Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfpositief, klantgericht, professioneel en flexibel
anoniem
Nel Lok
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfDit bedrijf is gewoon TOP goeie service en eerlijkheid
Sandra Schouten
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfMobiliteitscentrum Bruijnen komt bij mij - als nieuwkomer - over als een solide en betrouwbaar bedrijf. Tot nu toe zijn mij geen zaken beloofd die niet door deze garage zijn waargemaakt. Bij de eerste offerte voor een´reparatie´ werd al aangegeven dat er mogelijk nog meer kosten achter het schoonmaken van de motor vandaan konden komen. Dat is helaas ook gebeurd. Ik heb het gevoel dat het personeel deskundig is en tevens goed aan de klant kan uitleggen wat er met de auto aan de hand is. Ik kan in dit stadium zelf nog niet goed beoordelen hoe de prijs-/kwaliteitverhouding van Bruijnen is. Maar volgens Motorhuis was de offerte voor de eerste ´reparatie´scherp. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen krijg ik het gevoel dat men echt aandacht heeft voor de klant en streeft naar klanttevredenheid.
Wim Poot
, Gouda
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfReparatie auto na repatriëring. Alert geweest op mogelijke vervoersschade prima. Reparatie uitgevoerd auto rijdt weer goed.
Christiaan Van der Kamp
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfUitstekende service en lekkere koffie!
Els Wijk van
anoniem
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfpersoonlijk contact en prettige service, altijd goed overleg
Marjan van Dijk van Stuijvenberg
, Woerden
voldoende, een redelijke ervaring
Aanbevelen?Nee
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfMen is van goede wil ,maar het product (in mijn geval een\r\nPeugeot 208 1.2vti 2-Tronic van eind 2013 met 8950 km )\r\nis slecht.\r\nZowel de elektrische raam bediening als de buiten spiegels,die plotseling dicht klappen tijdens het rijden.\r\nAls slot( voorlopig denk ik ) moet de koppeling ook\r\nvervangen worden\r\nDeze auto is voor € 14.255 van eind 2013 en 8950 km\r\nveel te duur verkocht .\r\n\r\n\r\n\r\nL\r\n\r\n
A .W
, Lelystad
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfMijn ervaring met dit bedrijf was super, ik ben zeer tevreden met alles! Een professioneel bedrijf.
V. C
, Rotterdam
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfAl jarenlang klant, altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers!
Reden bezoekAanschaf nieuwe auto
Marja Bosklopper - Hoogendoorn
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGeweldige service. Auto wordt na onderhoud keurig thuis afgeleverd.\r\nJe weet van tevoren precies wat de kosten zijn.
Anky Van Bloois
DeskundigheidN.v.t.
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfuitstekend
Cornelia Boekensteyn
, Hollansche Rading
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfKlantvriendelijk,super aardige meedenken t personeel
Maykel Huurman
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBijzonder servicegericht, behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar
Reden bezoekAankoop onderdelen en/of accessoires
Arjan van Gaalen
, Nieuwkoop
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoed. Gaat niet om geld verdienen maar om het bieden van de beste oplossing voor een goede prijs.
Reden bezoekAankoop onderdelen en/of accessoires
Peter van der Heide
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer goede ervaring met het onderhoud en APK.\r\nEn vakbekwaam personeel.
Arie Groenveld
Evelien Broere
m Verhagen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfKlantvriendelijk en een goede service.
Ferry Timp
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfOok niet vaste klanten worden op een voorbeeldige manier uit de \"brand\" geholpen op zeer adequate, vriendelijke en professionele wijze! Wat een verademing na mijn \"stadse\" Peugot dealer.
Ferd Warnaars
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPerfect!\r\nZeer Goede service.