A1 Occasions heb ik ervaren als een prettige en betrouwbare dealer. Breed assortiment aan occasions, voor ieder wat wils, vanaf eerste auto tm specifieke occasions voor de liefhebber. Prettige en eerlijke inruil kunnen doen en raad daarom zeker aan bij A1 occasions langs te gaan voor uw mogelijke aankoop.
Wij zijn leuk geholpen ondanks de coronatijd, vriendelijke jongeman en we hebben een top auto, we zijn er zoooo blij mee
We zijn vanuit Eindhoven hier naar toe gereden voor een proefrit. Toen ik instapte zag ik al dat er bijna geen benzine in zat, toen ik hemwilde starten bleek de accu leeg, toen met een starthulp grstart en gaan rijden na 200 meter ging het lampje van het motor management branden er was duidelijk iets mis want de auto trok ook niet meer. Kortom er was geen aandacht gegeven aan de auto voorsf aan de proefrit, niet echt een visite kaartje
Beste heer, dank voor de beoordeling, helaas niet zoals we deze wilde! Vervelend te horen dat u baalt. Het komt helaas in deze koude dagen wel eens voor dat een accu leeg is, zeker als eerdere klanten het dak getest hebben zonder dat de auto loopt. Het vervolg is dat het kan dat een motor lampje gaat branden en dus in noodloop gaat. Ik heb u nog een gratis garantiepakket aangeboden maar snap dat de eerste indruk vaak beslissend is. Wie weet de volgende keer beter!
Prettig ontvangst ( wat toch wat lastig is in coronatijd) kopje koffie in de auto gebracht waarin ik geinteresseerd was, alle tijd om proefrit te maken en gewoon goed overleg over inruil oude auto en aankoop aangeboden auto. Daarnaast heeft A1 occasions ook aangegeven dat er een set winterbanden bij de auto hoorde ( een fijne verrassing ) en deze werd er zonder moeite onder gelegd, kleine krasjes in de autolak ook nog bijgewerkt...wat wil je nog meer ? kortom, top service, goed bedrijf !
Goed geholpen bij aankoop
Mijn partner en ik hebben hier onze eerste auto gekocht. A1 occasions heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze auto.
Snel en keurig geholpen Vriendelijke personeel
Netjes geholpen op vragen onzerzijds. Proefrit was geen enkel probleem.
Kon de auto al snel ophalen alles werd goed geregeld.
Goed en betrouwbaar bedrijf
Op zoek naar een specifiek merk/model auto, kwam ik bij A1 Occassions uit. Ontspannen ontvangst, kreeg alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Een paar kleine mankementen zouden worden verholpen, en één grotere onder voorbehoud van beschikbare onderdelen. Bij de aflevering was alles in orde gemaakt, met nieuwe APK. Over alles was goed overleg, A1 was altijd goed bereikbaar en is er ruimschoots voldaan aan de afspraken en toezeggingen. Erg prettige ervaring - en de auto rijdt ook nog eens heerlijk.
Goed behandeld, geen druk. Grote keuze aan auto's. Ze beloven wat er op de site staat,als er problemen zouden zijn wordt dat in goed overleg opgelost.
Ik heb een aantal weken geleden een Opel Astra Station Wagon gekocht. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en het personeel van A1 Occasions zijn uiterst beleefd en bereidwillig. Proefrit gemaakt. De afspraken werden nageleefd en mocht er iets zijn met de auto kan ik zo naar toe. Dit is nog niet aan de orde geweest. Bedankt.....
Zeer goed geholpen, vriendelijk bedrijf en een mooie voorraad.
De auto doe het geweldig alles werkt
Goede service, nemen de tijd om mee te denken. Met als resultaat een mooie auto gekocht!
Mooie overzichtelijke zaak, nette auto’s, vriendelijk personeel en lekkere koffie! Blij met mijn nieuwe golf
De communicatie was wel wat gehaast, alsof de verkoper eigenlijk ergens anders moest zijn.
Goede ervaring tot nu toe, alle mankementen die nog aan de auto gerepareerd moesten worden zijn aangepakt, bij wegrijden bleek een lamp het niet te doen ook dat werd meteen opgelost. Al met al een prettige ervaring
Was zeer tevreden over mijn vorige auto (BMW 3.16) die ik 9 jaar geleden bij Rick kocht. Dus heb mn nieuwe tweedehandsje weer bij hem aangeschaft.
Bij een Z4 bmw wezen kijken , mocht alleen een proefrit maken als ik hem zou kopen, staat te snoeven dat hij de goedkoopste op internet is , blijkt een Z4 te zijn met smerig opgeknapte schade . Zelden zoiets belachelijks meegemaakt wat een rare manier van handelen,
Beste Henk, dank voor de review, ook al is deze niet positief. U geeft zelf al dat u vind dat het een 'smerig opgeknapte schade auto' is. Onze mening is een andere maar u mag dat vinden. Echter begrijp ik dan niet zo goed dat als u op voorhand eigenlijk al weet de auto niet te kopen dan alsnog moet gaan proefrijden? Daarnaast heeft mijn collega zijn excuses aangeboden en u alsnog in de gelegenheid gesteld om te mogen rijden. Ik hoop dat u alsnog de auto vind die u voor ogen heeft!
Vlotte communicatie, snelle afhandeling en alles conform gemaakte afspraken.
Vriendelijke mensen en de Service was oké. De auto waarvoor de garage werd bezocht was in goede staat zoals vermeld in de advertentie. Fot gaf een betrouwbare indruk. Echter, de informatie over de auto klopte niet helemaal. Volgens de advertentie had de auto cruise control. Dit bleek niet het geval te zijn.
Prettig contact gehad, tevreden met de auto. Enig puntje is dat de auto slechts een vierde getankt was toen we hem kochten, terwijl er ook net een onderhoudsbeurt gedaan was. Mijns inziens niet helemaal netjes. Maar over de linie wel tevreden.