Een betrokken bedrijf met vakmensen in dienst
Klantvriendelijke enthousiaste monteurs met veel kennis van zaken
Goed geholpen. Fijne service
Altijd goed geholpen bij mogelijke reparaties bij APK wordt er eerst overlegd En het personeel is altijd vriendelijk
Ik ben geweldig geholpen nadat mijn auto kapot ging . een leuke auto te leen gehad en mijn auto weer pico bello gerepareerd !! Wij wensen jullie een voorspoedig 2026 !!
Bij binnenkomst van de receptie werd ik door twee dames verwelkomd en ik voelde me er meteen thuis al was ik er nog nooit geweest. Moest een nieuwe sleutelbehuizing komen en die werd bestel. Bij het ophalen daarvan werd ik ontvangen door een meneer die al even hartelijk was als zijn vrouwelijke collega's eerder. Sleutel werd overgezet in zijn nieuwe behuizing en klaar. Kortom een aanrader om naar toe te gaan.
Klantvriendelijk en behulpzaam
Snelle en prima service
Je wordt er goed ontvangen
Duidelijke communicatie
Super goed geholpen met mijn auto. Zeer tevreden.
Altijd alles in overleg,en goede prijs.
Auto gekocht en zijn zeer tevreden hoe de afronding van de koop is uitgevoerd. Auto is netjes afgeleverd.
Ik ben een nieuwe klant en ben hartstikke goed geholpen
Meerdere keren geweest voor geluid achter.
Mijn eerste ervaring met deze garage was prima. Duidelijk en heldere uitleg. Klantvriendelijk en meedenkend Geen verrassing achteraf qua prijzen maar gebeld om te overleggen.
Garage Potgieter goede service en zeer vriendelijke personeel snel en correct
Auto gebracht middag voor onderzoek, volgende middag gebeld dat auto gehaald kon worden.
Prettige contacten en service.
Ondanks dat de garantie was verlopen, waren de onkosten nog voor de garage zelf.
Altijd goede communicatie goede service, snelheid en goed informatie
Fijn personeel en goede service