10

Vakkennis die ze heel goed weten over te brengen met een topinstructeur

Opleiding voor rijbewijs C. Na helder en goed overleg met kantoor van Rijschool Dekker werd een planning doorgegeven met daarbij direct het praktijkexamen. In 6 weken tijd met iedere week twee lessen een hoge intensiteit. Je raakt vertrouwd met de Scania en zeker vertrouwd met de instructeur Richard. Een man die zuinig is op zijn truck. Hij is iemand met veel ervaring en zal je allerlei tips en aanwijzingen geven. Hij zal je ook duidelijk op de gevolgen wijzen die er kunnen ontstaan na een beslissing van mijzelf Hij weet dit in een ontspannen manier te doen. Soms een wat strengere toon maar ook dit in een hele goede manier. Zo leer je het het beste en blijft het ook goed hangen. Na fouten van mijzelf blijft de sfeer gewoon top. Ieder keer met veel plezier in de truck gestapt Ik denk met veel plezier terug aan deze intensieve en leuke periode. Richard super bedankt voor je (vak)kennis, je grappen en je vertrouwen, Rijschool Dekker bedankt. Zeker een aanbeveling voor anderen De eerste keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Vrijdag 01-03-2024 geslaagd voor mijn motorrijbewijs (A)! Bij aanmelden mijn theorie al in bezit. Mijn AVB en AVD, door de goede begeleiding van intructeur Ronald, beide in 1x gehaald! Ronald is een motorrijder/instructeur in hart en nieren. En verstaat het "vak" motor rijden als geen ander! Zijn jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat je niet alleen het "kunstje" leert, maar ook echt inziet en leert wat er allemaal bij komt kijken om zo'n motor goed en veilig te kunnen besturen en deel te nemen aan het verkeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service

Frank mijn rijinstructeur is een hele goede.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed

Mijn ervaring met rijschool dekker is erg positief

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijschool

Vandaag ben ik voor de eerste keer geslaagd. Ik heb les gehad van Gayal. Super fijne rij instructice. Ze neemt echt de tijd voor je, en je kan je lekker op je gemak voelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Ronald is een fijne rij instructeur. Vriendelijk, direct, veel kennis en ervaring. Waardoor je ontzettend veel leert. En dus ook garantie hebt tot slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Daniëlle geeft vertrouwen

Mijn zoon is vorige week in een keer geslaagd voor zijn rijbewijs! Hij en wij zijn superblij met zijn instructrice Daniëlle, zij heeft er voor gezorgd dat hij vol zelfvertrouwen het examen in ging. Ook tijdens het lessen heeft zij hem vertrouwen gegeven en heeft hij altijd met plezier gelest! Daniëlle bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidelijke lessen!

Ik ben heel goed begeleid tijdens mijn lessen, zodat ik mijn examen in 1 keer heb kunnen halen. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring bij Dekker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top rijinstructrice

Ik heb een fijn ervaring gehad bij jullie en dat komt vooral door danielle als rijinstructrice ze helpt heel goed en geeft heel goed uitleg

 • Aanbevelen? Ja
9

hartstikke goed!

Ik heb rijles gehad van Danielle en heb het heel leuk gehad. Ze was heel duidelijk en tegelijkertijd hadden we het ook hartstikke gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleid!

Ik vond het in het begin best eng om te gaan leren rijden maar mijn rijinstructeur Danielle heeft me altijd gemotiveerd en mijn zelfvertrouwen vergroot. Ze gaf mij altijd goede adviezen en tips. Ik was daardoor altijd op mijn gemak. Bedankt voor alle goede begeleiding en de goede zorgen!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne en nette rijschool

Fijne lessen van Mark gehad en in korte tijd geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan niet anders zeggen dan: Super!

Bij Rijschool Dekker heb ik mijn autobus rijbewijs gehaald (D). Alles is soepel verlopen en prettig contact; een rijschool die met je mee denkt. Instructeur Bert kan ik zeer aanbevelen; meteen voor de 1e keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundige begeleiding en maatwerk

DEKKERS heeft deskundige begeleidersbin huis. Ook als zaken niet goed gaan is Dekkers bereid samen met de klant uit te komen. Professionaliteit staat bovenop!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super tevreden ,

Super tevreden !

