Een garage die met je meedenkt, en met een uitstekende service.
Vriendelijke, gastvrijheid, altijd lekker koffie
Er moesten nogal wat dingen aangepakt worden. En die zijn netjes tegen een goede prijs gerepareerd.
Leuk ontvangst, gelijk krijg je te horen wat ze gaan doen en wat het gaat kosten. Je krijgt een lekker bak koffie en als er wat extra moet gebeuren wordt je eerst met je overlegt.
Snelle en correcte service
Ben al enige tijd klant bij PCA Bodegraven en wordt altijd goed geholpen.
Ondanks geen afspraak die dag,weer een goed rijdende auto terug
Netjes alles volgens afspraak, goed contact gehouden, meegedacht en als verrassing ook nog een schone auto. En nog steeds een scherpe prijs. Aanrader!
Netjes gebeld over extra kosten aangaande het onderhoud.
Snel en goed geholpen met de APK keuring tegen betaalbare prijs
goede informatie, perfecte afhandeling, vriendelijke ontvangst, kortom cijfer 10
Zoals jullie nu werken en mij als klant behandelen behoeft dat geen verbetering. Gewoon doen zoals je gewend ben daar kan niemand bezwaar tegen hebben. Zeurpieten blijf je overal houden en daar kan je niet op inspelen.
Men komt binnen als een klant en wordt vreinden voor het "leven". :-)
Goede vakmanschap, men denkt mee.
Zeer Deskundigen informatie en klantvriendelijk
De Audi is alweer vele jaren in onderhoud bij Mobiliteitscentre Bodegraven. De monteur (Dhr. Hoogendoorn) weet waar hij over praat en is inventief bij wat meer ingewikkelde problemen met een oude(re) auto. Bij mogelijke oplossingen, is er overleg met de klant en bovendien is hij enthousiast over de auto en de daarbij verrichte werkzaamheden. Ook alle lof voor de receptie en de dame die zorgt voor de nodige/goede randvoorwaarden. PS De tenaanstelling van dit onderzoek, is wat vreemd. Beste Bot klinkt niet. Maak er Meneer Bot van, of Nico Bot. De gebruikte aanhef klinkt bot in de oren!
Altijd goed
Persoonlijke benadering en deskundige behandeling van onze Peugeot. Geeft mij zeker gevoel van vertrouwen.
Zeer klantvriendelijk. Goede adviezen. Service staat bij deze garage hoog in het vaandel.
We werden snel en vriendelijk geholpen. Na inspectie telefonisch contact gehad om te overleggen. Deze garage is een aanrader
Bellen, langskomen, kijken, handelen en doorgaan, superservice. Bedankt weer!
Top bedrijf
Elke keer vriendelijk, goed en zo snel mogelijk geholpen
Altijd bereid tot meedenken hoe of het voor mij het gemakkelijkst is.Aardigen mensen.
Adequaat geholpen.