Vakmensen. Prima geholpen.
wij zijn erg tevreden met Garagebedrijf De Jong
Ik voel me behandeld als een koning.
Vakmensen die zich aan hun afspraken houden
Altijd uitstekend werk. Men denkt mee met , klant en staat zonodig klaar met hulp.
Snel geholpen. De mondelinge offerte ‘paar tientjes’ werd €90,- wat niet prettig was. Hadden we dat geweten, was het niet doorgegaan. ( ivm eenmalig met aanhanger rijden). Wel zeer vriendelijk en goede hulp.
Wordt altijd super geholpen door vakkundig personeel.
deskundig
Altijd als je er komt heeft er iemand tijd, niet wachten. Duidelijke afspraken en uitleg van de reparaties. Prima service.
Het is voor mij een vertrouwde garage met kundig personeel. Hier kun je je voertuigen met een gerust hart laten onderhouden.
goede hulp bij aanschaf andere auto , zeer goede service ,klant vriendelijk , geen onnodige kosten als dat niet nodig is maar veiligheid staat daar wel voor op .
Deskundig en vlot geholpen.
Prima service en altijd vriendelijk
altijd bereikbaar
Eerlijke adviezen, en de mannen staan altijd klaar om onze auto-vragen en soms problemen op te lossen.
Goede service, apk en grote beurt laten doen, alles weer top. Een garage waar je op kunt vertrouwen.
Altijd snel en goed geholpen. Bedankt jongens.
Gewoon goed
Ze doen waar een klant op hoopt.
Deskundige service. Heel klantgericht
Snel en goed
Olielekkage opgelost, tussen demper gemonteerd kost een paar centen maar de problemen zijn opgelost.
In tussen onze 3de auto gekocht bij autobedrijf de jong. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Ook niet opdringerig als je nog even wilt nadenken over de aanschaf van een andere auto.
Zeer tevreden over het onderhoud en het vakkundig inbouwen van cruise control. Netjes werk en fijne service!