Vriendelijke deskundige mensen die altijd voor je klaar staan met advies
Super vertrouwelijk goed eerlijk en helder
Auto rijdt weer als een zonnetje.
Zeer snelle en klantgerichte hulp bij een acuut probleem met mijn auto
al jaren klant en zeer tevreden
snel & goed
Mensen die hun vak begrijpen En gewoon top
na het onderhoud de auto gewassen.
vakmanschap en vriendelijkheid
Kom hier al vele jaren en ervaar de service als persoonlijk en uitstekend!
Snel professioneel en adequaat handelen tegen een een acceptabele prijs. Advies: neem toch een beetje vakantie en laat je verwennen. Jullie verdienen het
Zeer fijne garage. Eerlijk, transparant, zeer betrokken en vanzelfsprekend deskundig. Altijd een welkome sfeer En ook de koffie is lekker ;)
Goede service, klantvriendelijk
Al geruime tijd klant, ze bieden goede service en altijd klantvriendelijk.
Prettig familie bedrijf in Bodegraven, ik breng mijn auto altijd met een gerust hart. Ze zijn transparant in de communicatie, heel vriendelijk en deskundig in wat ze doen.
Terwijl de auto nagekeken wordt kun je heerlijk genieten van een lekker koud glas water :)
Bij een bezoek aan uw bedrijf wordt ik altijd vriendelijk en correct behandeld. Als mijn auto voor reparatie wordt aangeboden is er altijd een vervangend voeertuig voor mij beschikbaar. In het geval dat er soms gewacht moet worden krijg ik altijd een kop kofiie aangeboden. Waar vind je dat nog in deze jachtige wereld. Houden jullie dat er maar in, klanten binding is belangrijk en het kost niet eens zo veel energie. Ik wen jullie zowel zakelijk als prive een goede toekomst.
Snel geregeld
Prima geholpen en goede service
Goede service, klantgericht en altijd bereidt om mee te denken en dat stapje extra te nemen!
Al 20 jaar positieve ervaring als trouwe klant. Prettige sfeer in garage
De beurt is prima uitgevoerd. Fijn dat de auto gewassen wordt afgeleverd. Alleen was dit een beetje mislukt. Was schijnbaar nat in de felle zon gezet wat resulteerde in een auto vol met kalkvlekken.
Bracht mijn auto voor de jaarlijkse APK. Helaas is het nu echt tijd voor een andere auto. Ik kreeg eerlijk en duidelijke feedback van de garage. Het gebruik van de gratis leenauto is natuurlijk ook heel fijn.
Klantvriendelijk, persoonlijk, gezellig, kwaliteit!!!
APK en wat extra wensen die ik had hebben ze voor mij gedaan. Alles zoals afgesproken en hebben gebeld over een paar puntjes die ze nog vonden, dat ook nog de zelfde dag opgelost. Zo mag ik het graag zien