Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfTijdens de rijlessen met de bus kreeg ik goede begeleiding en tips. Knelpunten in het rijden worden snel herkend en behandeld. De routes die worden gekozen zijn zeer afwisselend, waarbij er een goede balans is tussen moeilijke stukken, afgewisseld met de makkelijkere stukken om weer even bij te kunnen komen.
Kevin Looijmans
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPrima begeleiding gehad van Eric, zowel in aanloop naar het theorie- als het praktijkexamen. Hij besteedt veel aandacht aan het type voertuig (bus) en hoe daar goed rekening mee gehouden moet worden. Laat duidelijk weten wat goed gaat en waar je nog aan dient te werken. Een aanrader wat mij betreft!
Johan Laumen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfJe kan lessen zo als het past in je rooster. Goede en duidelijke uitleg tijdens de lessen.
Denise Vodegel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBetere communicatie gewenst. Prijs/kwaliteit is goed (busopleiding).
anoniem
Aniek Alphen
, Hapert
Aanbevelen?Nee
Pascalle Dirks
, Geldrop
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede ervaringen! leuke rijlessen en veel geleerd. administratie is wat minder. 3 keer een aanmaning gehad van rekeningen die ik netjes optijd heb betaald.
Tim Jansen
, Best
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfJammer dat ik te laat erachter kwam dat ik nu niet in een schakel bus mag rijden had wel even gemeld mogen worden
Willie Willems
, veldhoven
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring met jullie. En met name mijn rijinstructeur een super aardige en fijne man !!
Cynthia Thijssen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBen erg tevreden! Heb fijne lessen gehad!
Marnie van Dyck
, Son
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfvlot contact, duidelijke werkwijze. goede service.
channah van den Hout
, Valkenswaard
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede rijschool vooral Jacqueline streng maar goed
berry hoekstra
, eindhoven
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer goede lessen en netjes volgens afspraak. Fijne en leuke instructeurs alles netjes geregeld. Dikke 10!
Dylan Noordzij
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn opleiding bij Rijschool Dekker heb ik als zeer positief ervaren.\r\n
Gijs van Esch
, Boxtel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfExcellent!
Oya Tagit
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfheel goed
Nermana Selimovic
, Thorn
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPersoonlijke begeleiding. Geen wissels. Werkt samen toe naar de eindstreep.
Meeke Verheul
rick theunisz
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijftop top top
Mick
Prijs/kwaliteitN.v.t.
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfTelefonische ervaring ( met 3 personen gesproken) zowel heel positief als negatief.Gevoel van misleiding qua prijs website en uiteindelijk te betalen bedrag. Uiteindelijke begeleiding en persoonlijk contact goed.
Simone Slaats
Jan Verhoef
, Veldhoven
rozita Tutlyte
, EINDHOVEN
Eline Vermeulen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede lessen en fijn om te leren rijden, rijinstrukturs zijn aardige mensen.
Jeroen van der Sommen
, Helmond
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer prettig en snelle service, in korte tijd veel geleerd maar prijs is naar mijn menig toch iets te hoog.