De bandenwissel van winter- naar zomerbanden. Omdat ik van ver kom kan ik er op wachten. Prima service!
Betrouwbaar autobedrijf metgoede service en verstand van zaken
Correct en alles volgens afspraak uitgevoerd
Persoonlijke benadering, altijd flexibel en meedenkend en goed advies
Altijd de zekerheid dat het goed gebeurt. Alle monteurs, niet 1 uitgezonderd dankbaar voor pure professie en Jesse voor zijn prachtige redelijkheid in het opstellen vd rekening. Top of the Bill voor mijn auto's en niets anders!
Apk en kleine beurt we kunnen er weer een jaar tegen
Snelle service
Okidoki
Altijd fijn om bij de Jong te zijn
altijd goed en duidelijk geen nonsens verhalen
Ik kan weer gerust rondrijden!
Na een beurt en nieuwe banden rijd de auto weer als nieuw! Bedankt
Goede service met het afleveren van de auto.
Goede communicatie, altijd het gevoel dat je waar voor je geld krijgt. De mensen van De Jong denken met je mee, staan naast je.
Heel gunstigec prijs-, kwaliteit verhouding
Fijne communicatie en een goede service. Dik tevreden! Dankjewel!!
Auto voor Apk wanneer er kosten kwamen belden ze met goede oplossingen. Wanneer ik een vraag heb zijn ze altijd bereid om even te kijken naar de auto.
Ben er blij dat mijn auto weer goed is. Rechter richting aanwijzing kapot door een aanrijding Auto was sneller klaar als ik gedacht had. Goede service en mensen zijn vriendelijk. Voor mij blijf ik hier voor de APK en als er iets is met mijn auto. Vriendelijke groet Bianca Vos-Moes
Als wij een probleem met onze auto hebben bellen we de mannen van CarProf De Jong. Ze luisteren en werken aan een oplossing. Ook in het traject waarbij een schadehersteller betrokken was zijn ze een waardig tussenpersoon. Heel fijn om te ervaren dat een bedrijf zo betrokken is bij iets wat ons heel dierbaar is; onze auto.
Duidelijke FSPRAAK, GOEDE SERVICE
Behulpzaam en heel vriendelijk.
Ik beveel ze aan
Al jaren klant met al mijn voertuigen omdat dit bedrijf met je meedenkt, laagdrempelig is en je echt probeert te helpen. Of het nu om regulier onderhoud gaat of bij pech, De Jong staat voor je klaar.