 • Aanbevelen? Ja
10

Highly recomend to Dekker

Dear Dekker, It was very great moment to study in Dekker! Thanks a lot all your great help and super good coaching! very highly recommend to go to Dekker for learning driving! Especially I would like to thanks a lot to Jorrit Scheepens! He is the top of the best coach! He is super good guy, very knowledgeable, very experience, very good coaching! I am very very very appreciate!!! Again, I highly recommend to go to Dekker for learning driving. you will not be regret!

 • Would you recommend us? Yes
6

niet de meest geweldige rijschool

ruim een jaar lang les gehad van een oude rijinstructeur die op een ouderwetse manier les geeft, veel snauwt en mij onzeker maakte. na 5 of 6 keer dat hij mij echt van streek maakte heb ik aan de bel getrokken bij iemand van kantoor. daar is goed op gereageerd en ben per direct overgestapt naar een andere instructeur. Deze man was kalm en gaf mij weer vertrouwen in het auto rijden, ik ben 3 maanden later geslaagd voor mijnpraktijkexamen (1e keer). het kantoorpersoneel is vriendelijk maar je moet goed opletten wat men factureert, want er gaat nogal eens wat mis. ik zou de rijschool wel aanbevelen, maar de eerstgenoemde rijinstructeur absoluut niet!

 • Aanbevelen? Ja
10

Learn to drive how the CBR wants to see it

Jorrit was an amazing driving instructor. I did 30 lessons and failed 2 exams before coming to dekker. The focus on fine tuning to what the CBR wants to see in the exam and making me more comfortable to drive were the key to success. Jorrit was flexible to teach me what I needed and wanted the most, and show true understanding of the car and traffic in general. The level test helps a lot to call the nerves before the exam! Best driving school in Eindhoven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb veel geleerd bij rijschool Dekker!

Ik kon al erg snel beginnen bij rijschool Dekker! Ik kreeg eerst een proefles, waarna ik een rijinstructeur aangewezen kreeg. Danielle was duidelijk, vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam! Zij heeft mij veel geleerd in de lessen, maar we hebben samen ook veel kunnen kletsen en lachen. Geslaagd in 1x, en ik kan haar niet genoeg bedanken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige en goede samenwerking en snel alles in één keer gehaald

Ik heb de samenwerking met rijinstructeur Richard als erg prettig ervaren. Hij is duidelijk en prettig in de omgang en geeft goede tips op de juiste momenten. Met de juiste inzet en fijne samenwerking heb ik alles in een keer kunnen behalen.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede begeleiding

fijne instructeur geeft goed les en mooi op tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Ronald is echt een topper door de juiste manier van lesgeven heb ik mooi op korte termijn mijn motor rijbewijs. Oftewel Ronald bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Dekker terecht gekomen om daar een aantal lessen te volgen en een herexamen te doen. Mijn rij-instructeur (Mark) vond ik erg fijn, hij legde alles goed en duidelijk uit. Ik ging veel zelfverzekerder het examen in. Hierdoor ben ik dit keer wel geslaagd, en daarom raad ik deze rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring, geen problemen mee gehad.

Erg goede ervaring. Zelf als rij instructrice Mevr. Van Bussel gehad. Kwam altijd haar afspraken na en legde erg goed uit. Rijschool is zeker aan te raden. Dacht goed mee over verdelen van alle uren die in mijn pakket zaten. Al bij al erg positief en nooit problemen mee gehad.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede rijinstructeur, slechte administratie

Over de rijinstructeurs heb ik niks anders dan lof. Zijn zeer goed en ik heb in 1x mijn praktijkexamen gehaald. Maar de administratie van Rijschool Dekker kan zeker beter. Ik had niet al mijn lessen opgemaakt van mijn strippenkaart en dus zal ik nog geld terugkrijgen. Over een periode van 5 weken heb ik iedere week minimaal 1x moeten bellen voordat ik mijn geld kreeg. Iedere keer was er wel iets wat zorgde voor vertraging...

 • Aanbevelen? Ja