10

Super

Alle tijd, en vrijheid om even te kijken en n proefrit te maken. Goede afspraken en worden zeker nagekomen. Top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Ben zeer tevreden. Hoe het is afgehandeld is. Moet wel teveel by betalen. Hoop nu nog een typje geluk te hebben. Met de aankoop. Gr wil

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar adres

Goed geadviseerd en netjes geholpen bij de koop van onze BMW.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en efficiënt

Contact was kort maar krachtig, snelle reacties via de mail en telefonisch en geen poespas.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwen

Aangezien ik zelf niet veel verstand van auto's heb moet ik mijn keuze voornamelijk baseren op gevoel. Mijn gevoel bij dit bedrijf was direct goed. Plezierige manier van zaken doen, transparant en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne mensen, duidelijk overal over

Ik heb de ervaring als prettig ervaren, er was een klein probleempje en dat werd direct voor mij opgelost, tot nu toe dus alleen maar positief

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en goed geholpen

Na op internet een auto hier gezien te hebben gebeld of deze er nog was. Ben netjes te woord gestaan en de auto was er idd nog. Vervolgens terplaatse de auto bekeken en kreeg daar alle tijd en ruimte voor. De sleutel werd netjes afgegeven en vervolgens liet de verkoper ons lekker rustig de gehele auto bekijken. Na een proefrit nog wat kleine dingetjes met de verkoper besproken en de auto een week later opgehaald. De besproken zaken waren netjes opgelost en ik rijd inmiddels ruim 2 weken met veel plezier.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ze denken met je mee en hebben kwalitief goede auto's tegen een mooie prijs.

Fijne vakmensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig bedrijf

Deze mensen dwingen je totaal niet. We hebben een mooie mini countryman gekocht en alles hebben we uitgeprobeerd zonder enig dwang van de verkopers. We kregen de sleutel en als er vragen waren dan zouden ze het wel horen. Ik kan jullie dit bedrijf van harte aanbevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

A1 occasions is een mooi bedrijf met vakkundige verkopers. Kunnen heel goed wensen vertalen en service staat hoog In hun vaandel. Kortom…. Een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie auto , een tevreden klant

Ik heb een prachtige Mini Countryman gekocht vorige week , ben er zeer blij mee en rijdt heerlijk. Wat ik wel wil opmerken is dat ik het jammer vindt dat de auto wel schoon gemaakt had kunnen worden. Maar dat is misschien een aandachtspunt voor de volgende auto die jullie gaan verkopen. Verder heb ik aangegeven dat de “sleutel “van het velgenslot ontbreekt. Ik hoop deze binnenkort te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Maria Snabel

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi aanbod occasions en eerlijk en relaxed advies.

Via schoonzoon na zijn goede ervaring auto bij A1 gekocht. Prima aanbod, goede merken en nette prijzen. Geen "gladde autoverkopers" maar leuke sfeer en eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaarheid

We hebben een Opel GTC gekocht . Er waren een paar kleine mankementen tijdens de garantie. Dit werd top opgelost. Er kwam gratis een leenauto en bij het ophalen was onze auto zelfs weer netjes gewassen. Service , kwaliteit en betrouwbaarheid dus

 • Aanbevelen? Ja
7

Na een moeilijke start toch een goed eind

Nadat ik de koop had bevestigd en de auto direct mee kon nemen, kwam ik er thuis achter dat er verschillende dingen aan het voertuig mankeerde. Ik heb hier de verkoper op aangesproken en wij zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Eindconclusie, vriendelijk personeel en schappelijk in omgang.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super net bedrijf

Hele fijne VW Golf gekocht, nette zaak en prima te woord gestaan. Ook na 2 maanden word een kleinigheid gewoon netjes geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen, kon meteen een proefrit maken.

Na de proefrit waren wat kleine probleempjes o'a met de verlichting. Toen ik de auto kwam op halen zijn alle probleempjes opgelost. Auto nog netjes schoon gemaakt en alles goed afgehandeld. Ben een te vrede klant.

 • Aanbevelen? Ja
7

No nonsense aanpak

Netjes behandeld, recht door zee. Helder en duidelijk. Prima aankoop gedaan. Helaas wel met een lege benzinetank. Dat is wel slordig...

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne, niet opdringerige verkoper, welke zijn afspraken nakomt

Na een proefrit direct overgegaan tot aanschaf met een aanvullende garantie van drie maanden. Bij thuiskomst begon het motormanagement lampje te branden. Zonder discussie is het euvel inmiddels verholpen en rijden wij met plezier rond in onze cabrio.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette autohandelaren

Naar aanleiding van eerst een telefoontje over de eventuele schade en algemene staat van de auto, was ik verrast bij het kijken naar de auto dat beide heren mij volkomen eerlijk te woord hebben gestaan. Dat gaf zoveel vertrouwen dat we de auto gelijk hebben meegenomen en we zijn nog altijd buitengewoon tevreden over onze aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen aan een mooie auto voor een mooie prijs!

De mannen hebben veel zorg gedragen om de kwaliteit van de auto te garanderen. Ik rijd er nu een weekje in en er valt weinig aan te merken op de wagen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goeie wagen gekocht

Een goede wagen gekocht, niks op aan te merken. Koop ging vrij vlot en soepel. Als ik autoverkoper was, had ik m’n klanten zo wie zo, op z’n minst een kop koffie aangeboden, al had ik m’n dag niet...

 • Aanbevelen? Ja
7

Eerlijke jongens

Ik heb hier een mooie volvo s60 gekocht. De auto heeft helaas wel wat slechte plekken in de lak en er was parkeerschade/krassen.Dit stond niet in de advertentie of op de foto's. Echter was het een goede eerlijke auto , dus heb ik de auto gekocht. De plekjes zijn in overleg bijgewerkt. Ik denk dat ik de motorkap ga laten spuiten, want dit irriteerd mij. Qua inruil was het niet aantrekkelijk, dus heb ik mijn oude volvo op mp verkocht. Al met al tevreden over de aankoop en het bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en transparant.

Heel fijn geholpen aan een nieuwe auto door de medewerkers van A1 Occassions!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!!!

Wij zijn heel goed geholpen. Goede service, makkelijk en vriendelijk!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en de auto netjes afgeleverd.

Vriendelijke niet opdringerige verkoper nette inruilprijs . Alles prima

 • Aanbevelen? Ja