Een zeer professionele rijschool. Waar ze t zelfs voor elkaar krijgen om mensen met zoveel zenuwen en faalangst als ik heb klaar te stomen om in 1x te slagen. Bedankt voor alles.
Aardige vakbekame instructeurs,ongedwongen sfeer.....top.
Alles netjes geregeld!!!!!
Aardige rijinstructeurs. Ook grappige momenten. Duidelijke uitleg en handige theorie lessen.
Zeer deskundige mensen die je op een persoonlijke manier begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.
Goede instructeurs die weten waarover ze het hebben. Fijne sfeer tijdens het lessen.
Heel goed ontvangen en leuke instructeur
Instructeurs leggen goed uit. Nemen de tijd. Stellen je op je gemak en leren je veel.
Heel fijn bedrijf, geven super goede rijlessen voor zowel auto als motor en helpen bij theorie waar nodig! Echt top!
Mijn algemene indruk over deze rijschool is erg goed. Er hangt een goede sfeer binnen dit bedrijf, en ik ben altijd met plezier gaan lessen.
Mijn BE rijbewijs via van Zuylen behaalt. Kon snel terecht, fijne instructeur en goede communicatie verder.
Super ervaring ... zij geven je zelfvertrouwen .. uitstekende begeleiding! Je bent niet zomaar een nummer
zeer goed erg duidelijk netjes en klantvriendelijk ook humor vinden ze belangrijk ga zo door!
Samenwerking was prima.
Goede rijschool en leuke/vriendelijke instructeurs