Garage de Jong en hun team staat altijd voor mij klaar, willen altijd mee denken...in oplossingen ! Ik rij zakelijk 1000 km per week, dus bovenstaand is heel belangrijk voor mij....kan altijd op ze rekenen ! Ook onze prive auto is bij hun in onderhoud en ook dat doen ze heel goed. Als ik een andere wagen nodig hebben doe ik dat via en met hun.
Elke keer ervaar ik de service en het meedenken.
Een top bedrijf Altijd een leen auto Eerlijk en betrouwbaar
Werkzaamheden worden uitgevoerd tegen relatief normale prijzen. Altijd wordt de auto wanneer deze gereed is kosteloos even door de wasstraat gehaald. Geen poespas en no-nonsens verder.
Airco gevalletje, onder garantie opgelost. Terwijl dat twijfelachtig was. Dus super tevreden.
Van diagnose tot uitvoering reparatie top!
Klantvriendelijk en veel vakkennis.
Prima bedrijf staan altijd voor je klaar.
Bij autobedrijf De Jong staat het klantbelang voorop en alles wordt uitgevoerd met grote deskundigheid. Alles is gericht op het beste resultaat voor de klant met als resultaat: een tevreden klant is. Goed voor De Jong en goed voor de klant. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
koelslang kapot, moest vervangen worden ondanks dat het een klote klus was toch goede service en goede prijs
Vakkundig garagebedrijf, klantvriendelijk en zij hanteren tenminste nog reële tarieven. Ben zeer tevreden. Aanrader!
Goede prijs en kwaliteit.
Zeer snel geholpen
Denken altijd mee
Een lastig probleem met de start onderbreker werd vakkundig opgelost. Er wordt altijd goed meegedacht en de medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Top garage!
Vakmannen met liefde voor het vak
Deze garage zal ik bij een ieder aanbevelen.
Mijn auto is gerepareerd, en dat is heel goed en uitstekend gedaan.
Goeie ervaring en vriendelijk geholpen
Plezierig bedrijf
kon snel terecht. Door een tijdelijke reparatie auto, verder zonder problemen door de APK.
Altijd bereid om je te helpen, zeer meedenkend, vervangend vervoer ook nooit een probleem.
Altijd een vriendelijke en een gezellige sfeer. Houden zich aan afspraken en als er wat anders aan de hand is bellen ze eerst. Eerlijke prijs.
Een probleem - afspraak maken bij CarProf de Jong - auto wegbrengen en … klaar is Kees! Vakkundig, vriendelijk en ze wassen zelfs je auto … super!