Prima garagebedrijf. Ik word al jarenlang tot volle tevredenheid door Mobiliteitscentre Bodegraven geholpen
Klantgerichte benadering
Zeer prettig ontvangen, netjes geïnformeerd over de reparatie, de kosten en wanneer de reparatie klaar was. Na afloop werd zelfs kapotte onderdeel getoond en hierover uitleg gegeven. Leenauto werd gratis ter beschikking gesteld.
Klantvriendelijk, deskundig, werkzaamheden worden gerealiseerd conform vooraf gemaakte afspraken. Prima garage!!
Tijdens mijn bezoek ben ik super geholpen! De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Goeie service
Ik hoef maar te bellen en ik kan langs komen. Ze halen me op of brengen me thuis nadat de auto in de garage is geweest.
Duidelijk vooraf prijsopgave. Heldere uitleg over verrichte werkzaamheden
Afspraak op juiste wijze afgehandeld
Prima geregeld netjes op tijd en een prima service . Zeker ook netjes een ban te voren prijsopgave over de te doen bij een beurt.
had problemen met mijn remmen van mij auto ben de zelfde dag nog geholpen mijn auto remt weerr fijn
Prettige ontvangst bij de Receptie. Duidelijk telefonisch overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Ook bij het ophalen van de auto goede terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn blij met deze garage!
In één woord: perfect!
Zie boven
goed +betrokken
Kleinschalig autobedrijf met vakmensen. Altijd goed advies. Bejegening is respectvol, deskundig en persoonlijk.
Kom hier al jaren. Vriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Kon nu meteen terecht voor lampen vervangen. Heel fijn.
We worden, zowel voor de APK, als andere onderhoudsbeurten voor onze camper altijd prima geholpen.
Wat kan je nog meer wensen!!! Aandacht en deskundigheid. Waar vind je dat nog!!!!! Bij PCA Bodegraven. Een top team.
zeer tevreden
goed en duidelijk geholpen.
Bij het kopen van onze auto werden wij uitstekend geholpen ook met de vragen die wij later nog hadden. De balie en de werkplaats hebben ook uitstekende service verleend. Overal een plezierige ervaring.
Vakkundig, meedenkend en betaalbaar
Ik kom al jaren bij PCA en voorheen Bruynen en mijn ervaringen zijn altijd zeer positief vanwege de prima service en de kundige reparaties
Nergens zo goed geholpen als hier!