Duidelijk afspraken, overleg met uit te voeren reparatie.
Atijd vriendelijk en service geven!
Deskundig zowel op het gebied van moderne als klassieke Citroëns! Verder erg goede service, en de beschikking over een leenauto.
Hebben een goede service en leuk team Weten waar ze het over hebben
Altijd een warm welkom en hele fijne mensen. Goede eerlijke hulp en een goede snelle service. Top bedrijf
Open, eerlijk, direct en duidelijk.
Fijne garage. Met tevredenheid de auto daar aangeschaft en nu in het onderhoud. Ze geven een seintje als hij aan onderhoud toe is en je krijgt vervangend vervoer mee. De APK zit bij het onderhoud in. De kosten die bovenop het onderhoud komen worden netjes voor reparatie besproken. Vriendelijke mensen! Wij zijn tevreden.
Als er dingen zijn wordt er netjes gebeld en overlegd wat er moet gebeuren, en verteld wat het gaat kosten.
Altijd gezellig als je komt top geholpen er er altijd een bakje koffie en tijd voor een praatje
Warme ontvangst, deskundig advies en snel geholpen. Ook mijn portemonnee is blij met deze zaak.
Komen afspraken altijd na
Perfekt als altijd
Altijd als ik hier kom wordt er alles aan gedaan om je zoveel mogelijk te helpen. Service is enorm groot, alles is mogelijk en voor alles wordt een oplossing gezocht. Deskundigheid is groot en prijs kwaliteit is ook in evenwicht.
Ik word hier altijd goed behandeld en de Service is goed, altijd vriendelijk.
Staan altijd gelijk voor je klaar en zijn zeer vriendelijk
Goed geregeld nette prijs
Leaseauto is hier in onderhoud, dus kan niet oordelen over prijs/kwaliteit. Alle overige zaken dik in orde. Wat bijzonder prettig is, is dat ik hier altijd terecht kan en snel wordt geholpen bij onvoorziene zaken aan de auto (schroef in band, koplamp naar binnen gedrukt....) en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Afspraak maken. Offerte snel en volgens opgave onordelijk gemaakt.
Deskundig-goed overleg-altijd correcte prijsopgave
Altijd al tevreden klant, maar nu ondanks de drukte ook bij urgentie super geholpen. Dat zijn toch de dingen die het verschil maken.
Kapotte ruitenwisser motor vervangen.
Kapotte ruitenwisser motor vervangen.
Zeer goede service en redelijke prijzen
Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen door de mensen van Mobiliteitscentre Bodegraven. Ze zijn flexibel en geven altijd vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn van een reparatie of vervanging.
Kon er op wachten onder tussen gebruik maken van een bakje koffie.