Service was snel en goed.
Bij een motorstoring ben ik onlangs uitstekend geholpen. Snel en goed. Ook het jaarlijkse onderhoud verloopt prettig. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en leveren goed werk.
altijd snel en goed
Prima bedrijf met goede service Er wordt goed overlegd wat er gebeuren moet. Heel vriendelijk personeel
Heb net een kleine beurt gewonnen, was ik erg blij mee. Nogmaals dank.
Eerlijke en nette manier van autobeurt en keuring uitvoeren, geen onzinnige extra,s berekenen. Gewoon datgeen wat nodig was, niks meer en niks minder Chapeau !!!!
Alles goed voor elkaar
Zeer goed geholpen!
Prima garage, Dik tevreden.
Gewoon een top garage Denkt met de klant mee en goede service. Ik kom er al jaren. En door de gratis leenauto is de afstand voor mij geen probleem!
Ben nieuwe cliƫnt. Vanaf eerste moment zeer vriendelijk en professioneel benadert. Fijn om weer een garage gevonden te hebben waar ik vertrouwen in heb.
Ik moest wel even een paar weken wachten voor een afspraak, maar mijn zomerbanden zijn naar tevredenheid vervangen door een set all-season banden. En de prijs was ook redelijk.
Topbedrijf staan altijd voor je klaar.
Ik kom al aantal jaren bij garage de Jong. Zelfs nu ik verhuist ben en een dik uur rijden moet! Het zijn vakmensen die betrouwbaar en veilig werk afleveren. Kortom: dikke aanrader!
Een vertrouwd adres waar vakmensen staan voor kwaliteit. Ze zijn duidelijk in de communicatie en doen wat ze beloven. Het is een feestje om je eigen auto weer op te halen.
Banden wisselen en 2 nieuwe winterbanden. nieuwe accu. Ik kan de winter weer goed door
Machtig goede service
Goede service en nog voor de feestdagen klaar
Een erg fijne garage, erg klantvriendelijk en goede service.
Wederom prima service!
Auto was snel klaar
Deskundig en vriendelijk!
Garage de Jong staat altijd voor je klaar om je zo goed en snel mogelijk weer op de weg te krijgen.
Het spreekt voor zich *zie titel. Personeel erg behulpzaam, vriendelijk en professioneel. En ik was super blij verrast , dat mijn auto gewassen werd afgeleverd.
Wat ik hierboven al heb vermeld. Super vriendelijk, altijd behulpzaam en professioneel En zeer verrassend , mijn auto gratis een wasbeurt ontvangen. Super blij mee