10

Perfect

Ik vond mijn tijd bij Rijschool Dekker erg fijn, vanaf moment 1 wist ik al dat dit een goede rijschool is en had ik er een goed gevoel bij. Ik ben hier in 1 keer geslaagd met dank aan Daniëlle. Ik heb goede en duidelijke lessen gehad waarbij ik in 1 keer ben geslaagd. Ook de pakket keuzes waren ruim en fijn. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik was eerder gezakt toen ging ik verhuizen en kwam ik bij rijschool dekker terecht voor een proefrijles toen ik daar aaankwam zei ik al gelijk dat ik hem voor 5 okt moest hebben ivm verlopen theorie dat is gelukt ik heb 5 rijlessen gedaan en ik mocht afrijden super gezellige lessen gehad veel gelachen en ook veel gesprekken gevoeld als je een rijschool zoekt in de buurt van Eindhoven daar ik zeer zeker dekker aan ze zijn de sterren waard dat ze hebben

 • Aanbevelen? Ja
10

Great driving school for expats

I had a good experience with Dekker. Roland is an experienced instructor who gave me practical tips and advice on becoming a good driver. Clear guidance and feedback are provided to improve class by class. I passed the driving test on my first attempt. CBR waiting times are terrible, but this is out of the hands of the driving school.

 • Would you recommend us? Yes
8

Good

good experience

 • Would you recommend us? Yes
10

Ontspannend

Ontspannende rijkessen zonder druk. Goede uitkeg en zeer fijne instructuur Roland.

 • Aanbevelen? Ja
9

Instructors r awsome!! Very well prepared and good teachers. Only administration sucks!

Very good my instructor was a very good teacher and help me a lot on trusting in my driving skills again. Seid was great, patient and respectful. Administration and customer service is terrible!!! I can’t believe that in the middle of my last lesson before my exam they called Seid for an unpaid invoice I had !! I was already very nervous and they did not gave me my money back from that last lesson I did not received!! We could have settled the invoice situation after my exam!

 • Would you recommend us? Yes
10

Zekerheid!

Een hele prettige samenwerking gehad met rij instructeur Richard! Lachen waar het kan en serieus waar het moet! Topper en bedankt voor het vertrouwen , dat zich uitbetaald heeft in het in 1x slagen voor mij C rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Great administration, great instructor!

I recently passed my driving test, and I couldn't be more pleased with the experience with Dekker. From start to finish, the entire process was quite smooth and professional. Special thanks go to my instructor, Ronald, whose patience and dedication made all the difference. Ronald's calm demeanor and expert guidance turned each lesson into a confidence-building journey.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, goede begeleiding gehad van Jorrit!

Top, goede begeleiding gehad van Jorrit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Rijinstructeur Mark = Uitstekend. (Rijbewijs B)

Overal heb ik een zeer prettige rijervaring met Mark gehad. Gedurende de lessen geeft hij heldere uitleg en instructies gecombineerd met nuttige tips en hints. Hij weet je zwakke punten goed te identificeren en geeft geweldige feedback. Ook als je even niet meer weet hoe je moet handelen in een situatie kan je hem vrijwel alles vragen. Bij het inplannen van de lesuren geeft hij advies en was zelf flexibel. Aan deze instructeur kan het bijna niet liggen als je zakt, succes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne instructeur en duidelijkheid

Het was erg makkelijk om te lessen bij dekker met een fijne instructeur en ik wist precies waar ik aan toe was toen ik begon

 • Aanbevelen? Ja
8

Op een fijne manier mijn BE rijbewijs gehaald

Goede instructeur, fijne en directe omgang/ instructies.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb goed leren autorijden

Het is prettig geweest om te leren auto rijden. Daar ben ik vooral mijn instructeur Daniëlle dankbaar voor. Zij gaf mij eerlijke en duidelijke aanwijzingen die hielpen om het vertrouwen in mijzelf te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne rijschool met goede begeleiding, in 1x geslaagd.

Ik vond dat ik een erg fijne rij instructeur had die bij mij paste. Ook was het erg prettig dat je elke keer een mailtje kreeg met datum, tijd en afhaal locatie zodat je het niet kon vergeten. Ik ben erg positief!

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima

Uiteindelijk met nieuwe docent ging het redelijk snel, maar ik had wel het gevoel dat er iets meer bovenop gezeten had kunnen worden hoe het ging aan het begin, en bijvoorbeeld ook het moeten hebben van theorie voordat ik mocht beginnen met rijden waardoor het nog krap werd aan het einde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Examen in 1x gehaald

Fijne rijschool die goede lessen biedt. Je krijgt specialistische hulp die ervoor gezorgd heeft dat ik mijn examen in 1x gehaald heb. Bedankt voor de juiste hulp en ik zou jullie aanbevelen aan andere!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan niet

Met behulp van Jorrit heb ik in één keer mijn B rijbewijs behaald. In Augustus vorig jaar was ik één van Jorrit zijn eerste leerlingen en vanaf de eerste les klikte het meteen, ik had mezelf geen betere instructeur kunnen bedenken. Hij was duidelijk en direct wanneer het nodig was maar ook redelijk en meelevend wanneer ik de fout in ging. Jorrit echt heel erg bedankt voor de gezellige tijd en ik hoop dat je een leuke vervanging kan vinden voor de dinsdag ochtend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prima rijschool bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, met heel veel zenuwen mijn BE rijbewijs gehaald

De rij instructeur heeft me van mijn zenuwen afgeholpen. Leren rijden met een aanhanger wat ik heel spannend vond. In een keer mijn BE rijbewijs gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
9

Met veel plezier alles in 1 keer gehaald! :)

Ik ben afgelopen september begonnen met rijlessen bij Gayal Chay en keek elke week weer uit naar mijn rijles, doordat ik ze zo fijn ervaarde! Begin deze maand in april heb ik in mijn eerste poging mijn rijbewijs gehaald :D

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool!

Vooral complimenten voor de twee dames op kantoor! Na een informatieve proefles ben ik bij de juiste instructeur geplaatst die overeenkomt met mijn beschikbaarheid en wensen. De dames waren altijd goed bereikbaar en dachten goed mee, waardoor ik vlot al mijn lessen en het examen kon inplannen! De lessen bij mijn instructeur Mark heb ik als prettig ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Ik heb met plezier gelest bij Dekker, de rijles voelde persoonlijk en de instructrice heeft me les gegeven op de manier die ik nodig had. Ik ben in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool van regio 040

Een fijne instructeur gehad met een prettige manier van uitleg. Verder ook zeer tevreden over de andere medewerkers met voorname de dames achter de balie. Erg vriendelijk en hebben mij uitmuntend geholpen betreft het inplannen van de lessen en examens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very nice experience

Frank helped me pass the exam in one go.

 • Would you recommend us? Yes
10

Flexibele en fijne rijschool

Ondanks wisseling van rijinstructeur halverwege dacht mijn nieuwe instructeur goed met mij mee.

 • Aanbevelen? Ja