10

uitstekend

Vriendelijk, eerlijk hulpvaardig. komt afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Arjan deelt de liefde voor auto’s voor klant en zaak

Vd week schitterende Bmw x4 opgehaald bij Arjan. Alles keurig in orde tot poetsbeurt tot volle tank. Heel wat auto verkopers meegemaakt maar bij Arjan zeker geen verkoopdruk. Evengoed probeert hij de uitleg van de auto super uit te leggen. Dat met oog op Corona en op afstand. Zeer tevreden over de gang van zaken. Zeker een aanrader Autozaak. 30 -12 -2020 T Kaandorp

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en aflevering

Bij Arjan heb ik een Q7 gekocht, en mijn Tesla ingeruild. Arjan was duidelijk, pro-actief en meedenkend. Met een erg prettig gevoel de hele koop afgerond en dat is fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Precies zoals het hoort. Verstand van zaken, goed advies en geen verkoopdruk. Auto's worden perfect gepresenteerd. Hier wil je zaken doen. Groot compliment voor Arjan.

 • Aanbevelen? Ja
10

super goede service

onze chauffeur stond met stukken lang de snelweg en deze is gelijk weer op weg geholpen door de autozaak. na mijn belletje met de vraag om de hulp is er gelijk actie ondernomen. super klant vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig contact vanaf eerste moment.

Vanaf de eerste e-mail tot aan verkoop een goed contact gehad. Snelle reacties op vragen en alles soepel verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Arjan heeft hart voor klant en zaak

Een auto kopen is emotie. Hoe rationeel je ook denkt te zijn, je koopt een auto hoe het voelt en eruit ziet. Arjan snapt dit als geen ander en heeft service hoog in het vaandel staan. Hij deelt het enthousiasme voor Tesla's en legt alles tot in de puntjes aan je uit. Bij Arjan begint het traject echter bij de persoon en niet de sale, wat een frisse wind is in deze industrie. Ook na de aanschaf is hij altijd te bereiken voor een vraag en om te horen hoe blij je met de auto bent. Arjan bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Tijdens de zoektocht naar een Model 3 uit 2019 uitgekomen bij autozaak.nl, na telefonisch contact uitstekend geholpen. Het was mogelijk om al direct te komen kijken en de koop binnen een week volledig te realiseren. Echt een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en vakkundige

Neemt de tijd om alles uit te leggen, weet waar hij over praat. Prima auto bedrijf zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles Top en persoonlijk geregeld, van eerste gesprek tot ophalen van de auto !

Top geregeld ! Zou iedereen een bezoek aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

very positive experience

Arjan was very helpful and could accommodate my requirements. Even after the sale he provided extra service to make sure I was fully satisfied.

 • Would you recommend us? Yes
10

TOP ervaring en zeer professioneel!

Tijdens onze zoektocht vrijblijvend contact gezocht met Arjan en direct reactie ontvangen. Zeer adequate opvolging, transparante informatie en duidelijk communicatie. Na ons bezoek aan Autozaak.nl in Almere vriendelijk en professioneel ontvangen. Goede uitleg, proefrit en realistisch bod op onze inruilauto gehad. Bij de aflevering was de auto top gepoetst, volle tank en na de administratie en betaling met een zeer goed gevoel de weg op met onze nieuwe bolide. Samengevat: onderscheidend aanbod, betrouwbare en innovatieve auto ondernemer, hoge gunningsfactor en een goed gevoel aan overgehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Uitermate tevreden over de persoonlijke benadering van Arjan, die enthousiasme uitstraalt. Een man met hart voor de zaak, de auto, en absoluut de tijd neemt. Zeer content met deze manier van auto kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord; geweldig!

Dit is hoe het elke keer zou moeten zijn! Een verkoper die niet alleen hart voor zijn zaak heeft maar ook verstand van de auto's die hij verkoopt. Je kunt aan alles zien dat Arjan plezier heeft in wat hij doet. Van het allereerste contact, via de proefrit(ten) naar de uiteindelijke koop en afwerking. Altijd correct en nooit te beroerd om een extra stap te zetten voor jou als koper. Kan Arjan en zijn auto's alleen maar aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

AUTOZAAK is een goed en betrouwbaar bedrijf

Heb een prachtige Porsche Macan bij Arjan gekocht. Ben zeer tevreden over de wagen en over de wijze waarop Arjan mij de Macan heeft verkocht. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groet, Henk Vrielink.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg prettige aan- en verkoop ervaring

Prettig aan- en verkooptraject met aandacht voor de expliciete en impliciete wensen van mij als klant.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, accuraat, duidelijk en uitstekende service

Duidelijk verhaal, goede service en aandacht voor de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Arjan heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd! Nogmaals bedankt! Mitchel Oude Nijhuis - Kees Smit Tuinmeubelen

 • Aanbevelen? Ja
10

zie hieronder

Zeer leuke en fijne ervaring met Arjan en ik ben zeer persoonlijk en oprecht geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Een bijzonder prettige ervaring met het kopen van een jong gebruikte auto. Arjan weet goed waar hij het over heeft en nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Hij was zeker niet opdringerig in het verkooptraject en ook nadat de deal gesloten was bleef hij servicegericht, betrokken en oprecht geïnteresseerd in of alles naar wens was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn 3de auto bij Autozaak

Super mooie Tesla Model 3! Weer een mooie deal kunnen maken :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Top! Goede en uitgebreide voorlichting, geduld, service

Goed en uitgebreid voorgelicht, zowel over de te maken keuzes (benzine of toch diesel), transparant in de afkomst en historie van we auto en prima service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik voel me gewaardeerd als klant.

Van begint tot eind zeer goed geholpen. Arjan neemt alle tijd om zaken goed te regelen. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Helderen communicatie en geen nonsens. Erg fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prima geholpen en een goede uitleg bij aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige ervaring en : auto gekocht !

Na lang op internet gezocht en vergeleken te hebben, autozaak gebeld voor een afspraak en een proefrit in een Mini Cooper “S”. Relaxed ontvangen en na een relevante uitleg een stukje gereden. De vrouw was meteen overtuigd : dit wordt um ! Het verkoop proces ging verder ook erg gemoedelijk, onze complimenten aan Arjan. Overdract 2 weken later ivm. vakantie was ook prima geregeld, werd zelfs opgehaald van het station. Kortom, een goede positieve ervaring. Prima auto voor een aantrekkelijke prijs. Fijne, relaxed sfeer.

 • Aanbevelen? Ja