Erg goed! Leuk familiebedrijf die het beoefenen van rijvaardigheden graag overbrengen aan jong en oud.
Super! Hele deskundige instructeurs die je op een rustige en hele goede manier het motorrijden onder de knie laten krijgen. En niet onbelangrijk: ze doen dat in combinatie met een flinke dosis humor en gezelligheid! Ik heb nu sinds een week mijn rijbewijs en ben natuurlijk erg blij, maar vind het stiekem ook wel een beetje jammer, want ik heb echt genoten van de lessen!
Het is een super bedrijf! Er wordt niet puur op je kunnen gelet, maar ook op jou als persoon. Dit geeft het gevoel dat je er toe doet en ze je graag willen helpen en dat motiveert jezelf. Ook is er een ijzersterk geduld en is me goed uitgelegd waar ik nog aan moest werken en wat ik al kan. Nogmaals een top bedrijf.
Hele goede ervaring, leuke en gezellige mense
Erg vriendelijk personeel en rustige duidelijke en fijne begeleiding
Deskundige instructeurs met veel begrip en geduld
Goed heb veel geleerd
een goede ervaring, goede service en vriendelijke medewerkers.
Mijn ervaring met Rijschool Van Zuylen is goed. Ik heb mijn rijlessen erg prettig ervaren en heb op een fijne en goede manier mijn rijbewijs kunnen behalen.
Goede keus geweest. Goede en leuke lessen. Nooit met tegenzin de auto ingestapt. Begeleiding was prima, altijd op tijd!
Mijn zoon heeft een goede ervaring gehad bij van Zuylen rijschool.
Het is goed verlopen
Ik heb een super goede ervaring! Rijschool van Zuylen heeft mij super goed door het proces heen geleid. Ze zijn super vriendelijk en heel erg professioneel met super motoren.