Een garage waar men zich welkom voelt, er wordt met de klant meegedacht en een eerlijke prijs.
De dag voor de vakantie de airco laten repareren, mooier kon niet.
N.v.t.
Afspraken verliepen goed en extra advies informatie werd gegeven.
Fijn geholpen en afspraak is afspraak
Goede service, vriendelijk personeel.
Vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen
Duidelijk wat er gaat/en is gedaan aan de auto. Netjes op de hoogte gebracht van reparatie kosten. Super gewoon.
Zowel voor als na de onderhoudsbeurt duidelijke info over inhoud en kosten. Sterke communicatie. Werkzaamheden deskundig uitgevoerd
Servicegericht, Klantvriendelijk, Meedenkend dat is Mobiliteitscentre Bodegraven.
Altijd netjes eerlijk en klantvriendelijk.
Ben snel en zeer beleefd geholpen bij een probleem aan mijn auto. Het alarm ging vaak zonder reden af tot grote ergenis van de buurtbewoners. Het is verholpen en iedereen kan weer rustig slapen. Ontzettend bedankt Groeten Hans Hueskes
Wij zijn altijd super tevreden, worden fijn welkom geheten, en meteen geholpen! Ze leveren en hele goede en nette service. Ook voor onze dochters is er een fijne plek om even te spelen (een auto om in te kleuren)
Als het nodig is, staat men altijd klaar. Voor zowel grote als kleine zaken.
wij hebben altijd goede ervaringen met jullie
Goede en eerlijke service. Denk mee met de klant en geeft goed advies!
Mijn auto startte niet,Aanvankelijk telefonisch geholpen zodat ik weer kon rijden.Daarna nieuwe batterijen gehaald voor contactsleutels. Prima geholpen door de receptioniste en Richard.
Overleggen goed vriendelijke mensen7
Perfect bedrijf
heel prettig
Altijd een prima adres voor onderhoud en reparatie.
Waarom in juni Apk en Augustus een grote beurt. Had het niet in een gedaan kunnen worden.
we zijn super goed geholpen aan een mooie auto
Het totale plaatje klopt bij Mobiliteiscentre.
al jaren positief