10

perfect

goede duidelijke instructie gehad waarmee ik mijn motor rijbewijs heb kunnen halen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en een gevoel van gemak.

Wat ik beter vond kunnen, zijn de infoavond en de module theorie op kantoor. Het is een redelijk saaie kamer wat mij uiteindelijk sceptisch maakte over de keuze die ik had gemaakt (namelijk bij Dekker lessen). Dat gezegd hebbende, zal ik verder gaan met mijn positieve ervaringen. Hoewel de lessen erg professioneel waren en er goede uitleg was, was er in de auto toch een fijne sfeer te bekennen. Dit vond ik met name fijn omdat een leerling natuurlijk veel en lang met een leraar in de auto moet zitten. Voor mij bleek rijschool Dekker uiteindelijk de juiste keuze en ik zou deze ook zeker voor anderen aanraden! Dankjewel Sander voor de goede lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en contact

Goede instructeurs met veel ervaring en uitstekende instructies. Communicatie erg prettig en flexibel bij het regelen van invaller.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en to the point

Hier leer je rijden. Thats it, niks meer en zeker niks minder. Met veel plezier heb ik mijn D-rijbewijs hier gehaald en in tegenstelling tot een andere rijschool vrijwel probleemloos mijn examen gedaan. Erik is een zeer gedreven mentor die soms letterlijk het stuur even van je overneemt! Even wennen maar zijn bedoelingen zijn meer dan helder. Met de volumeknop omhoog wordt een en ander alsnog duidelijk gemaakt. Als je daar even doorheen prikt is Eric het type "ruwe bolster - blanke pit. Nou ja, bijna blank dan... Eric en collega's, ontzettend bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een echte Eindhovense rijschool met non-nonsense lessen!

Ik heb hier 10 jaar geleden mijn autorijbewijs gehaald en ben recent terug gekomen voor mijn motorrijbewijs. Ik ben terug gekomen omdat ik mij herinnerde hoe deskundig en didactisch de lessen waren. Mijn instructeur is vaak stil maar legt na de nodig observatie de nadruk op de juiste punten om verder te leren. Los je het zelf niet op, dan krijg je pas tips. Je leert hier een zelfstandige bestuurder worden, en dat zie je bij je examen(s) terug! Ik kan deze rijschool zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Ik heb echt een top tijd gehad bij dekker ben in een keer geslaagd en dat allemaal te danken aan de perfecte en rustige uitleg van Albert Kremers echt super tevreden altijd leuke en leerzame lessen groet Zino

 • Aanbevelen? Ja
10

10

Goed school goed instructie

 • Aanbevelen? Ja
3

Goede instructeur, slechte rijschool

Goede instructeur gehad alleen de rijschool zelf is zo slecht als het maar kan. Ik had een pakket gekocht met examen en alles erbij en naderhand maar facturen blijven sturen ook onderdelen uit het pakket helemaal niet gehad en wel voor betaald

 • Aanbevelen? Nee
9

Ik vond het een erg fijne rijschool, alles was duidelijk en goed geregeld.

Ik heb een goede ervaring gehad bij de rijschool. Mijn rij-instructeur (Sander) vond ik erg fijn, hij was altijd erg duidelijk waardoor ik het goed leerde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Motorrijbewijs haal je via Ronald ⚡️

Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald en Ronald was mijn instructeur. Hij is lekker direct en geeft duidelijke en goede tips. Ik zou het zeker aanbevelen om via hem je motorrijbewijs te gaan halen. Succes verzekerd zou ik zeggen. Nogmaals bedankt Ronald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke instructies met handige tips

Ik heb vandaag mijn BE examen gehaald bij de eerste poging. Dit was niet gelukt zonder het goede advies en handige tips van de rijinstructeur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Goede vriendelijke personeel, kwaliteit werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great experience

Very positive experience, passed my practical exam first time! Seid was very professional instructor; highly recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

10 ster

Een rijschool die weet wat ze doet, die niet veel lessen hoeft te geven om geld te verdienen, zoals andere rijscholen (voc)Helmond doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nice Experience

I had a really nice experience with Mohammed during the driving courses. He is patient and always encouraging the students. The explanation is also clear and to the point. I passed the exam during the first trial. So I highly recommend Dekker and Mohammed to those who want to take driving lessons.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Fijne instructeur, duidelijke lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Thanks Dekker, I passed exam in first attempt!

Since the first day, Dekker has provided me very good service. I was able to join immediately after registration, the instructor has reviewed my performance after every lesson and had it written, so that we can practice the next time. Booking and cancellation lesson was easy and there is always someone to pick up the phone whenever I had questions. I'd strongly recommend Dekker

 • Would you recommend us? Yes
8

Fijne begeleiding van ervaren instructeurs

Ik heb fijne rijlessen gehad met een geduldige en rustige instructeur (Sander). De lessen waren serieus, maar ruimte om te kletsen was er ook zeker! Als je spanning ervaart tijdens het rijden weten ze hier ook mee om te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding en prettige samenwerking

Fijne instructeur die zegt waar het op staat. Blokken van 2,5 uur zijn fijn aangezien je dan ook echt het gevoel hebt dat je iets gedaan krijgt binnen je les.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Niets dan lof. Hele fijne rijinstructeur en personeel dat met je meedenkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne les relaxt

Ik had fijne les 6 uur en mijn aanhanger rijbewijs in de pocket beter ken tocht niet bedankt rijschool dekker

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede rijschool met professionele instructeurs

Goede rijschool met professionele instructeurs Heb naast uiteraard goed leren rijden, ook veel gelachen met Albert. Alleen kwam de tigste keer de Kruisstraat wel een keer mn strot uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie, en een ervaren instructeur

Communicatie met Dekker was altijd vlot. De rijlessen zelf waren ook prettig. Instructeur Albert wist altijd wanneer hij streng moest zijn en wanneer er ruimte was voor een geintje. Top rijschool in mijn ervaring! Het is door corona nog niet gelukt de slipcursus te plannen, maar ook na mijn slagen zou dat geen probleem moeten zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mega fijne rijschool!

Ik heb echt een erg goede ervaring met rijschool dekker, mijn rijlessen waren altijd erg gezellig, maar ook heel erg leerzaam. Ik heb super snel mijn rijbewijs gehaald en heb me altijd fijn en veilig gevoeld tijdens het lessen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige rijschool

Goede communicatie en fijne mensen. Over het algemeen een goede ervaring. Je gaat pas op examen wanneer jij en je instructeur voor zover dat kan zeker van je zaak bent dat je ook echt slaagt. Dat vond ik persoonlijk erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja