Ga al vele jaren naar deze garage. Er is is altijd aandacht en er wordt meegedacht. Zeer tevreden!
Zie boven.....
Altijd perfect, professioneel en vriendelijk geholpen.
No nonsens netjes geholpen volgens afspraak nooit iets achteraf top geregeld
goed overleg persoonlijke hulp en advies
Als altijd goed geholpen.
Leuke vriendelijke mensen die alle tijd hebben voor je en altijd perfecte service en kwaliteit.
Zie bovenstaande zin
Probleem snel opgelost
je wordt direct vakkundig geholpen
Prettig klantencontact met tijd en aandacht tijdens de aanschaf van mijn volgende auto. De mogelijkheid om langs te komen bij vragen wordt laagdrempelig aangeboden en voelt als gemakkelijk te bereiken en servicegericht.
Klantvriendelijk en duidelijke afspraken
Ik ben zoals altijd zeer te spreken over de ontvangst en dienstverlening. Superaardige en deskundige medewerkers.
Goed geholpen, volgens afspraak APK keuring uitgevoerd.
Reparatie snel en goed uitgevoerd. Attent ook op andere zaken van de staat van de auto die aandacht behoeven.
Zeer accuraat en vriendelijk
Wat een warm ontvangst en wat een goede service. Een proefrit gemaakt in twee totaal verschillende auto's en mijn keuze was al vrij snel gemaakt. Zo geen spijt van deze keuze. De verkoper liet mij echt mijn keuze maken> geen gladde praatjes maar gewoon echt overgelaten aan de persoon. Heel blij mee! Ik blijf hier zeker terug komen!
Goede service en fijne mensen
Zelden zo'n klantvriendelijk bedrijf meegemaakt en waar ik in de toekomst graag nog eens terug kom. Verkoper Richard is een topper !!
Je voelt je welkom als klant en krijgt veel waar voor je geld
Perfecte en snelle reparatie, vriendelijke bejegening!
Ben al jaren vaste klant,goede servies leuke mensen en deskundigheid van de werkplaats en receptie.
Hele fijne garage waar tevens een fijne sfeer hangt....er wordt mee gedacht en overlegd Doen niet zo maar de keuring maar kijken naar het geheel en naar wat je auto op dat moment heeft. En als kers op de taart ...gaat je auto als service ook nog even door de wasstraat. Nou jaaaaa....geweldig...
Zeer prettig samengewerkt met Wimco en Audrey, de drijvende krachten achter PCA Bodegraven. Service, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zoals het bedoeld is. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!