Heel goed ontvangen, als nieuwe klant voelde ik mij echt welkom.
correct en naar wens
Prettige vriendelijke omgangsvormen. Het is ook hierom een goed leven in Drenthe. Niet tegen iedereen vertellen!
prettig en kundig komen afspraken na
heel goed en snel geholpen vriendelijke mensen die luisteren
Nieuwe ruitenwissers en een onderdeeltje ergens. Kon er gewoon even op wachten en Klaar !
Prima service! Storing aan auto snel en goed verholpen
Snelle, nette service. Leenauto staat klaar.
Zie boven in een woord top
Bij garage De Jong wordt je altijd snel en vriendelijk geholpen. De service en garantie is van goede kwaliteit. Niets op aan te merken en de koffie staat altijd klaar.
Gewoon prima. Geen poespas.
heel goed
Goede voorlichting. Afspraken correct nagekomen.
Top garage voor een redelijke prijs. Echt een aanrader!!
Vriendelijk kundig en vlot
vriendelijke ontvangst, super aardig personeel, deskundig, nooit is iets teveel top!
zie boven
Werkzaamheden volgens afspraak.
netjes op de hoogte gebracht van de stand van zaken van de auto.
goede service
De laatste weken een aantal keren met problemen bij deze garage geweest. Nu alles weer in orde is, trof ik vandaag pas een rekening aan van de gehele periode. Super service entropy gerepareerd. Ook heel fijn dat er elke keer dat het nodig was, een leenauto voor mij klaar stond
Erg fijne garage. Altijd goed geholpen.
Als ZZPer met een hondenuitlaatservice is mijn bus cruciaal voor mijn bedrijfsvoering en dat snappen ze bij De Jong als geen ander en daarom ben ik erg blij met de leenbus die ik gratis meekrijg op de dagen dat mijn bus door hun aonder handen wordt genomen. En ik kan de hondenkooien uit mijn bus zo overzetten in de leenbus en mis zo dus geen inkomsten. Over de het werk aan mijn bus kan ik kort zijn, dat is altijd prima voor elkaar en mocht er eens wat zijn dan wordt ik altijd keurig geholpen. Echte toppers dus!
Auto voor apk alles goed Ook bij controle.
ze zijn vriendelijk leggen uit wat er gaat gebeuren