Altijd Goed
De titel zegt alles!
Staan ten alle tijden klaar voor hun klanten.
super vakwerk, super service
Wat ik de kracht van deze garage vind is dat ze je kennen, de persoonlijkheid, deskundigheid en service.
Goed product geleverd waarmee mijn auto weer representatief is.
Ik had een defect aan mijn oudere auto. Onder begeleiding van de ANWB naar autobedrijf de jong gereden. Ik werd vrijwel gelijk tewoord gestaan. De auto kon niet gelijk gerepareerd worden omdat het onderdeel besteld moest worden. Eind van de week zou hij klaar zijn. Was nu maandag. Een dag later kreeg ik bericht dat hij klaar was. De auto was ook nog even voor me gewassen. De prijs kwaliteit verhouding en de geleverde service zijn zeer goed.
doe maar gewoon, dat is goed zat
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Kundig, coulant, snel, gratis leenauto en gratis autowassen.
Ik ben blij met een goed garage in de buurt!
Super geregeld goede communicatie en een schone auto’s!!
Deze garage is een tip voor iedereen. Hele plezierige en behulpzame mensen met het hart op de goede plek. Ik geef volle bak 5 sterren.
altijd welkom voor goed advies. en niet altijd meteen een rekening hiervoor.
Fijne mensen altijd bereid je te helpen e denken met je mee.
Zie boven
Duidelijk en korte lijnen
Altijd goed en snel geholpen En goed voor elkaar
Meedenkend, kijkt naar alternatieven, niet direct van de bovenste plank aanpakken. Maar als het niet anders kan, eerst het gesprek aangaan. Staan voor wat ze doen. Maar ja, soms komt alles ongelegen maar daar kunnen zij ook niets aan doen alleen goed repareren.
Niets is teveel; ze nemen altijd de tijd voor de klant
Halen en brengen alles er op en aan aardig personeel en snel geholpen.
Heel erg goed geholpen. Erg tevreden over deze garage.
Deskundige, vriendelijke en zeer behulpzaam autobedrijf. Prijs kwaliteit perfect.
Gewoon een goede garage. Kunnen ondanks drukte eigenlijk altijd wel terecht