Ik vind dat ik fijne en gezellige rijlessen heb gehad.
Aardige mensen, deskundig.
Zeer prettig les gekregen bij Van Zuylen. Instructeurs Mathieu en Adelmo zijn kundig en duidelijk, en dankzij hen heb ik snel mijn motorrijbewijs kunnen halen. Janny heeft altijd haar best gedaan om lessen zo gunstig mogelijk in te plannen.
Goed, ik vind het alleen jammer dat de middenstandaard niet behandeld is. Volgens mij zat deze ook niet op de lesmotor. Echter heb ik nu een motor met midden standaard (bok) en had daar nog geen ervaring mee. Dit zou een toevoeging kunnen zijn.
Fijne instructeurs met humor. Goed rijdend materiaal, en de pepermuntjes pot word regelmatig bijgevuld :-)
Via een vriend ben ik de theorie curcus gaan volgen die mij erg goed beviel. Ik slaagde in een keer en had vertrouwen in het bedrijf. Ik wou daarom graag mijn rijlessen hier gaan volgen. De instructeurs die ik heb gehad vond ik erg prettig. Met een tevreden gevoel heb ik het traject afgelegd en met goed resultaat!
Heel erg goed, ik heb veel tips en aanwijzingen gekregen waarmee ik mijn rijgedrag kon verbeteren met als resultaat dat ik nu ben geslaagd voor mijn rijexamen.
Goeie service en altijd op tijd. adviezen waren op maat. met veel plezier rijles gevolgd.
zeer goede ervaring. fijne en rustige instructeurs die je op je gemak stellen, en goede uitleg geven.