wordt altijd verteld wat er aan gerepareerd is. En vriendelijkheid staat voorop Alle mede.w.erlkers zijn de vriendelijkheid zelf al met al een dikke pluim.
Deskundig, afspraak is afspraak, betrouwbaar en de auto staat altijd schoon weer klaar.
Komt afspraken na
Altijd goed te pas en meedenkend , super service
Omdat ik afhankelijk ben van mijn auto(invalide) zorgen ze zover mogelijk bij deze garage voor dat mijn auto weer picobello in orde en snel gemaakt wordt super!!!