Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfDeze klanttevredenheid is van toepassing op het gedeelte rijlessen en examen cat. C. Met name de rijinstructeur Andre\r\n
Marthijn van den Broek
, Veldhoven
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk vond de ervaring heel fijn. Een goede cummanticatie. Ik vod het heel fijn
Mark Thomasse
, Son en Breugel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEen fijne rijschool die je op je gemak stelt. Je helpt met alles wat nodig is om je rijbewijs te halen. Deskundig vriendelijk en betaalbaar. Heel fijn als je faalangst hebt.
Jeroen Borsboom
Nicole Schrijvers
, Best
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEen duidelijke rijschool die je van alles goed op de hoogte houdt en alles goed met je communiceert. \r\nIk had een super goede instructeur (Richard) en heb vooral aan hem te danken dat ik de eerste keer al ben geslaagd!\r\nEen goede en fijne rijschool dus!
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPrima instructeurs die je perfect leren rijden, in mijn geval voor het BE-rijbewijs, doordat ze rustig en geconcentreerd lesgeven. Ook qua planning wordt er goed met je meegedacht, zodat ik eerder kon afrijden dan eerst had verwacht. Klasse!
Marcel Schalks
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfAndré is een hele goede instructeur. Strict maar daar leer je ook veel van.\r\nLeuke tijd gehad met hem in de auto.\r\nDe communicatie tussen rijschool en student mocht af en toe wel iets beter, maar voor de rest zeker niet ontevreden
Dennis van Tongerloo
, Nederweert
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfSuper fijne rijschool en een top instructeur! Dankzij Joey van Gils in één keer mijn rijbewijs gehaald en is auto rijden super leuk geworden. Thanks!
Renske Sterken
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfVery good, good teacher
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfErg positief, fijne instructeurs
Rafal G
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfVandaag geslaagd met dank aan Joey. Hele fijne mensen en instructeurs. Nix op aan te merken.
barry van Domburg scipio
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfgoed. niet altijd 2x per week les gehad zoals verteld omdat daar geen plek voor was, dat is jammer. Ook de 5 uur durende eerste les, duurt niet zo lang als beloofd.
Juliëtte Ritmeester
, Nuenen
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfEr wordt erg veel aandacht aan je besteed en de instructeurs die er werken hebben veel ervaring. Ze weten precies hoe ze met bepaalde types om moeten gaan. Ik heb bijvoorbeeld faalangst en daar is goed mee om gegaan.
Esmee Renders
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfin 1 keer geslaagd voor BE met efficiente rij opleiding en goede afstemming op klantenwens.
Marc Boonman
, BEST
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfVriendelijke personeel die me telefonisch te woord stond. Ik kan merken dat rijschool Dekker een ervarend rijschool is ook ervaring met foreigners en expats.\r\nMijn instructeur dhr. Van de Kruis is een TOP!!
Ine Wieringa
, Best
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfprima
chelsea janssen
, eindhoven
Prijs/kwaliteitN.v.t.
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfHele fijne rijschool en instructeur, en in een keer geslaagd!\r\nRonald en Rijschool Dekker, bedankt!
Simon Kuijpers
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfRoland, bedankt voor de leerzame lessen. In 1 keer geslaagd!
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfOp zich is de rijopleiding C prima verlopen. Contact met de instructeurs was goed en naar mijn idee waren zij voldoende deskundig. Helaas hebben er wat slordigheden plaatsgevonden. Zo kon het eerste praktijkexamen niet doorgaan omdat ik niet over de juiste theorie certificaten beschikte. Is wel voor 50 % gecompenseerd maar kostte mij toch nog 200 euro en een halve werkdag. Ik vind dat de rijschool hier een controle-moment moet hebben en niet als je bij de examinator aan tafel zit dit pas te constateren. Ook bleek de vrachtwagen weleens dubbel gereserveerd te zijn voor lessen. o.a. op de dag van mijn praktijkexamen. Hiervan hebben anderen hinder gehad. Ik kreeg uiteraard voorrang maar dit is toch niet prettig als het rommelig verloopt. Ook ontbrak de examenoproep. Mede dankzij inzet van de examinator kon het examen plaatsvinden. Contact met de binnendienst was ruim voldoende. Al met al is het resultaat behaald, jammer van de onzorgvuldigheid op sommige momenten.
Rick Vernie
, Casteren
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfHet was super , goede instructeur, goede uitleg en uiteraard 1e keer geslaagd
Patrick Van de vorst
, Gastel
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede instructeurs en heel veel leerzame rijvaardigheid geleerd. Natuurlijk worden er in elk bedrijf fouten gemaakt, maar ervaring van de mensen leert ze hier uitstekend mee om kunnen gaan. In de nadruk wil ik Andre Thoelen bedanken voor de geweldige rijlessen die ik gehad heb.\r\n
Mathon Lathouwers
, Valkenswaard
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfIk ben blij
Mayesh Babu
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfsuper leuke en leerzame mensen
arnold kingma
, VELDHOVEN
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer vriendelijk en professioneel bedrijf. Alles in het belang van de leerling.