Mijn ervaring met PCA Bodegraven, luisteren goed, behulpzaam en zorgvuldig.
Hartstikke eerlijk goed werk en je word netjes geholpen
Wordt altijd zeer goed geholpen.
Klant vriendelijk en goede service. Top
Ik werd goed en netjes ontvangen . Er werd goed geluisterd naar mijn wensen . Daarna werd er gezocht naar een auto die binnen mijn budget het meest naar mijn wens zou zijn . Ik werd van voldoende informatie voorzien en uiteindelijk kon ik, de voor mij perfecte auto kopen. Het duurde even voor hij werd afgeleverd (ik was natuurlijk ongeduldig) maar daar stond tegenover dat de auto in perfecte staat werd afgeleverd op het moment dat ik ermee weg kon rijden en dit alles ook nog tegen een heel goede afleverprijs . Nogmaals super tevreden over pca Bodegraven.
Heel prettig geholpen
Klantvriendelijk en betrouwbaar!
Betrouwbaar
Tot nu toe uitstekende ervaringen met service en kwaliteit van het onderhoud van mijn Citroën.
Uitstekende dienstverlening Altijd transparant over de werkzaamhedenen en altijd goede service.
Kan alleen maar positief zijn. Na 2 miskopen op marktplaats bewust gekozen voor PCA Bodegraven. Uiteraard blijfthetdan altijd spannend echter met de apk waren er weinig bijzonderheden. Dus wat ons betreft zeker een aanrader en sociaal personeel!
Goed contact en overleg als nodig is en duidelijkheid
Vriendelijk personeel zoals altijd
Goed geholpen
Alles top, vriendelijk, meedenkend, advies geven om dingen niet te doen als dat geen toegevoegde waarde heeft
Prima geholpen.
Betrouwbare garage met goede service en vriendelijkheid.
Vriendelijke, hulpvaardige en correcte benadering
Klantgerichte behandeling met keurige informatie over diensten en kosten.
Altijd vriendelijk ontvangst, Tijd nemen voor je vragen Gast vrijheid, wil u kopje koffie Mes compliments
Zoals altijd snel en vakkundig geholpen. Benodigde onderdelen zelfde dag geleverd en gemonteerd, auto zelfde dag nog klaar.
vakkundig, service en klantgericht
Vanwege de service ben ik al 33 jaar klant
Bedankt voor reactie, deze was verhelderend en naar tevredenheid
Originele beoordeling
Dat is volgens mij 90 Euro per uur!!
Altijd prima geholpen zowel bij aankoop van auto's als bij onderhoud,