Dat ik een kapotte fietsendrager bij mijn garage kan laten repareren, had ik niet onmiddellijk verwacht. Bruijnen vond het echter geen enkel probleem en loste het probleem soepel op. Hulde
Positief
Van de week mijn tweede auto bij dit bedrijf gekocht. Ook als je een specifieke auto zoekt die niet in de showroom staat gaat dit bedrijf samen met de klant op zoek naar een passende auto. Dit verzekerd je niet alleen dat je een betrouwbare occasion koopt maar begeleid je ook in het hele proces denk aan verzekeringen en de verkoop van je vorige auto. Ze regelen het transport, technische keuring, APK en garantie voor een scherpe prijs.
Gewoon een goed auto bedrijf.
Goed geholpen en een nette prijs! Goede service! De auto werd zelfs gewassen!
Uitstekende dienstverlening
Goed ,
Hartelijke ontvangst en duidelijk communiceren van reparaties.
Goed geholpen top service
Er is heel uitgebreid en ruim de tijd voor me genomen. Zeer klantvriendelijk en we konden zelfs aanwezig zijn bij de apk keuring zodat ik mijn auto daarna gelijk mee kon nemen. Ik ben super tevreden en ondanks dat de garage voor mij een eind weg is, kom ik hier graag terug!
Hele leuke, vriendelijke mensen! Je wordt goed geadviseerd en fijn geholpen.
Bruijnen houdt bij de planning rekening met de (on-) mogelijkheden van de klant. Naast de beurt volgen adviezen voor het behoud van de wagen.
goeie service en het probleem goed gerepareerd
Goede behandeling
Hele goede ervaring met de garages!