De auto raakte op vrijdagavond stuk en helaas was er geen garage te vinden op zaterdag... behalve PCA Bodegraven! Er werd tijd voor me gemaakt voor de diagnose dat ik iig wist wat er aan de hand was. Een reparatie zou pas over een week kunnen maar de auto kon ik al eerder brengen. Verrassend genoeg was hij binnen een paar dagen gerepareerd en voor het exacte bedrag wat mij van te voren is gecommuniceerd. Dit heb ik, in de positieve zin, nog niet eerder meegemaakt. Helaas is door de aard van het probleem niet zeker of het probleem nu is opgelost, maar iig is een problematisch onderdeel vervangen. Mocht het weer opdagen, dan weet ik deze garage weer te vinden en dat geeft een gerust gevoel.
Zeer tevreden.
Alles goed geregeld, goede communicatie over wat er vervangen moet worden en de kosten. Leveren goed werk en alles vriendelijk en de koffie staat altijd klaar!
Niets is teveel, er wordt meegedacht en op een uitstekende manier door hen hun onderhoudswerkzaamheden verricht. Gewoon af!
Snel, goed en betrouwbaar
En zoeken naar de beste oplossing en kijken naar het prijs kaartje is daar ook een wezenlijk onderdeel van
Duidelijk afspraken, overleg met uit te voeren reparatie.
Atijd vriendelijk en service geven!
Deskundig zowel op het gebied van moderne als klassieke Citroëns! Verder erg goede service, en de beschikking over een leenauto.
Hebben een goede service en leuk team Weten waar ze het over hebben
Altijd een warm welkom en hele fijne mensen. Goede eerlijke hulp en een goede snelle service. Top bedrijf
Open, eerlijk, direct en duidelijk.
Fijne garage. Met tevredenheid de auto daar aangeschaft en nu in het onderhoud. Ze geven een seintje als hij aan onderhoud toe is en je krijgt vervangend vervoer mee. De APK zit bij het onderhoud in. De kosten die bovenop het onderhoud komen worden netjes voor reparatie besproken. Vriendelijke mensen! Wij zijn tevreden.
Als er dingen zijn wordt er netjes gebeld en overlegd wat er moet gebeuren, en verteld wat het gaat kosten.
Altijd gezellig als je komt top geholpen er er altijd een bakje koffie en tijd voor een praatje
Warme ontvangst, deskundig advies en snel geholpen. Ook mijn portemonnee is blij met deze zaak.
Komen afspraken altijd na
Perfekt als altijd
Altijd als ik hier kom wordt er alles aan gedaan om je zoveel mogelijk te helpen. Service is enorm groot, alles is mogelijk en voor alles wordt een oplossing gezocht. Deskundigheid is groot en prijs kwaliteit is ook in evenwicht.
Ik word hier altijd goed behandeld en de Service is goed, altijd vriendelijk.
Staan altijd gelijk voor je klaar en zijn zeer vriendelijk
Goed geregeld nette prijs
Leaseauto is hier in onderhoud, dus kan niet oordelen over prijs/kwaliteit. Alle overige zaken dik in orde. Wat bijzonder prettig is, is dat ik hier altijd terecht kan en snel wordt geholpen bij onvoorziene zaken aan de auto (schroef in band, koplamp naar binnen gedrukt....) en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Afspraak maken. Offerte snel en volgens opgave onordelijk gemaakt.
Deskundig-goed overleg-altijd correcte prijsopgave