6

niet de meest geweldige rijschool

ruim een jaar lang les gehad van een oude rijinstructeur die op een ouderwetse manier les geeft, veel snauwt en mij onzeker maakte. na 5 of 6 keer dat hij mij echt van streek maakte heb ik aan de bel getrokken bij iemand van kantoor. daar is goed op gereageerd en ben per direct overgestapt naar een andere instructeur. Deze man was kalm en gaf mij weer vertrouwen in het auto rijden, ik ben 3 maanden later geslaagd voor mijnpraktijkexamen (1e keer). het kantoorpersoneel is vriendelijk maar je moet goed opletten wat men factureert, want er gaat nogal eens wat mis. ik zou de rijschool wel aanbevelen, maar de eerstgenoemde rijinstructeur absoluut niet!

 • Aanbevelen? Ja
10

Learn to drive how the CBR wants to see it

Jorrit was an amazing driving instructor. I did 30 lessons and failed 2 exams before coming to dekker. The focus on fine tuning to what the CBR wants to see in the exam and making me more comfortable to drive were the key to success. Jorrit was flexible to teach me what I needed and wanted the most, and show true understanding of the car and traffic in general. The level test helps a lot to call the nerves before the exam! Best driving school in Eindhoven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb veel geleerd bij rijschool Dekker!

Ik kon al erg snel beginnen bij rijschool Dekker! Ik kreeg eerst een proefles, waarna ik een rijinstructeur aangewezen kreeg. Danielle was duidelijk, vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam! Zij heeft mij veel geleerd in de lessen, maar we hebben samen ook veel kunnen kletsen en lachen. Geslaagd in 1x, en ik kan haar niet genoeg bedanken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige en goede samenwerking en snel alles in één keer gehaald

Ik heb de samenwerking met rijinstructeur Richard als erg prettig ervaren. Hij is duidelijk en prettig in de omgang en geeft goede tips op de juiste momenten. Met de juiste inzet en fijne samenwerking heb ik alles in een keer kunnen behalen.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede begeleiding

fijne instructeur geeft goed les en mooi op tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Ronald is echt een topper door de juiste manier van lesgeven heb ik mooi op korte termijn mijn motor rijbewijs. Oftewel Ronald bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Dekker terecht gekomen om daar een aantal lessen te volgen en een herexamen te doen. Mijn rij-instructeur (Mark) vond ik erg fijn, hij legde alles goed en duidelijk uit. Ik ging veel zelfverzekerder het examen in. Hierdoor ben ik dit keer wel geslaagd, en daarom raad ik deze rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring, geen problemen mee gehad.

Erg goede ervaring. Zelf als rij instructrice Mevr. Van Bussel gehad. Kwam altijd haar afspraken na en legde erg goed uit. Rijschool is zeker aan te raden. Dacht goed mee over verdelen van alle uren die in mijn pakket zaten. Al bij al erg positief en nooit problemen mee gehad.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede rijinstructeur, slechte administratie

Over de rijinstructeurs heb ik niks anders dan lof. Zijn zeer goed en ik heb in 1x mijn praktijkexamen gehaald. Maar de administratie van Rijschool Dekker kan zeker beter. Ik had niet al mijn lessen opgemaakt van mijn strippenkaart en dus zal ik nog geld terugkrijgen. Over een periode van 5 weken heb ik iedere week minimaal 1x moeten bellen voordat ik mijn geld kreeg. Iedere keer was er wel iets wat zorgde voor vertraging...

 • Aanbevelen? Ja
9

Vol vertrouwen richting examen vrachtwagen rijbewijs.

Dankzij Richard ben ik vol vertrouwen richting mijn examen gegaan en heb ik het in 1 keer gehaald. In een week of 8 heeft hij me op plezierige wijze nieuwe dingen geleerd en bijgestuurd op wat ik af moest leren. Richard was duidelijk, streng waar nodig, maar vooral had hij goed door welke stijl bij me paste en heeft hij er zo ook een hele plezierige tijd van gemaakt. Naast veel geleerd was het dus ook leuk en keek ik elke keer uit naar de lessen! Dank je wel Richard! Daarnaast goed ondersteund door het team van Dekker (thanks Britt!). Als laatste voor als je nog een keus moet maken: kijk goed in wat voor wagen je gaat lessen. De Scania S420 die ze bij Dekker hebben is echt top. Je zit hoger dan in de meeste lestrucks en dat overzicht helpt echt enorm! Dat wist ik vooraf niet, maar zou ik nu zeker mee laten wegen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op een ontspannen manier je vrachtwagenrijbewijs halen!

