Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfMijn oudste dochter heeft onlangs haar scooterrijbewijs gehaald!\r\nUiteraard eerst haar theorie-examen waarvoor ze bij rijschool Dekker een theorieboek en dvd met examens kon lenen.\r\nSnel daarna hadden we het praktijkexamen gepland voorafgegaan door een halve dag priveles.\r\nHelaas moesten we dit 2 keer verzetten in verband met een schoolkamp in het buitenland en een gebroken hand. Dat werd allemaal zonder problemen geregeld.\r\nDe praktijkdag begon om half 9 met korte uitleg van het programma. Ze ging samen met instructeur 2 uur rijden en in een korte pauze werd geevalueerd wat beter moest. Weer werd er 1,5 uur gereden en geoefend en samen vertrokken ze naar het CBR met als eindresultaat geslaagd!\r\nAls we op enig moment voor het rijbewijs gaan kiezen we zeker weer voor rijschool Dekker!
Hellen Groenendijk
, Eindhoven
zeer slecht, onaanvaardbaar
Aanbevelen?Nee
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfvond de (bus)instructeur de minst aardige man sinds tijden...hij denkt dat je meteen alles maar weet over de bus en over het rijden, vragen werden beantwoord met een houding van niks. Als je tijdens het rijden iets fouts doet blijft hij erover doorgaan en is de rest van de rit ook geen pretje meer.
mickel v.d. wildenberg
, nuenen
goede service, goed behandeld
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoed
Bent Bos
, Son en Breugel
voldoende, een redelijke ervaring
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfgoed
P Beks
, Valkenswaard
perfect, zeker aan te bevelen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIn een woord super, Joey van Gils is een zeer duidelijk, vriendelijke en sociale rij-instructeur waar ik zeer snel, veel van geleerd heb. \r\n\r\nVerder had ik perongeluk een dubbele betaling verricht op een zondag, ik heb dit op de zelfde zondag direct kunnen regelen en maandag stond het weer op de rekening.\r\n\r\nIk ben SUPER tevreden en ik zal Rijschool Dekker bij iedereen aanraden.