perfect, zeker aan te bevelen

We hebben al 7 Kia\'s gekocht bij dit top bedrijf. In januari 2017 gaan we weer twee prachtige Rio\'s ophalen. Bij deze garage wordt je vorstelijk ontvangen en het personeel is zeer behulpzaam en klantvriendelijk.Ga zo door en we zullen nog velen Kia\'s bij jullie kopen.Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen , daar kan van Udenhout Volkswagen nog veel van leren, daar wordt je als een nummer behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle afhandeling. Bellen voor een afspraak,binnen niet al te lange tijd een afspraak op de datum dat het ons uitkwam.

perfect, zeker aan te bevelen

Content maakt je gewoon content. Uitstekende service, deskundigheid, advies en uitleg. Ik ben blij met mijn derde picantootje en zelfs die is blij met Content. :-)

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

onderhoud aan de auto: goede uitleg vooraf; Auto was binnen de afgesproken tijd gereed. Ontvangst, service is goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Keurig geholpen, afspraak maken via de website ging prima en er werd snel gereageerd.

Uitstekend goede service.

• Deskundigheid N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben zeerzeker niet tevreden over over dit bedrijf heb hier een panda lounge aut geleased omdat ik een zuinige auto wou voor woon werk verkeer maar inplaats van de 1,24 die ze aanprijzen en naar duidelijke navraag met de wetenschap dat de praktijk iets minder zuinig is vind ik 1,12 1,14 toch wel erg veel en dan blijven ze hameren eerst 5000 km rijden voor we iets kunnen daar heb ik niet om gevraagd ik wilde meteen zuinig rijden anders had ik mijn peugeot 307 1,6 kunnen houden die verbruikten gemiddeld 1.16 ze zijn een keer samen met mij wezen rijden in de meest ideale 35 graden zonder airco omstandigheden volle tank en meteen de snelweg op en daar bij tussen de 80-100 gereden 1.17 maar dat zijn geen stads ritten met optemprratuur komen met mijn moeder haar auto een daihatsu terios smal en hoog rij ik 1,14 8% boven fabrieks waarden Een keer er opterug geweest kreeg ik als opmerking dan neem je je moeders auto toch! Dit sloeg echt alles voor mij echt geen content autogroep meer content autogroep ( niet content autotroep)

goede service, goed behandeld

de monteur was super aardig en hij heet rick neggers alles was super geregeld en ook snel voor mekaar

goede service, goed behandeld

Zonder meer: alleen maar positieve ervaringen.

Prima service!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer positief; goede uitleg, geen druk op de klant, indien extra werk nodig is krijg ik goede uitleg. Vriendelijke en klantgerichte service er wordt met de klant meegedacht.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Content Autogroep Eindhoven is zeer goed. Erg behulpzaam, klantvriendelijk en vakbekwaam.

goede service, goed behandeld

Ik heb al 3 KIA\'s gekocht. De laatste 2 Venga\'s bij Content. Nu heb ik eindelijk pas 2 probleempjes met mijn Kia Venga. te weten: de teller van de brandstofmeter bleef op \"vol\" staan, terwijl benzinemeter naar beneden loopt en het \"derde stoplicht\" achter was op onverklaarbare wijze los geraakt en moest vervangen worden. Bij de receptie werd de benzinemeter meteen opnieuw geaktiveerd , voor het stoplicht werd meteen een nieuwe besteld. Vandaag werd het nieuwe exemplaar gemonteerd, eveneens ook onder de 7 jaar garantie belofte. Deze garantie sticker blijft dan ook mooi op de achterkant van mijn KIA Venga zitten!!

Zeer Goed

Prima. Snel behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Ik rijd nu vier jaar een Kia Picanto en kom ieder jaar voor een servicebeurt bij Content Autogroep. Ik word daar altijd heel fijn geholpen en nu bij de laatste beurt hebben ze twee gebreken geconstateerd die ik zelf niet opgemerkt heb. Deze worden gratis gemaakt en heb al een afspraak daarvoor gemaakt. Mijn man , dochter en schoonzoon komen ook allemaal met hun Kia bij Content Autogroep en zijn ook allemaal tevreden met hun service en vriendelijkheid. Dus vier tevreden klanten.

goede service, goed behandeld

Je wordt netjes en snel geholpen, er is tijd om vragen te stellen. Ze denken met je mee !

goede service, goed behandeld

prettige ervaring met een proffessionele organisatie

goede service, goed behandeld

zeer klantvriendelijk en deskundig.