goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De administratieve processen waren soms wat langzaam, maar de instructeurs en examinatoren waren duidelijk en ze konden zich goed aansluiten bij mijn persoonlijke behoeften.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool. Ik had de eer om Chris toegewezen te krijgen en heb daar een geweldige ervaring mee gehad in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, klantgericht en flexibel! Ronald heeft mij op een laagdrempelige manier door mijn examens voor de motor geleid. Alle drie in één keer geslaagd! Prettige ervaring!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Keurig alle correspondentie via de mail zodat je makkelijk iets terug kan zoeken. Fijne instructeur gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg goed (bij zowel Mohammed als Albert) en ik had er veel plezier in. Van beide heb ik veel geleerd en ze hadden snel door hoe ze mij het beste konden leren rijden.\r\nHet vervelende vond ik alleen dat ik vrijwel overal zelf achteraan moest. De TTT werd niet meteen gepland (zoals beloofd) en ook het praktijkexamen liet behoorlijk lang op zich wachten, terwijl werd gezegd dat deze na de TTT meteen vastgezet zou worden. Daar had de rijschool een stuk beter op moeten inspelen, zeker gezien het grote aantal leerlingen dat bij hen lest en via hen op examen gaat.\r\nDat vind ik toch nog wel een groot verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gereden met Roland en ik ben daar zeer tevreden over.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij rijschool Dekker mijn D-rijbewijs gehaald.\r\n\r\nEr zijn zeker een aantal verbeterpunten / professionaliseringspunten.\r\n\r\nIk heb deze een week of 2 geleden met Grace van AllRoad besproken.\r\n\r\nMaar al bij al is het een fijne rijschool met zeker goede medewerkers.\r\n\r\nDank voor jullie inzet!\r\n\r\nRobbie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben alles goed geregeld en hebben mij goed te woord gestaan aan de telefoon\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met dekker was goed. Van de theorie tot aan praktijkexamen had ik het gevoel dat ik goed begeleid werd en met deskundige te maken had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ging redelijk gespannen mijn rijlessen in maar, kwam er al gauw achter dat het een normaal gevoel was en dat ik goed werd opgevangen door mijn rijlesinstructeur. Ik vond het in het begin super en had zin in de rijlessen dit kwam omdat ik fouten mocht maken en me goed voelde bij Roland mijn rijlesinstructeur. Naarmate ik dichter bij mijn exame kwam kreeg ik meer verantwoordelijking en was het soms wel even pittig. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs en heb het gevoel dat ik veilig de weg op kan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool-Dekker is een bedrijf met duidelijke informatie en goede rij instructeurs die ook duidelijke instructies. Ik heb dan ook rijles Van Richard dat is een duidelijke redelijk man die kwaliteit rijles afgezegd ik zal hem dan ook zeker aan bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs a2 en b alles in 1x behaald

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed geregeld! Alles is snel en vlot verlopen en het is echt aan te raden hier te lessend in korte tijd heel veel geleerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ga zo door ,ik was uiterst tevreden met de manier waarop alles gegaan is dank u

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Wijziging instructeur aan de hand van mijn wensen en wat ik nodig had, is goed gedaan. \r\nInstructeurs erg positief.\r\nPlanning in goed overleg.\r\nAchteraf gezien had ik beter meer lessen kunnen hebben tot het eerste examen. De kosten van de eerste 2 examens had ik beter in meer lessen kunnen steken. Tip: niet te krap plannen bij aanvang.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring! leerzame en fijne duidelijke lessen van jaqueline van Gils

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superfijne rijschool, goede instructies gehad en afspraken gemaakt. Voldoende flexibel om tijdens en buiten kantooruren rijles te volgen (ik heb zelf motorles gehad). Merk zelf dat ik ook meer aandachtig auto rijd dan voor de motorrijlessen. Ben in één keer geslaagd m.b.v. de instructies van Ronald, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het jammer dat ik mijn intake met een instructeur (André) had, die daarna geopereerd werd. daardoor had ik het idee dat mijn 2e instructeur (Richard) eerst zelf opnieuw moest uitvinden wat ik kon en wat niet.\r\nIk heb Richard aan het begin van de 2e les gevraagd wat rustiger met mij om te gaan en dat heeft hij zeker gedaan, daar ben ik erg positief over. En in ben in 1 keer geslaagd, dat is natuurlijk ook te gek!