Na een korte zoektocht online koos ik voor Dekker om mijn vrachtwagenrijbewijs bij te halen. En ik zat meteen goed! Na een uitgebreide uitleg aan de receptie kreeg ik een stapel boeken mee met uitleg en ik kon meteen gaan leren. Door hun geweldige methode was ik voor theorie meteen geslaagd en ik mocht gaan lessen bij Richard! Richard is echt iemand die de rust bij je kan inbrengen. Ik zal zeker zijn tips meenemen in de rest van mijn rij tijd! De tip: ‘De vaart eruit’ is een goud waard als er van alles om je heen gebeurt in het verkeer! Ik ben echt oprecht blij met Richard als instructeur want zowel C als C/E slaagde ik de 1e keer! Bedankt Dekker en in het bijzonder Richard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed rijschool!

Na een zeer slechte ervaring bij een andere rijschool (de eigenaar verwachtte dat ik meer dan 70 lessen zou doen voordat ik het examen boekte. Gek!), ben ik begonnen bij Dekker. Dit was de beste keuze die ik kon maken. Ik had Sander als instructeur. Hij heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen en weer plezier in het autorijden terug te krijgen (ik had een rijbewijs in het buitenland dat niet geldig was in NL). En ik ben bij mijn eerste poging geslaagd voor mijn examen. Bedankt Sander en Dekker!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezellig en Leerzaam

Ik ben op 16.5 jarige leeftijd begonnen met rijlessen, bij Rijschool Dekker. Ik kreeg een informatieve infomiddag, waar ik veel over de rijschool te weten ben gekomen. Uiteindelijk kreeg ik Sadet Ustuner als rijinstructeur. Met haar lessen, was alsof je met je vriendin in de auto zat. Altijd lachen, maar wel corrigeren op je fouten en je de aandacht geven. Je voelt je comfortabel in de auto’s van Dekker. Ik zou geen beter rijschool kunnen wensen. Na een fijne ervaring, heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald, met de hulp van Sadet en Roland. Ik ben ze eeuwig dankbaar en ik ga de rijschool en de rijlessen missen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed onderricht! Zeker een aanrader!

Fijne sfeer, goede kennis van zaken en prettige lessen. Prima instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon buitengewoon

Richard heeft me uitstekend naar E achter C geholpen. De hele ervaring met Rijschool Dekker was heel erg goed: van het eerste contact met Monique, de intest en de lessen met Richard tot en met het examen, allemaal perfect geregeld. Richard is een heel kundige instructeur die goed aanvoelde wat ik als leerling nodig had. Ik kan iedereen die een groot rijbewijs wil halen aanraden om Rijschool Dekker te kiezen. Het is dat mijn kaart nu vol is, maar ik zou het zo weer doen ;-)

 • Aanbevelen? Ja
7

Good

Good

 • Would you recommend us? Yes
10

Betrouwbaar eerlijk en meedenkend

Mijn ervaring met rijschool Dekker is uitstekend. reageren snel en denken mee. Instructeur is eerlijk en oprecht. Veel kennis en goede manier van les geven. Dit word gedaan met passie en liefde voor het vak en wil deze graag overdragen en de kandidaten. Top Rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld !

Rijles was leuk. Alles goed geregeld en op tijd. Rijschool altijd goed bereikbaar en goede service ! Roland van Essenveld is een top instructeur. BE in 1x geslaagd. Bedankt !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool met ervaren instructeurs en de nieuwste voertuigen.

!

 • Aanbevelen? Ja
10

Was goed met Richard Esser, gr Leonard

Goede rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring, topmensen

Rijschool Dekker is een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt behalen. Het zijn toffe mensen. Ze leggen alles goed en helder uit en zijn altijd transparant. De rijinstructeur Richard legt alles super uit. Hij geeft je verschillende methodes om de lesstof goed te kunnen begrijpen. Hij geeft je de aandacht om zo een goede resultaat te kunnen behalen. Heel erg bedankt voor alle leerzame momenten. En wie weet tot de volgende.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring!

Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. Uitstekend de lessen in te plannen met de instructeur. Goede uitleg tijdens de lessen zodat je het echt goed onder de knie krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb goed aandacht gehad in de training!

Ik ben tevreden terwijl de training en ik ben veilig gevuld. Dank u weel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Was erg goed

Super rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Thank You, You have really helped me!

When I came to your school from a different school, I was quite dissatisfied with the overall learning to drive in Eindhoven. I had worked hard, failed 4 times and did not know what to do anymore. Thank you Mo! You helped me get confident and comfortable driving. You are a good man and a good instructor, I would recommend you in a heartbeat!

 • Aanbevelen? Ja