Altijd vriendelijke,snelle en goede service
Snelle service, vriendelijke mensen en normale prijzen.
Probleem kon snel achterhaald en opgelost worden. Vriendelijke medewerkers.
Mijn auto, niet daar gekocht wel helemaal nagekeken en onderhoud gepleegd. De volgende dag weer terug omdat er iets niet goed voelde. Geen probleem alles naar tevredenheid opgelost. Heel fijn en vriendelijk geholpen. Adres en haar man runnen het bedrijf fantastisch, kom zeker terug.
Gezellig en hartelijk. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze nemen de tijd voor je. Wachten is geen probleem met de heerlijke koffie die dan aangeboden wordt. Auto goed gecontroleerd en gerepareerd.
Mobiliteitscentrum Bodegraven is een uitstekend automobielbedrijf. Ze hebben uitstekende mensen, leveren een goede service en kwaliteit.
Een vakkundige garage met vriendelijke mensen.
Gewoon doen wat je toezegd, overleg waar nodig.
Ook al is het een dealer gespecialiseerd in andere merken auto's dan ik zelf rijd, kon ik goed terecht met een probleem met mijn volkswagen en is met een simpele diagnose ook verholpen, dank.
Prima service/dienstverlening! Eerst gedegen onderzoek van de auto en op basis van deze offerte overleg wat er wel en niet uitgevoerd moet/mag worden. Werkzaamheden uigevoerd met een prima prijs/prestatie verhouding.
Goede en vakkundig
Vrijdag gebeld over een storing en kon maandag gelijk komen en het werd gelijk gerepareerd.
Goed en netjes geregeld allemaal ! Auto weer tip top in orde. Fijn om kosteloos de leenfiets te kunnen gebruiken Ga zo door
Auto weggebracht voor keuring en onderhoud. Goed op de hoogte gehouden van de kosten, eerlijke prijs.
Hier mijn tweedehandse auto gekocht en elk jaar terug voor apk en onderhoud. Elk jaar weer prettig geholpen. Duidelijk in communiceren, vriendelijk personeel. Aanrader deze garage!
Denken mee, ruimte voor " noodgevallen" , doen wat ze zeggen, goede communicatie.
Kom er altijd omdat ze zeer ervaren zijn en goede service. Word altijd gebeld als er bijzonderheden zijn
Snelle afspraak. Werk vlot en secuur uitgevoerd
Je kunt altijd langs komen als er iets met de auto de hand is
Kom hier al jaren. Het is en blijft vertrouwd . En wat hel belangrijk is je bent daar mens en zo wordt je ook behandeld.
Mensen die weten waar ze het over hebben. Je krijgt goede en duidelijke informatie. Vriendelijke ontvangst en in de werkplaats wordt met enthousiasme voor het vak en deskundig gewerkt.
Fijne mensen eerlijk goede service gewoon top
Ze luisteren goed naar je wensen.