goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aandachtspunten wordt goed aan gewerkt, ik heb wel moeten zoeken naar een rijinstructeur die bij me past, genoeg geduld heeft en echt de punten waar ik aan moest werken erin stampt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf er wordt goed naar vragen geluisterd,snel gehandeld,er wordt goed en duidelijk les gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede rijlessen gehad, hele goede begeleiding. Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf good experience. Good teaching and service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Overzichtelijk, gemoedelijk, goed georganiseerd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er had wat meer initiatief mogen komen vanuit het bedrijf, lesplanning klopte niet altijd. Te druk met de overhuizing denk ik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met dekker! In een keer geslaagd en ze zijn erg eerlijk tegen je.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met dekker. Ik hen er mijn c rijbewijs gehaald en les gekregen van een zeer goede instructeur André Toelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontsettend goede ervaringen met deze rijschool, super fijne rij instructrice!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Rijschool Dekker heb ik rijlessen genomen voor het autorijbewijs (B). Allereerst de kennismakingsdag gedaan bij Jacqueline. Erg goede service dat het geheel gratis was! Super begeleiding en ik heb een erg leuke dag gehad. Daarna begonnen met rijlessen bij Jacqueline. Ze is een super rij-instructrice die de perfecte balans weet tussen gezelligheid en hard werken. Ze heeft er alles aan gedaan om mij te laten slagen. Echt een top rij-instructrice! \r\nVerder is het ideaal dat er een betalingsregeling getroffen kon worden. Al met al: dik tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Dekker zit je goed! Dit was de ervaring van mijn ouders, van mij en nu ook van mijn kinderen en ze vertellen het weer door, waardoor kinderen van mijn familie, vrienden en kennissen zich weer bij jullie aanmelden. Complimenten voor rij instructeur Roland.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf This school has many instructors that teach student very efficient and professional.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf excellent and good experience in overall

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf The training trajectories were clear and lesson planning very efficient, on times that I could easily accommodate. \r\nEnded in complete success after a total of 20 lessons.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij dit bedrijf was fantastisch. De eerste keer dat ik in de auto stapte wilde ik er meteen mee stoppen. Ik kwam de auto uit en ik wilde komende 4 jaar niet meer in een auto rijden. Toch heb ik in overleg met de rijschool een geweldige instructrice gekregen die mij van bang vogeltje achter het stuur, het vertrouwen heeft gegeven dat ik wel kan autorijden. Jacqueline van Gils, bedankt! Ze heeft mij met alle goede intenties, opzettelijk ook bij andere instructeurs laten lessen tussendoor. Zodat ik niet alleen haar gewend was, ze heeft mij bijvoorbeeld een rondje om het PSV stadion laten rijden vlak voor een wedstrijd. Ze heeft mij in zoveel mogelijk situaties gebracht om mij dit alvast te laten ervaren. De slipcursus die deze rijschool aanbiedt, was ook heel leerzaam. En voor alles heeft Jacqueline zo rustig de tijd genomen en met veel geduld heeft ze mij vertrouwen achter het stuur gegeven. Zo heb ik in ongeveer een jaar tijd mijn rijangst overwonnen en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het lesgeven van Andre voor mijn C-rijbewijs heb ik als fijn ervaren. Hij heeft veel ervaring en kan dit op goede en rustige manier overbrengen tijdens de rijles. De vrachtwagen zag er netjes uit, zowel van binnen als van buiten.\r\nHet contact met de rijschool, meestal met Monique is ook prima verlopen.\r\nDe digitale lesplanning makkelijk maar is ooit een beetje verwarrend als er iets gewijzigd wordt, je krijgt dan ooit teveel mailtjes na elkaar. Het zou ook handig zijn als je in de lesplanning kunt zien hoeveel lessen je van het lespakket verbruikt hebt zodat er geen misverstanden ontstaan over het aantal lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Driving lessons went smoothly, with convenient schedule, high and professional level of teacher. Communications were clear.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very helpful and straightforward service with no complications and great flexibility. Good English knowledge and understanding for expats.