Geweldig goede service reparatie en beurt naar tevredenheid uitgevoerd ππΌππΌ
Onderhoud en bandenwissel uitgevoerd zoals afgesproken. Netjes met inachtname van regels RIVM (Corona).
Goede en vooral vriendelijke dienstverlening. Zijn goede afspraken mee te maken en denken met je mee.
Voor mij de eerste keer bij deze garage maar een goede eerste indruk. Goede communicatie en eerlijk advies. Voor herhaling vatbaar!
Duidelijk en doen wat ze zeggen.
Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerige. Koffie aangeboden gekregen,luisteren goed.
Snelle service bij vervangen lampje, direct geholpen op zaterdagmorgen.
Ze zijn correct en netjes.
Gisteren stond ik ineens stil. Er kwam meteen iemand om te helpen. En ik kon meteen doorrijden naar de garage waar een nieuwe accu al besteld was. Goed geregeld π
Alltijd help Alltijd snel vriendeljk. .Ik vind mij goed opgehoben en blijv graag klant verder!
Heb nu meerdere keren onderhoud aan die auto gehad.Telkens viel het onder BOVAG garantie.Drempels bijwerken,gasvering kofferdeksel,aircoreparatie.Zonder te vragen kwam direct het aanbod om alles onder afgesproken garantie te doen bij de vestiging in Groningen.Was voor mij het dichtstbijzijnde locatie.Combinatie Potgieter Stadskanaal/Bosch CARservice Groningen is voor mij tot op heden helemaal TOP.Zeer tevreden!
Goed en duidelijk wordt gebeld wat de kosten zijn dus je weet van te voren waar je aan toe bent, perfect
Snelle afwerking, vriendelijke ontvangst.
Ik heb een BMW gekocht bij deze garage en dat is zeer prettig gegaan!
Super eerlijke garage, zeer vriendelijk en hele goede monteurs een echte aanrader!!
auto wordt perfect onderhouden, prima monteurs en klantenservice!
Auto volgens afspraak binnen de juiste tijd gereparerd
Klant vriendelijke houding, onenigheden worden snel verholpen. Service uitstekend.
Snelle service, vriendelijk personeel. Wij zijn al jaren klant en hebben nooit klachten gehad.
Na startprobleem direct geholpen en opgelost
Mijn automaat voorzien van nieuwe olie en filter, dit was duurder uitgevallen door een grotere filter, maar heeft zich toch aan de afgesproken prijs gehouden. Top
Zeer prettig zaken gedaan met Danny blomsma. Auto is netjes afgeleverd.
volgens afsprak en netjes en snel
Alles gegaan zoals afgesproken