Duidelijke uitleg en fijne instructeur!
Ik vond het heel fijn dat ik jullie had als mijn lesinstructeurs. Vooral de faalangst begeleiding, was af en toe wel zwaar maar ook heel fijn. Jullie hebben mij echt geholpen met mijn onzekerheid achter het stuur.
Ik heb de motor lessen als erg leuk ervaren. De instructeurs zijn kundig en erg prettig in omgang.De contacten met de leiding verliepen zonder enig probleem !
Duidelijke zorgvuldige en relaxte rijopleiding.
wel goed
Iedere rijles met de motor was een leuke trip. Mede door het enthousiasme van de rijinstructeurs. En al denk je met 25 jaar autorijden en 6 jaar motorcross ervaring alles te weten dan kom je er met het motorrijlessen er wel achter dat er nog veel te leren valt.
Prima training, goede instructeur. Klein onhandig detail: ze gebruiken een mail adres en opmaak van mails die door SPAM filters (o.a. gmail) als SPAM wordt herkend. Je mist hier door info. Voor de rest niets dan lof!
Ik heb zowel de theorie cursus als mijn praktijk voor de auto bij van Zuylen gevolgd. Voor allebei geldt; een echte aanrader.
Ik ben bij Van Zuylen begonnen met lessen, na het horen van positieve verhalen van vrienden. Ik vond de lessen prettig en didactisch erg goed. Ik kreeg de indruk dat het meer dan alleen lessen voor het slagen was, maar dat ik écht leerde rijden. Daarnaast was het super gezellig in de auto. Hoe vet zou het zijn als ze dit in een kort promofilmpje kunnen verwerken!